Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

2024 – Los Anđeles i San Francisko, utisci i galerija slika

2024 – Los Anđeles i San Francisko, utisci i galerija slika

Fantastično proputovanje kroz Kaliforniju, tokom kojeg su se polaznici upoznali sa znamenistitima Los Anđelesa (Beverly Hills, Rodeo Drive, Hoolywood Walk of Fame, Griffith Observatory, Getty Centar…), sa plažama (Venice Beach, Santa Monica Beach, Huntington Beach). Izlet u san Dijego nas se je upoznao sa jedinstvenom stanovnicima plaže La Jolla – morske lavove i foke, zatim uživanje u talasima Mission Beach.

Nezaboravno iskustvo je bila poseta Universal Park Studios, rasprava je i dalje u toku da li je bolja vožnja Hari Poter ili Transformersi.

Obišli smo čuvene univerzitete UCLA i Stenford University!

U Silikonskoj dolini smo obišli Apple Campus Visitor Center i Googleplex Visitor Center.

San Francisko je fantastičan grad, ne znamo šta je ostavilo veći utisak: fantastični most Golden Gate, ne manje impresivan Bay Bridge, šarene viktorijanske kuće sa kraja XIX veka takozvane Painted Ladies, kineska četvrt, najkrivudavija ulica Lombard Street, lučki deo uz obalu zaliva Fisherman’s Wharf i Pier 39 koji okupiraju morski lavovi, pogled na Alkatraz...

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam