Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

2023 Letnji kamp engleskog jezika na Kipru

Kipar je  treće ostrvo po veličini u Mediteranu i moderna država sa impresivnom istorijom. Kipar je bio britanska kolonija, a 1960. godine stiče nezavisnost, engleski jezik je u širokoj upotrebi i vozi se sa leve strane.  Ostrvo ima 326 sunčanih dana godišnje i najčistiju morsku vodu u Evropi, široke i uređene plaže, planine sa izvorima slatke vode i bogatu istoriju sa tragovima grčke, rimske, vizantijske, otomanske i britanske kulture.

Egidini učenici i ovo leto pohađaju kamp engleskog jezika i sa njima je profesorica Mirjana, koja nam  prenosi utiske učenika i fotografije.

Milica (04.07.2023.): Imali smo nastavu pre podne. Išli smo na plažu. Crtali smo karikature.  Imali smo modnu reviju i pobedili smo!

Lena (06.07.2023.): Ujutru smo imali časove i na istim nam je bilo lepo. Kasnije smo otisli na izlet u botanicku bastu i tu smo proveli poslepodne. Kad smo se vratli u hotel, otisli smo na bazen, a na kraju veceri smo imali aktivnost koja je bila rešavanje misterije.

Pogledajte galeriju fotografja!

Više informacija o ovom kampu možete pogledati na sledećem linku.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam