EC

EC Los Angeles English Language School, Wilshire Boulevard, Santa Monica, CA, USA

EC

EC San Diego English Language School, Prospect Street, La Jolla, CA, USA

EF - Education First

1833 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI 96815, United States

Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Kaplan International

444 N. Michigan Avenue Mezzanine Level, Chicago, IL 60611, USA

Kaplan International New York

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

EC 30+ New York

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Ostale škole u Americi

Atlanta

Bradenton

Dover-Fokskroft

Feniks

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Majami

Nju Hejven

Oakdale

Okland

Olbani

Olympic Valley

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škola engleskog za odrasle na Havajima

EF - Education First

Cena: od 1630 $

Cenovnik

1833 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI 96815, United States

Usavršavanje engleskog jezika na Havajima kombinuje interaktivno učenje sa uživanjem i odmorom na tropskom ostrvu. Kursevi se održavaju u modernoj školi EF u blizini Waikiki Beach, čuvene plaže sa belim peskom. Većina učionica ima predivan pogled na Pacifik.

Škola

EF - Education First

EF (Education First) je škola sa dugogodišnjim iskustvom u edukaciji. Osnovana je 1965. godine i ima svoje škole i predstavništava u velikom broju zemalja koja nude edukativne programe, među kojima su i kursevi engleskog jezika. Cilj EF škole je da omogući svakom polazniku da otkloni jezičke barijere i da upozna nove kulture, običaje i način života, bez obzira na godine i nacionalnost.

Usavršavanje engleskog jezika na Havajima kombinuje interaktivno učenje sa uživanjem i odmorom na tropskom ostrvu. Kursevi se održavaju u modernoj školi EF u blizini Waikiki Beach, čuvene plaže sa belim peskom, a većina učionica ima predivan pogled na Pacifik. EF škola se nalazi u blizini popularnih turističkih znamenitosti, među kojima su Pearl Harbor, palata Iolani i vulkani.

Vreme van nastave – Polaznici škole EF Honolulu imaju priliku da uživaju u brojnim aktivnostima i sportovima na vodi (časovi surfovanja na Waikiki plaži, plivanje sa delfinima u lokalnom morskom parku, ronjenje), dok vikendom EF organizuje pešačenje do vrha Diamond Head Crater (vulkanski vrh, kome su britanski moreplovci u 19. veku greškom dali naziv „Dijamantski vrh“, misleći da su pronašli dijamante umesto kristala kalcita), šetnje džunglom oko Manoa vodopada, a u blizini Honolulua se nalaze i kišne šume i vulkani. Polaznici mogu uživati u lokalnoj hrani ili tradicionalnom hula plesu. Iako je osnovna svrha dolaska studenata na Havaje učenje engleskog jezika, prva reč koju polaznici nauče je havajski pozdrav dobrodošlice „Aloha“.

usavršavanje engleskog na havajima

Destinacija

Honolulu

Za ovaj ostrvski arhipelag se govori da je „raj na zemljiˮ zbog tople tropske klime (večno leto, sa temperaturama preko 28°C tokom cele godine), prirodnih lepota, bistrog mora i talasa. Blaga i ujednačena klima, kilometarske plaže, kristalno čisto more, vulkanska ostrva, pašnjaci i kišne šume čine Havaje poželjnom destinacijom za surfere, biologe, vulkanologe i sve one koji žele jedinstveno iskustvo.

Nijedan američki grad se ne može porediti sa prirodnom lepotom koju poseduje Honolulu, glavni grad Havaja. Smešten je duž pacifičke obale, a sve u gradu i oko njega je veoma blizu plaže. Honolulu je u svetu poznat po jednoj od najlepših plaža na svetu, Waikiki plaži, gde se održavaju najveća surferska takmičenja tokom godine.

plaža

Kursevi

Kursevi su različitog intenziteta, a na polaznicima je da odaberu odgovarajući kurs, u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Nastavno  osoblje je kvalifikovano za rad sa stranim studentima u cilju dovođenja jezičkih sposobnosti polaznika na viši nivo. Nastava se odvija u malim grupama, što pruža mogućnost da se nastavnik fokusira na individualne potrebe svakog polaznika.

Kursevi engleskog jezika koje nudi škola EF Honolulu su:

  • Basic Course (20 časova nedeljno),
  • General Course (26 časova nedeljno),
  • Intensive Course (32 časa nedeljno),
  • Ispitni i specijalizovani kursevi.

Smeštaj

Smeštaj organizovan je u porodicama i rezidencijama,  a svaka opcija predstavlja poseban doživljaj havajske kulture.

Porodični smeštaj omogućava polazniku da se bliže upozna sa kulturom i načinom života na Havajima i da aktivno učestvuje u havajskim običajima i svakodnevnici. Smeštaj u porodici uključuje polupansion radnim danima i pun pansion vikendom.

Rezidencijalni smeštaj za samostalnije polaznike, koji na jednom mestu mogu upoznati brojne polaznike ove škole. Popularna  Waikiki Vista rezidencija je locirana u centru Vaikikija, na 10 minuta pešačke udaljenosti od škole i plaže.

 

EF - Education First

1833 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI 96815, United States

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".