Ostale škole u Sjedinjenim Američkih Državama

Atlanta

Bradenton

Dover-Fokskroft

Feniks

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Majami

Nju Hejven

Oakdale

Okland

Olbani

Olympic Valley

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škola

EC 30+

EC English je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1905. godine. Danas u sklopu EC organizacije posluje čak 24 škole jezika, u 5 zemalja i na 3 kontinenta.

Školski centar EC Njujork 30+ je moderna škola, smeštena u srcu Menhetna odakle je odlično povezana sa svim delovima grada. Škola organizuje kurseve jezika isključivo za polaznike koji imaju 30+ godina. Polaznicima kursa se pruža jedinstvena prilika za učenje engleskog jezika na Times Square-u, jednoj od najatraktivnijih destinacija na svetu, kroz zabavne lekcije sa profesionalnim kadrom i pregršt društvenih aktivnosti.

Vreme van nastaveTimes Square, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Empire State Building, United Nations Headquarters, Fifth Avenue, Wall Street, Grand Central Terminal, Rockefeller Center, Ellis Island i Chrysler Building, te pregršt muzeja, galerija, restorana, barova, kafea, ekskluzivnih butika i tržnih centara, samo su neke od znamenitosti i turističkih atrakcija grada koje polaznici kursa mogu da posete u slobodno vreme. Neke od nezaobilaznih aktivnosti za studente su svakako poseta zoološkom vrtu u Bronksu, šoping u Petoj aveniji, piknik u Central parku, poseta Brodveju i dr.

Njujork škola engleskog jezika, EC 30+

Destinacija

Njujork

Njujork sa pravom nazivaju grad koji ne spava. Sa velikim  brojem sjajnih nebodera, ova urbana džungla ima apsolutno sve što bi moglo da privuče brojne turiste. Sa oko 8,5 miliona stanovnika, Njujork predstavlja najnaseljeniji i jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu. Centar je finansija, kulture, umetnosti i zabave za sve generacije.

Kulturološka raznolikost i njegova veličina čine da ovaj grad predstavlja svet u malom. Sa tolikom dinamikom i dešavanjima na svakom koraku, nikome ne može biti dosadno. Upravo iz tog razloga, ovaj grad iz godine u godinu privlači što više ljudi.

Škola EC se nalazi na Times Square, u poslovnoj zgradi na adresi Broadway 1501.

Kursevi

Po dolasku u školu (ili online od kuće) svi polaznici rade test engleskog radi procene trenutnog nivoa znanja i nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe sa pozanicima uzrasta 30+.

Standardni

20 časova nedeljno

Poluintenzivni

24 časa nedeljno

Intenzivni

30 časova nedeljno

English in the City

20+10 časova nedeljno

One to One

Individualna nastava

English for Work

20+4 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u različitim varijantama u zavisnosti od kriterijuma i želja samog polaznika. Smeštaj u studentskoj rezidenciji dobra je opcija za polaznike koji žele više privatnosti, ali i boravak u internacionalnom okruženju. Rezidencija se nalazi na 20 minuta hoda od škole i u ponudi su jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilom ili dvokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom. Tu su i ostale zajedničke prostorije – kuhinje, dnevne sobe, trpezarije koje zajedno koriste svi stanari u rezidenciji. Smeštaj u lokalnoj porodici dobra je prilika za usavršavanje jezika posle nastave, ali i upoznavanje sa kulturnom i načinom života. Standardne porodice udaljene su 45-60 minuta gradskim prevozom od škole, dok su porodice na Menhetnu udaljene 25-45 minuta. Smeštaj u obe opcije podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu (za dve osobe koje putuju zajedno), dok polaznik sve ostale prostorije u domaćinstvu deli sa svojim domaćinom. Smeštaj može biti na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

EC 30+ New York

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".