Ostale škole u Sjedinjenim Američkim Državama

Atlanta

Bradenton

Dover-Fokskroft

Feniks

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Majami

Nju Hejven

Oakdale

Okland

Olbani

Olympic Valley

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škola

Kaplan International

Kaplan International je organizacija koja se bavi podučavanjem engleskog jezika i raspolaže sa 25 akreditovanih školskih centara u različitim gradovima širom sveta. Organizacija postoji već 80 godina i vremenom je postala sinonim za obrazovnu raznolikost, akademsku celovitost i tehnološke inovacije u obrazovanju. U svojoj ponudi veliki izbor kurseva uključujući i kurseve standardnog engleskog jezika, biznis kurseve za profesionalce, kao i pripreme za međunarodne testove poput IELTS, Cambridge i dr. Škola je internacionalna, pa je pohađaju polaznici iz različitih delova sveta i različitih kultura.

Kada je reč o Sjedinjenim Američkih Državama, Kaplan u svom vlasništvu ima 7 centara u gradovima poput Njujorka, San Franciska, Los Anđelesa i drugih. Sve škole imaju odlične lokacije i raspolažu savremenim učionicama sa interaktivnim tablama, računarskim prostorijama, WiFi internetom i prostorijama za relaksaciju nakon nastave.

Vannastavni program – Pored samostalnog obilaska grada, organizuju se različite radionice, zabave (večeri i odlasci u kafe), šetnje i obilasci grada, sportske aktivnosti, karaoke i odlasci na pozorišne predstave. U ponudi su i ekskurzije u druge gradove danima vikenda.

Amerika kursevi engleskog jezika

Destinacija

SAD

Škola ima centre na sledećim destinacijama:

° Boston Harvard Square,

° Chicago,

° Los Angeles,

° New York

° San Francisco Berkeley,

° Santa Barbara,

° Seattle.

Sve dodatne informacije u vezi sa kursevima možete dobiti u Egidinim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu.

kursevi engleskog u SAD

Kursevi

Škola u svojoj ponudi ima različite kurseve engleskog jezika, navedeni je samo deo ponude:

General English  kurs jezika

20 časova engleskog jezika nedeljno

Semi-Intensive English kurs jezika

20 + 7 časova engleskog jezika nedeljno

Intensive English kurs engelskog jezika

20 + 8 + 7 časova nedeljno

Business Intensive kurs jezika

20 standardnog + 8 poslovnog + 7 časova nedeljno

Smeštaj

Škola nudi i različite opcije smeštaja u zavisnosti od kriterijuma polaznika – rezidencije, zajedničke stanove, porodični smeštaj i druge. Rezidencije su samostalnija opcija i podrazumeva veću privatnost. Zajednički stanovi su dobar izbor za one polaznike koji žele boravak u internacionalnom okruženju, deleći smeštaj sa više polaznika, dok je porodični smeštaj namenjen onima koji žele da iskuse američki način života, upoznajući kulturu i način života porodice kod koje borave. Smeštaj uglavnom podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, sa obrocima ili bez obroka, kao i sa privatnim ili zajedničim kupatilom. Od opcije smeštaja za koju se odlučiti polaznik zavisi i sama cena smeštaja za određeni broj nedelja.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".