Škola

Scuola Leonardo da Vinci

Sa više od 40 godina iskustva, ova škola pruža širok spektar različitih kurseva italijanskog jezika tokom cele  godine. Sva četiri školska centra locirana su u najatraktivnijim zonama, u neposrednoj blizini znamenitosti i idealni su za učenje italijanskog u Italiji. Nastavno osoblje je visoko kvalifikovano i uvek spremno da pruži individualnu pažnju svakom polazniku.

Kursevi se organizuju za polaznike uzrasta 16+ godina. Radi se u grupama sa najviše 14 polaznika. Nastava počinje svakog ponedeljka, dok za početnike postoje određeni datumi za početak kursa.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje obilaske umetničkih i istorijskih lokacija, poludnevne i celodnevne ekskurzije, biciklističke ture, posete vinskim podrumima, filmske večeri i druženja za vreme kojih učenici i nastavnici imaju prilike da se bolje upoznaju. Boravak će svakako ostati u lepom sećanju po učenju jezika u školi u Italiji, ali i po bogatom programu vannastavnih aktivnosti.

Kursevi italijanskog u Italiji

Destinacija

Firenca

Glavni grad pokrajine Toskana je dom renesanse i centar  istorije i kulture. Ovde su živeli i stvarali umetnici Mikelanđelo i Leonardo da Vinči i pesnici Dante i Bokačo. Firenca je poznata i po noćnom životu pa posetilac može kombinovati posetu pozorištu, a zatim odlazak u stare barove u italijanskom i antičkom stilu. Škola u Firenci se nalazi  u centru grada, u palati koja gleda na prelepu Katedralu. Mnoge znamenitosti su udaljene svega nekoliko minuta hoda.

škole italijanskog u italiji

Kursevi

Škola nudi sledeće kurseve italijanskog jezika:

Intenzivni kurs

20 časova nedeljno

Super intenzivni kurs italijanskog jezika

30 časova nedeljno

Super intenzivni + 5 kurs

20 časova u grupi + 5 ili +10 časova individualne nastave nedeljno

Super intenzivni kurs u malim grupama

30 časova nedeljno, maksimalno 5 polaznika u grupi

Individualna nastava

1:1 sa profesorom

Italijanska tura

20 časova nedeljno, boravak u školskim centrima različitih gradova

Program Academic School Year

650 časova nastave jezika i italijanske kulture

Ispitni kursevi

DELI, DILI, DILC, DALI, DALC

Profesionalni kursevi

30 časova nedeljno

Specijalizovani kursevi

Italy Today, Siena with Gusto!

Smeštaj

Škola svojim polaznicima nudi nekoliko vidova smeštaja: porodični u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (noćenje sa doručkom ili polupansion), smeštaj u zajedničkim apartmanima (jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama) sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom (koje polaznici dele međusobno ili sa vlasnikom). Na zahtev, pored uobičajenog vida smeštaja, može da se rezerviše i hotelski smeštaj svih kategorija, privatni apartmani, rezidencije i sl.  Moguće je obezbediti transfer od aerodroma do smeštaja.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Scuola Leonardo da Vinci Firenca

Via Maurizio Bufalini, 3, 50122 Firenze FI, Italy

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".