Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

London, Brunel University – utisci polaznika letnje škole 2023

Grupa učenika iz Srbije i Crne Gore je provela dve nezaboravne nedelje u Londonu, na kampu na Brunel univerziteta. Upoznali su London, između ostalog su imali iskustvo vožnje u panoramskom točku London Eye i obišli najčuvaniji zamak u zemlji Tower of London. Nisu odoleli ni trendu ovog leta Barbenheimer , te su otišli u bioskop i da pogledaju filmove Barbie i Openhaimer 

Pročitajte utiske nekih od članova grupe, a naše fantastične učenice iz Tivta su čak podelile svoje utiske sa lokalnim medijima, pročitajte na linku kako su one doživele svoj boravak:

Pet Tivćanski na kampu u Londonu

Slede kratki pismeni izveštaji učenika:

Nora, 15 god

Danas sam slavila rođendan i mogu da kažem da je ovo bio jedan od najboljih. Divno sam se provela. Prvo smo otišli na London Eye i jako sam uživala u pogledu. Najjači utisak mi je ostavila vožnja metroom. To je bio ujedno i prvi put da sam se vozila metroom. Kad smo se vratili u smještaj, par nas je sjedilo u kuhinji dok su ostali otišli po tortu bez mog znanja i iznenadili me sa pjesmom uz tortu i svjećice. Otkad sam došla zaista je sve divno i jako se ljepo provodim. Sva čast na organizaciji.

Ines, 15 god

Prvo što mi se sviđa je grupa sa kojom sam trenutno i baš mi je drago što smo se upoznali i što provodimo vrijeme zajedno i nadam se da ćemo još dugo. Obilasci su super. Gledali smo Tower of London. Doživljaj je ići metroom. Najbolja današnja aktivnost je definitivno žurka zato što smo se svi zbližili.

Martina B, 15 god

Danas smo bili do Bakingemske palate i onda smo se prošetali kroz predivni St James’s park do Big Bena. London je predivan grad i ima baš puno toga da se vidi i radi.

Škola je baš zanimljiva. Ljudi su prijateljski nastrojeni.  Jako mi je zabavno družiti se sa prijateljima koje smo upoznali.

Marko, 13 god:

Bili smo u Brajtonu. Prevoz je bio odličan. Brajton je preljep grad ali nas vrijeme nažalost nije poslužilo. Bili smo u Brighton Pier i lijepo smo se proveli.

U Londonu nam se svidio svaki dio, a posebno Tower of London i Bakingemska palata.

Matija, 12 god:

Danas smo bili u Natural History Museum. Tu smo videli mnogo zanimljivih stvari. Najviše mi se svidelo kako su pokazali mape sveta pre više miliona godina.

Posle toga otišli smo u Camden Town. Tu sam kupio dres Ajaksa i video kako je izaći malo van centra Londona.

Škola mi je bila super. Upoznao sam nove prijatelje. Obilasci su mi bili jako zanimljivi. Radujem sa da vidim sutra Oksford. Žao mi je što u nedelju moramo da idemo kući.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam