Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Kaplan International

444 N. Michigan Avenue Mezzanine Level, Chicago, IL 60611, USA

Kaplan International

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

LAL Language Centers

5727 N Federal Hwy, Fort Lauderdale, FL 33308, USA

EC 30+ New York

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Ostale škole u Sjedinjenim Američkih Državama

Arlington

Atlanta

Dover-Fokskroft

Fort Loderdejl

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Oakdale

Olympic Valley

Pasadena

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škola engleskog u Njujorku za polaznike uzrasta 30+

EC 30+ New York

Cena: od 790 $

Cenovnik

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Njujork škola engleskog jezika za starije polaznike, EC je specijalizovana za rad sa odraslim poslovnim ljudima uzrasta 30+. Ovo  je moderna škola, smeštena u srcu Menhetna na Times Square-u.

Škola

EC 30+

EC English je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1905. godine. Danas u sklopu EC organizacije posluje čak 24 škole jezika, u 5 zemalja i na 3 kontinenta.

Školski centar EC Njujork 30+ je moderna škola, smeštena u srcu Menhetna odakle je odlično povezana sa svim delovima grada. Škola organizuje kurseve jezika isključivo za polaznike koji imaju 30+ godina. Polaznicima kursa se pruža jedinstvena prilika za učenje engleskog jezika na Times Square-u, jednoj od najatraktivnijih destinacija na svetu, kroz zabavne lekcije sa profesionalnim kadrom i pregršt društvenih aktivnosti.

Vreme van nastaveTimes Square, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Empire State Building, United Nations Headquarters, Fifth Avenue, Wall Street, Grand Central Terminal, Rockefeller Center, Ellis Island i Chrysler Building, te pregršt muzeja, galerija, restorana, barova, kafea, ekskluzivnih butika i tržnih centara, samo su neke od znamenitosti i turističkih atrakcija grada koje polaznici kursa mogu da posete u slobodno vreme. Neke od nezaobilaznih aktivnosti za studente su svakako poseta zoološkom vrtu u Bronksu, šoping u Petoj aveniji, piknik u Central parku, poseta Brodveju i dr.

Njujork škola engleskog jezika, EC 30+

Destinacija

Njujork

Njujork sa pravom nazivaju grad koji ne spava. Sa velikim  brojem sjajnih nebodera, ova urbana džungla ima apsolutno sve što bi moglo da privuče brojne turiste. Sa oko 8,5 miliona stanovnika, Njujork predstavlja najnaseljeniji i jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu. Centar je finansija, kulture, umetnosti i zabave za sve generacije.

Kulturološka raznolikost i njegova veličina čine da ovaj grad predstavlja svet u malom. Sa tolikom dinamikom i dešavanjima na svakom koraku, nikome ne može biti dosadno. Upravo iz tog razloga, ovaj grad iz godine u godinu privlači što više ljudi.

Škola EC se nalazi na Times Square, u poslovnoj zgradi na adresi Broadway 1501.

Kursevi

Po dolasku u školu (ili online od kuće) svi polaznici rade test engleskog radi procene trenutnog nivoa znanja i nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe sa pozanicima uzrasta 30+.

General English

20 časova nedeljno

Intensive English

30 časova nedeljno

English in the City

20 časova nedeljno

One to One

Individualna nastava

English for Work

30 časova nedeljno

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u različitim varijantama u zavisnosti od kriterijuma i želja samog polaznika. Zajednički stanovi dobra su opcija za polaznike koji žele više privatnosti, ali i boravak u internacionalnom okruženju. Smeštaj obuhvata stanove koji imaju više soba koje su jednokrevetne. Obroci nisu uključeni u cenu, a polaznik može da bira da li želi privatno kupatilo ili zajedničko koje deli sa drugim stanarima. U zavisnosti od opcije koju polaznik odabere, stanovi mogu biti udaljeni 20 do 35 minuta prevozom od škole. Smeštaj u studentskoj rezidenciji još je privatniji. Rezidencija se nalazi na 15 minuta hoda od škole i sastoji se od jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa privatnim kupatilom. Tu su i zajedničke prostorije – kuhinje, dnevne sobe, trpezarije koje zajedno koriste svi stanari u rezidenciji.

Smeštaj u lokalnoj porodici dobra je prilika za usavršavanje jezika posle nastave, ali i upoznavanje sa kulturnom i načinom života. Standardne porodice udaljene su 45-60 minuta gradskim prevozom od škole, dok su porodice na Menhetnu udaljene 25-45 minuta. Smeštaj u obe opcije podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu (za dve osobe koje putuju zajedno), dok polaznik sve ostale prostorije u domaćinstvu deli sa svojim domaćinom. Smeštaj može biti na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

EC 30+ New York

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".