Centro Giacomo Puccini

Via Amerigo Vespucci, 173, 55049 Viareggio, LU, Italy

Babilonia

Via Timoleone, 10, 98039 Taormina ME, Italy

Scuola Leonardo da Vinci Rim

Scuola Leonardo da Vinci Roma, Piazza dell'Orologio, 7, 00186 Rome, Metropolitan City of Rome, Italy

Scuola Leonardo da Vinci Firenca

Via Maurizio Bufalini, 3, 50122 Firenze FI, Italy

Piccola Universita Italiana

Via Armando Diaz, 16, 34124 Trieste, TS, Italy

Lingua It Verona

Via Francesco Emilei, 24, 37121 Verona VR, Italy

Scuola Leonardo da Vinci Milano

Corso di Porta Vigentina, 35, 20122 Milano MI, Milano

Škola jezika u Italiji blizu plaže

Centro Giacomo Puccini

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 380 €

Cenovnik

Via Amerigo Vespucci, 173, 55049 Viareggio, LU, Italy

Kursevi italijanskog jezika na moru u Italiji  u školi u samom centru Vijaređa, na pešačkoj udaljenosti od plaže. Škola se nalazi u blizini Pinewood šume gde polaznici mogu džogirati, voziti bicikl ili igrati tenis.

Škola

Centro Giacomo Puccini

Ova škola italijanskog jezika nalazi se u samom centru Vijaređa, na pešačkoj udaljenosti od plaže. Osnovana 1988. godine, ponosi se svojom dugogodišnjom tradicijom i priznata je od strane italijanskog Ministarstva za obrazovanje. Škola pruža širok spektar različitih kurseva u periodu od početka aprila do kraja oktobra.

Kursevi jezika počinju svakog ponedeljka za polaznike koji poseduju predznanje, dok potpuni početnici mogu početi određenim datumima i to uglavnom 2 puta mesečno. Dužinu trajanja programa određuje sam polaznik kursa. Nastavni kadar posebno je kvalifikovan za rad sa stranim polaznicima, a nastava se sprovodi u malim grupama i prilagođena je polazniku prema znanju jezika koje poseduje.

Vreme van nastave – Polaznicima škole pruža se mogućnost da upoznaju italijansku istoriju i kulturu. Pored istorijskih znamenitosti, na raspolaganju su posete vinskim podrumima, filmske večeri, zabave na plaži i u diskotekama, jedrenje i posete kulturno-istorijskim gradovima. U neposrednoj blizini grada nalazi se Piza, a nedaleko su i Firenca i Luka, čiju posetu nikako ne treba propustiti. Plaže, sunce, more, dobra hrana, noćni život, mnogo novih i različitih ljudi, upotpuniće Vam učenje italijanskog jezika.

kursevi italijanskog na moru

Destinacija

Vijaređo

Ovaj italijanski grad nalazi se na samoj obali Tirenskog mora i najatraktivnije je letovalište severne Toskane. Beskrajno duge plaže i veoma uzbudljiv noćni život su ono što ovaj grad čini idealnim mestom za odmor i provod uz usavršavanje italijanskog jezika. Paralelno sa plažom prostire se najpoznatija ulica i promenada u gradu – La Passeggiata di Viareggio. Posebna zbog šetališta bez saobraćaja, ova ulica puna je restorana, barova, mnogobrojnih butika i drugih turističkih atrakcija.

Za ljubitelje prirode, okolina grada posebno je zanimljiva za istraživanje planinskih sela i okolnih brda. Jezero Lago Massaciuccoli pravo je mesto za one koji vole jedrenje, a ono što nikako ne treba propustiti jeste poseta pećini Carrara, odakle je potekao mermer za Mikelanđelovog Davida.

viaredjo, skola italijanskog u italiji

Kursevi

Škola pruža mogućnost učenja i usavršavanja italijanskog jezika na sledećim kursevima:

Standardni kurs jezika

20 časova nedeljno, održava se tokom čitave godine, za polaznike svih nivoa

Intenzivni plus kurs jezika

sačinjen od standardnog kursa i dodatnih 5 ili 10 časova individualne nastave

Privatna tj. individualna nastava

rad u manjim grupama sa maksimalno tri polaznika

Semestralni kursevi jezika

za polaznike koji žele da usavrše italijanski jezik ili da se pripreme za studije. Program traje od 12 do 24 nedelje;

Ispitni kursevi

pripreme za polaganje DELI, DILI, DILC, DALI, DALC ispita

Profesionalni kursevi italijanskog jezika

poslovna korespondencija, italijanski za pravnike, bankare, stjuardese, ugostitelje i hotelijere, arhitekte, turističke radnike, modne kreatore, dizajnere i sl

Kurs kulinarstva

koji je namenjen svima koji žele da otkriju tajne čuvene italijanske kuhinje

Italijanski jezik + planinarenje

namenjen avanturistima

Kurs za seniore

koji pored standardnog kursa jezika obuhvata i organizovane kulturne i zabavne aktivnosti i posete, kao i celodnevne vikend ekskurzije do Firence.

Smeštaj

Škola na raspolaganju ima više tipova smeštaja: porodični smeštaj, smeštaj u apartmanima, hotelski smeštaj, ali i mogućnost rezervacije mini rezidencija i privatnih apartmana. Porodični smeštaj podrazumeva jednokrevetne ili dvokrevetne sobe uz noćenje sa doručkom ili polupansionom. Smeštaj u apartmanima podrazumeva da biste apartman delili sa drugim polaznicima ili vlasnikom stana, kao i zajedničke prostorije (kupatilo i kuhinju), dok biste bili smešteni u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi. Na zahtev, pored uobičajenog vida smeštaja, možete rezervisati i mini rezidenciju, privatni apartman, hotel i drugo.

Centro Giacomo Puccini

Via Amerigo Vespucci, 173, 55049 Viareggio, LU, Italy

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".