Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Kaplan International

444 N. Michigan Avenue Mezzanine Level, Chicago, IL 60611, USA

Kaplan International

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

LAL Language Centers

5727 N Federal Hwy, Fort Lauderdale, FL 33308, USA

EC 30+ New York

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Ostale škole Programi za odrasle - škole jezika u inostranstvu

Arlington

Atlanta

Dover-Fokskroft

Fort Loderdejl

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Oakdale

Olympic Valley

Pasadena

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škole engleskog jezika u Njujorku na Menhetnu

Kaplan International

Cena: od 740 $

Cenovnik

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

Kursevi engleskog jezika u Njujorku Kaplan International, smeštena je na fantastičnoj lokaciji u srcu Menhetna, na obodu Central parka. U okviru ove škole, nalazi se čitav jedan sprat posvećen polaznicima 30+, koji će kurseve pohađati u profesionalnom okruženju i specijalizovanim učionicama.

Škola

Kaplan International

Kaplan International je organizacija koja raspolaže sa 38 školskih centara u 6 zemalja sveta – Kanada, SAD, Australija, Velika Britanija, Irska i Novi Zeland. Sa svojih 80 godina dragocenog iskustva u podučavanju, predstavlja jednu od najvećih obrazovnih organizacija na engleskom govornom području, a podatak koji govori u prilog tome je preko 40.000 zadovoljnih polaznika iz 150 zemalja sveta svake godine. U Njujorku škola je na Menhetnu, nadomak svih atrakcija grada.

Kaplan Central Park škola smeštena je u srcu Menhetna, na obodu Central Parka. Ovaj školski centar ima 12 prostranih učionica opremljenih savremenom tehnologijom, sa veličanstvenim pogledom koji se pruža na Central Park i ceo Njujork. Na svega nekoliko minuta od škole nalazi čuveni Times Square i Rockefeller Centre. U okviru ove škole, nalazi se čitav jedan sprat posvećen polaznicima 30+, koji će kurseve pohađati u profesionalnom okruženju i specijalizovanim učionicama.

Vreme van nastave – U zavisnosti od rasporeda, organizuju se radionice, zabave (večere i odlasci u kafe), šetnje i obilasci grada, sportske aktivnosti (stoni tenis, bilijar…), karaoke i predstave (Broadway) uz doplatu, ali su u ponudi i ekskurzije u druge gradove.

kursevi engleskog jezika u Njujorku kaplan

Destinacija

Njujork

Ovaj grad je pravo arhitektonsko čudo, „urbana džungla“ koja ima apsolutno sve za svoje posetioce. Sa oko 19 miliona stanovnika, Njujork predstavlja najnaseljeniji grad na svetu. Ono što ga karakteriše je afmosfera koja se ne može preneti, nego samo doživeti. Osim šoka od suočavanja sa vrtoglavim zgradama Menhetna, turisti se često suočavaju sa šarenolikosti boja i oblika koji se pružaju i rasipaju na million smerova oko vas.

Times Square, Statue of Liberty, Central Park, Brooklyn Bridge, Empire State Building, United Nations Headquarters, Fifth Avenue, Flatiron Building, Wall Street, Grand Central Terminal, Rockefeller Center, Ellis Island i Chrysler Building, samo su neke od poznatih znamenitosti i turističkih atrakcija grada.

kursevi engleskog jezika u Njujorku

Kursevi

Škola u svojoj ponudi ima različite kurseve engleskog jezika, u zavisnosti od interesovanja polaznika

General English

20 časova jezika nedeljno

Semi-Intensive English

20 + 7 časova nedeljno

Intensive English

20 + 8 + 7 časova nedeljno

Business Intensive

20 + 8 + 7 časova nedeljno

Smeštaj

Škola u ponudi ima porodični i rezidencijalni smeštaj. Porodični smeštaj dobar je izbor za one polaznike koji uz usavršavanje jezika žele da upoznaju i američki način života boraveći kod svog domaćina.

Smeštaj u porodici porazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu sa 7-14 obroka nedeljno (doručak ili polupansion), dok ostale prostorije delite sa domaćinom (kuhinja, kupatilo, dnevna soba i druge).

Rezidencije su namenjene polaznicima koji žele više nezavisnosti i samostalnosti tokom boravka u Njujorku. U školskoj rezidenciji The New Yorker na raspolaganju su jednokrevetne i dvokrevetne sobe. U rezidenciji West Side sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i četvorokrevetne. Minimalan uzrast za boravak u nekim porodicama je porodici je 16, dok je u nekim 18 godina, a za boravak u rezidenciji minimum godina je 17.

Škola u ponudi ima i doplatu za povratni transfer od/do aerodroma. Transfer podrazumeva predstavnika škole koji polaznika dočekuje na aerodromu, vozi do odabranog smeštaja pri dolasku i pri povratku kući.

Kaplan International

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".