Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Utisci sa letnje škole Wellington College

Naši polaznici zajedno sa profesoricom Tanjom Knežević su proveli dve nedelje letnjeg kampa engleskog jezika u Velikoj Britaniji u internatskoj školi Wellington College.

O tome kako su se proveli, najbolje govore njihovi komentari i galerija fotografija.

Profesorica Tanja o učenicima ima samo reči hvale – učenici su bili odgovorni i tačni na svim izletima, angažovani na aktivnostima i vredni i radni i nakon časova i obilazaka kada su se svi zajedno pripremali za naredni dan nastave.

Iva, 13 god:
Jedno veoma lepo i nezaboravno iskustvo koje ćemo pamtiti do kraja života. Imali smo priliku da se upoznamo sa različitim kulturama naroda već prvog dana na izletu u London koji mi se jako svideo. Bogat je istorijom i sigurno ga treba posetiti. Ispunio je moja očekivanja.

Aleksandar, 14 godina:
Danas smo bili na terenu, igrali smo igre, jeli i družili se sa ostalom decom, zabavljali se, imali aktivnosti gde smo radili grupni projekat. Sve je brzo prošlo i bilo je zabavno.

Tara, 13 godina:
Danas smo bili u Oksfordu i videli smo univerzitet i njegovu biblioteku. Najzanimljiviji deo mi je bila poseta Oksfordskom zamku i zatvoru. Saznali smo nešto o dva poznata zatvorenika i istoriji tog mesta. Dan je bio jako zabavan.

Nina, 12 god

Danas smo bili u Londonu. Vozili smo se brodom po Temzi. Posle toga smo išli na London Eye. Najlepši deo dana bio mi je kad smo bili na vrhu London Eye-a i videli ceo London. Ova četiri dana u Engleskoj su mi bila odlična i očekujem da će narednih dana biti još bolje.

Petar, 12 god:
Danas su nam bili prvi časovi. Bili su dobri, ali smo se samo upoznavali. Posle toga smo imali aktivnosti kao što su odbojka, fudbal, ples i buldog. Uveče smo imali potragu za blagom po kampusu. Bilo je zanimljivo i napeto.
Hrana je dobra i društvo je vrlo dobro.

Una, 12 godina:
Ujutru smo imali časove. Bilo je ok. Igrali smo igre na časovima. Posle ručka smo išli na bazen i bilo je super. Uveče smo imali reversed disco. Super je bilo. Devojčice su najviše plesale. Hrana je inače super jer ima puno izbora.

Nika, 13 godina:
Danas smo bili u Vindzoru. Videli smo Windsor castle i Iton koledž. Bilo mi je jako lepo. Uveče smo imali karaoke i to je bilo super. Svi smo pevali i zabavljali se. Ovih nedelju dana u Engleskoj nauživala sam se, obišla sam nova mesta i upoznala nove prijatelje iz raznih delova sveta.

Aleksa, 13 godina:
Meni je super. Ovde mi je odlično društvo, zanimljive su mi i ekskurzije. Časovi su ok. Danas smo igrali Kahoot i to mi je ulepšalo dan.

Stefan, 16 godina:
Danas mi je bio zanimljiv dan. Još sam istražio London, čak sam se i vozio u taksiju. Upoznao sam nove prijatelje, Portugalce. Časovi su interaktivni i zanimljivi. Upoznao sam mnogo ljudi ovde i obožavam da provodim vreme ovde sa ljudima.

Katarina, 12 godina:
Danas smo išli u luna park ( Thorpre park) i bilo je jako zabavno i strašno a vreme je brzo prošlo.Ovde imamo mnogo lepih uspomena i biće mi teško da odem odavde ali zato i želim da vidim moju porodicu.Naučili smo dosta novih reči i oslobodili se u pričanju engleskog.

Vojin, 14 godina:
Danas je bio internacionalni dan. Na današnjim časovi smo imali kvizove o zastavama i o činjenicama različitih država. Pored kvizova pričali smo i o hrani, nacionalnim jelima iz različitih država, poput Španije, Srbije, Velike Britanije i Italije.
A večeras smo predstavljali svoje države na unikatan način,mi smo predstavili našu državu tako što smo izveli Užičko kolo.

Andrej, 12 godina:
Drago mi je što sam učestvovao u ovom kampu i što sam imao prilike da popravim svoj engleski. I nadam se da ću imati još prilika jer mi se jako dopalo ovde. Najviše mi se dopalo društvo sa kojim sam došao iz Srbije u Englesku jer su se ponašali lepo prema meni i drugima.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam