Centro Giacomo Puccini

Via Amerigo Vespucci, 173, 55049 Viareggio, LU, Italy

Babilonia

Via Timoleone, 10, 98039 Taormina ME, Italy

Scuola Leonardo da Vinci Rim

Scuola Leonardo da Vinci Roma, Piazza dell'Orologio, 7, 00186 Rome, Metropolitan City of Rome, Italy

Scuola Leonardo da Vinci Firenca

Via Maurizio Bufalini, 3, 50122 Firenze FI, Italy

Piccola Universita Italiana

Via Armando Diaz, 16, 34124 Trieste, TS, Italy

Lingua It Verona

Via Francesco Emilei, 24, 37121 Verona VR, Italy

Scuola Leonardo da Vinci Milano

Corso di Porta Vigentina, 35, 20122 Milano MI, Milano

Kursevi italijanskog jezika u Italiji

Lingua It Verona

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 400 €

Cenovnik

Via Francesco Emilei, 24, 37121 Verona VR, Italy

Škola italijanskog u Veroni Lingua It smeštena je u istorijskom centru Verone. Na samo nekoliko metara je od trga Piazza delle Erbe, u blizini mnogih prodavnica, kafea i restorana u centru grada. Nalazi se u palati Volpini-Jenna, antičkoj renesansnoj građevini koja je restaurirana sredinom 18. veka.

Škola

Lingua It Verona

Škola italijanskog jezika Lingua It smeštena je u istorijskom centru Verone, na samo nekoliko metara od trga Piazza delle Erbe, a u blizni mnogih prodavnica, kafea i restorana u centru grada. Nalazi se u palati Volpini-Jenna, antičkoj renesansnoj građevini koja je restaurirana sredinom 18. veka.

Škola je specijalizovana za podučavanje italijanskog jezika za strane polaznike. Svi profesori u školi ponose se dugogodišnjim iskustvom. Učionice su pažljivo uređene, u minimalističkom stilu, prostrane su i svetle, a u sklopu škole postoji i kafeterija, za odmor polaznika nakon nastave, internet soba, biblioteka sa knjigama, časopisima i novinama, kao i deo sa filmovima. Polaznici se, u sklopu škole, mogu družiti i igrati različite društvene igre.

Vreme van nastave – Škola organizuje vikend ekskurzije u Veneciju, Padovu, Modenu i ostale poznate gradove Italije. U ponudi se od zabavnih sadržaja nalaze i noćni izlasci, posete pozorištu, bioskopima, koncertima, kao i plivanje i  jedrenje na jezeru Garda, planinarenje, jahanje i slično. Ekskurzije koje škola organizuje vodi profesor istorije umetnosti.

Škola italijanskog u Veroni

Destinacija

Verona

Verona je savršeno mesto za upoznavanje slikarstva, kulture, kulinarstva i tradicionalnog italijanskog života uz učenje i usavršavanje italijanskog jezika.

Veronu krase impozantni trgovi, palate, crkve, galerije i mostovi, a grad je vekovima poznat kao mesto Šekspirovog „Romea i Julijeˮ. Čuven je i po mnogim znamenitostima među kojima su most Ponte Pietra, trgovi Piazza Bra i Piazza delle Erbe, čuveni amfiteatar Arena, pozorište Teatro Romano, galerija Castelvecchio, poznate ulice Via Mazzini i S. Giovanni in Valle i mnoge druge. Ovaj istorijski grad se od 2000. godine nalazi na UNESCO listi svetske kulturne baštine.

Grad u kome se savremeni život i antička istorija stapaju u jedno može ponuditi različita kulturna dešavanja tokom cele godine. Tokom leta, čuvena Arena otvara vrata festivalu opere na otvorenom dok se na drugoj obali reke Adiđe, u Rismkom pozorištu  odvijaju Šekspirov festival i festival džeza. Tokom čuvenog sajma vina – Vinitaly koji se organizuje u aprilu, posetioci mogu uživati u najboljim italijanskim i svetskim vinima.

Škola italijanskog u Veroni

Kursevi

Nastava se odvija u grupama sa najmanje 3 do maksimalno 10 polaznika po grupi. Po dolasku u školu radi se test radi procene nivoa znanja, a nakon toga polaznici se raspoređuju u jezičke grupe prema nivou koji imaju.

Standardni kurs jezika

20 časova nastave nedeljno

Kurs pripreme za CILS

4 časa nedeljno, kao dodatak standardnom kursu

Privatni časovi italijanskog jezika

1 na 1 sa profesorom ili 2 osobe sa jednim profesorom

Specijalizovani kursevi italijanskog

biznis, pravo, turizam, istorija umetnosti, književnost, pozorište, moda, društvo i običaji i dr.

Smeštaj

Organizovan je u porodicama u vidu noćenja sa doručkom ili polupansiona (doručak i večera). Porodični smeštaj je dobra opcija za one polaznike koji žele da koriste italijanski jezik i van nastave. Sve porodice su proverene od strane škole. Pored porodičnog smeštaja, na raspolaganju su i zajednički i privatni apartmani.

Lingua It Verona

Via Francesco Emilei, 24, 37121 Verona VR, Italy

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".