Škola

Scuola Leonardo da Vinci Milano

Sa više od 40 godina iskustva, ova škola pruža širok spektar različitih kurseva italijanskog jezika tokom cele  godine. Sva četiri školska centra locirana su u najatraktivnijim zonama, u neposrednoj blizini znamenitosti i idealni su za učenje italijanskog u Italiji. Nastavno osoblje je visoko kvalifikovano i uvek spremno da pruži individualnu pažnju svakom polazniku. Radi se u grupama sa najviše 14 polaznika. Nastava počinje svakog ponedeljka, dok za početnike postoje određeni datumi za početak kursa.

Vannastavne aktivnosti – Gradovi i njihova okolina pružaju gotovo neograničene mogućnosti. Škola redovno organizuje obilaske umetničkih i istorijskih lokacija, poludnevne i celodnevne ekskurzije, biciklističke ture, posete vinskim podrumima, filmske večeri i druženja za vreme kojih učenici i nastavnici imaju prilike da se bolje upoznaju. Boravak će svakako ostati u lepom sećanju po učenju jezika u školi u Italiji, ali i po bogatom programu vannastavnih aktivnosti.

škola italijanskog u Milanu

Destinacija

Milano

Ovaj kosmopolitski grad predstavlja svetski centar dizajna i mode, a može se pohvaliti i bogatom kulturnom scenom, obzirom na veliki broj muzeja, pozorišta i umetničkih galerija. Milano ima dugu i slavnu istoriju i mnoštvo znamenitosti poput Katedrale, Teatro della Scala („hram opere“) i Santa Maria delle Grazie u kojoj se čuva „Tajna večera“ Leonarda da Vinčija. Veliki broj prestižnih univerziteta i akademija je doneo gradu titulu „mladog grada“ zbog studenata iz čitavog sveta. Škola se nalazi u centru grada, u blizini trga Duomo i Corso di Porta Vigentina-poslovne i studentske četvrti.

Kursevi

Škola nudi sledeće kurseve jezika

Intenzivni kurs jezika

20 časova nedeljno

Super intenzivni kurs jezika

30 časova nedeljno

Super intenzivni + 5 kurs

20 časova u grupi + 5 ili +10 časova individualne nastave nedeljno

Super intenzivni kurs jezika u malim grupama

30 časova nedeljno, maksimalno 5 polaznika u grupi

Italijanska tura

20 časova nedeljno, boravak u školskim centrima različitih gradova

Program Academic School Year

650 časova nastave jezika i italijanske kulture

Ispitni kursevi

DELI, DILI, DILC, DALI, DALC

Kursevi italijanskog za različite profesije

30 časova nedeljno

Individualna nastava

časovi 1:1 sa profesorom

Smeštaj

Škola svojim polaznicima nudi nekoliko vidova smeštaja: porodični u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (noćenje sa doručkom ili polupansion), smeštaj u zajedničkim apartmanima (jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama) sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom (koje polaznici dele međusobno ili sa vlasnikom). Na zahtev, pored uobičajenog vida smeštaja, može da se rezerviše i hotelski smeštaj svih kategorija, privatni apartmani, rezidencije i sl.  Moguće je obezbediti transfer od aerodroma do smeštaja.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Scuola Leonardo da Vinci Milano

Corso di Porta Vigentina, 35, 20122 Milano MI, Milano

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".