EC

EC Los Angeles English Language School, Wilshire Boulevard, Santa Monica, CA, USA

EC

EC San Diego English Language School, Prospect Street, La Jolla, CA, USA

EF - Education First

1833 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI 96815, United States

Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Kaplan International

444 N. Michigan Avenue Mezzanine Level, Chicago, IL 60611, USA

Kaplan International New York

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

EC 30+ New York

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Ostale škole u Sjedinjenim Američkim Državama

Atlanta

Bradenton

Dover-Fokskroft

Feniks

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Majami

Nju Hejven

Oakdale

Okland

Olbani

Olympic Valley

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škola engleskog u Los Anđelesu

EC

Cena: od 413 $

Cenovnik

EC Los Angeles English Language School, Wilshire Boulevard, Santa Monica, CA, USA

Škola engleskog u Los Anđelesu – Školski centar EC Los Anđeles je moderan prostor, sa 13 učionica i kapacitetom za 195 polaznika. Nalazi se na samo 5 minuta šetnje od plaže Santa Monika, najčuvenijeg poteza u Kaliforniji. Škola je udaljena par minuta od restorana, butika i prodavnica, kafea i klubova popularne oblasti  Third Street Promenade i kratkom vožnjom gradskim prevozom od Malibua, Holivuda i Beverli Hilsa.

Škola

EC

EC English Centre je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1905. godine. Danas u sklopu EC organizacije posluje čak 24 škole jezika, u 5 zemalja i na 3 kontinenta.

Školski centar EC Los Anđeles je moderan prostor, sa 13 učionica i kapacitetom za 195 polaznika. Nalazi se na samo 5 minuta šetnje od plaže Santa Monika, najčuvenijeg poteza u Kaliforniji. Škola je udaljena par minuta od restorana, butika i prodavnica, kafea i klubova popularne oblasti  Third Street Promenade i kratkom vožnjom gradskim prevozom od Malibua, Holivuda i Beverli Hilsa.

Vreme van nastaveHollywood, Walk of fame, Sunset boulevard, Venice beach, muzej LACMA, Beverly Hills, Walt Disney Concert Hall, Santa Monica pier, Griffit park, te pregršt muzeja, pozorišta, galerija, restorana, barova, kafea, ekskluzivnih butika i tržnih centara, samo su neke od znamenitosti i turističkih atrakcija grada koje polaznici kursa mogu da posete u slobodno vreme. Neke od nezaobilaznih aktivnosti su svakako poseta Holivudu, šetnja među „zvezdama“, šoping, uživanje na plaži, gledanje zalaska sunca sa vidikovca i dr.

Destinacija

Los Anđeles

Los Anđeles najveći grad Kalifornije i posle Njujorka drugi je po veličini grad u SAD-u. Nalazi se na samoj obali Pacifika i može se pohvaliti činjenicom da ima oko 340 sunčanih dana tokom godine. Los Anđeles je finansijski, kulturni i trgovački centar Južne Kalifornije. Najpoznatiji je po Holivudu i industriji zabave, filma i televizije a jednako je privlačan svim generacijama.

Popularno nazivan „Grad anđela“ i „La La Land“, Los Anđeles se smatra se i prestonicom zabave sa svojih 105 muzeja i 225 pozorišta. Zbog svojih raznovrsnih sadržaja godinama važi za jedan od najposećenijih gradova u svetu.

Kursevi

Po dolasku u školu (ili online od kuće) svi polaznici rade test engleskog radi procene trenutnog nivoa znanja i nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. U ponudi škole su sledeći kursevi:

Standardni engleski

(20 časova nedeljno)

Poluintenzivni engleski

(24 časa nedeljno)

Intenzivni engleski

(30 časova nedeljno)

English in the City

(20 + 4 časa nedeljno)

English for Work

(20 + 4 časa nedeljno)

Individulana nastava

dogovoren broj časova

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u različitim varijantama u zavisnosti od kriterijuma i želja samog polaznika. Zajednički smeštaj ima opciju jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa zajedničkim kupatilom. Tu su i zajedničke prostorije – kuhinje, dnevne sobe, trpezarije koje zajedno koriste svi stanari u smeštaju. Smeštaj u lokalnoj porodici dobra je prilika za usavršavanje jezika posle nastave, ali i upoznavanje sa kulturom i načinom života. Porodice su udaljene  30 – 60 minuta gradskim prevozom od škole. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu (za dve osobe koje putuju zajedno), dok polaznik kupatilo i sve ostale prostorije u domaćinstvu deli sa svojim domaćinom. Smeštaj može biti na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Transfer od/do aerodoroma Los Anđeles (LAX) moguće je doplatiti u jednom pravcu ili kao povratnu varijantu.

EC

EC Los Angeles English Language School, Wilshire Boulevard, Santa Monica, CA, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".