Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Ski i snoubord kamp u Švajcarskoj

Na zimskom kampu u Švajcarskoj sa našom grupom je boravila kao pratilac Jasna Veličković i prenosi nam svoje utiske:

Ski i snoubord kamp u Švajcarskoj, u Braunwaldu je bio fantastično iskustvo. Počevši od neverovatno lepog okruženja u snežnim Alpima preko organizacije nastave i vannastavih aktivnosti do odlaska na izlete.

Veliki broj mladih i entuzijastičnih ljudi brine o tome da deca uživaju kako na skijanju tako i na časovima odabranog jezika. Za večernje aktivnosti su osmišljene kreativne, umetničke , sportske i praktične radionice. Ukoliko nekom od dece nije do toga, soba za igru je uvek bila dostupna – stoni tenis i fudbal, bilijar, pikado i pregršt društvenih igara. Često su deca uživala i u razgovorima sa polaznicima iz drugih zemalja, otkrivajući koliko su slični a koliko različiti. Naravno tu su bili filmsko i disko veče a najveće iznenađenje je bio čas samoodbrane na kojem su polaznici sa oduševljenjem učestvovali.

Tokom nastave su kroz zabavan pristup unapredili svoj vokabular ali i lakše ostvarivali konverzaciju sa drugima.

U našoj nedelji boravka, organizovani izleti su bili pravo uživanje- odlazak u Wellnes centar i poseta Lindt-ovoj fabrici čokolade uz obilazak Ciriha.

I poslednje, ali jednako važno – Hrana je bila veoma sveža i ukusno pripremljena što je svakako važan momenat kada su deca aktivna na kampu.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam