Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Utisci iz škole španskog u Malagi – Iva i njena mama

Zadovoljstvo naših polaznika nam je uvek na prvom mestu i zato zajedno pažljivo biramo programe koje ćemo Vam preporučiti. Naša Iva je ovo leto provela učeći španski jezik u Španiji, a njeni utisci iz škole španskog u Malagi i utisci njene majke slede u nastavku.

Iva je unapredila znanje. U Španiji je krenula upravo gde je u Beogradu stala, sa B1, uspešno je prošla ispit i nastaviće u Servantesu B2, jer je sada navikla da radi sa profesorom koji ne zna srpski, što je napredak u odnosu na dosadašnji sistem rada.  Odlično je i to što je paralelno vežbala engleski u vanškolskoj komunikaciji sa novim prijateljima. Nije joj bio problem što nema nikog iz Srbije, stekla je brzo divna drugarstva.

Mama Ivana

Utisci iz škole španskog u Malagi

Putovanje u Malagu je za mene bilo nešto drugačije. Nikada nisam bila na studijskim putovanjima ali sam od sada sigurna da ću svake sledeće godine tamo da se vratim. Tamo sam završila B1 nivo španskog, što je tačno ono gde sam stala u Srbiji. Potpuno posvećeni profesori koji tečno i polako govore španski svakodnevno su nam držali časove na kreativne načine. Aktivnosti koje smo imali svakog popodneva bile su jako kreativne. Učenje salse, igra u gradu, poseta stadionu FK Malaga, paintball, bioskop i animirani film na španskom koji smo svi skoro razumeli.

Dok je program trajao, upoznala sam ljude sa kojima sam i dalje u kontaktu, čak i planiramo sledeće godine isto putovanje. Sve vreme mog boravka osećala sam jaku pozitivnu energiju.
Malaga je odličan izbor, što se tiče svega. U slobodno vreme stalno smo išli na plažu i uživali u suncu koje u Malagi zalazi tek oko pola deset.

Takođe, vreme provedeno u rezidenciji u kojoj smo smešteni bilo je nezaboravno. Svakog dana u kuhinji je mirisala španska kuhinja i svi smo se zabavljali zajedno za stolom. Sa svima sam pričala na engleskom i tako i drugi jezik usavršila, a nekoliko dana smo se dogovorili da pričamo svi isključivo na španskom i odlično smo se snašli.

Planiram da nastavim učenje španskog ovde u Beogradu, kako bih sledećeg leta u Malagi završila kurs C1, videla stare i upoznala nove prijatelje, uživala u suncu Malage i provela nezaboravno vreme tamo.

¡Hasta luego!

Iva (17)

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam