Ostale škole u SAD

Atlanta

Bradenton

Dover-Fokskroft

Feniks

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Majami

Nju Hejven

Oakdale

Okland

Olbani

Olympic Valley

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škola

Kaplan International

Kaplan International je organizacija koja raspolaže sa 25 školskih centara u 6 zemalja sveta – Kanada, SAD, Australija, Velika Britanija, Irska i Novi Zeland. Sa svojih 80 godina dragocenog iskustva u podučavanju, predstavlja jednu od najvećih obrazovnih organizacija na engleskom govornom području.

Kaplan Central Park škola smeštena je u srcu Menhetna, odmah pored Central Parka. Školski centar se prostire na dva sprata zgrade sa veličanstvenim pogledom koji se pruža na park i ceo Njujork. Raspolaže sa 15 savremenih učionica, a ceo jedan sprat posvećen je polaznicima 30+ Na svega nekoliko minuta od škole nalazi čuveni Times Square i Rockefeller Centre. Škola u svojoj ponudi ima različite kurseve engleskog jezika za polaznike svih uzrasta (18+/30+). Prvi dan po dolasku u školu organizuje se orijentacija i tada polaznici rade test znanja radi procene nivoa engleskog jezika koji imaju. Po završetku kursa, polaznici dobijaju sertifikat o stečenom nivou znanja tokom trajanja kursa.

Vreme van nastave – Pored toga što samostalno  možete obilaziti grad, škola organizuje i različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike od kojih su neki besplatni, a  neki su dostupni uz doplatu.  U zavisnosti od rasporeda, organizuju se radionice, zabave (večere i odlasci u kafe), šetnje i obilasci grada, sportske aktivnosti (stoni tenis, bilijar…), karaoke i predstave (Broadway) uz doplatu, ali su u ponudi i ekskurzije u druge gradove – Boston, Filadelfija, Vašington i druge.

kursevi engleskog jezika u Njujorku kaplan

Destinacija

Njujork

Ovaj grad je pravo arhitektonsko čudo, „urbana džungla“ koja ima apsolutno sve za svoje posetioce. Sa oko 19 miliona stanovnika, Njujork predstavlja najnaseljeniji grad na svetu. Ono što ga karakteriše je afmosfera koja se ne može preneti, nego samo doživeti. Osim šoka od suočavanja sa vrtoglavim zgradama Menhetna, turisti se često suočavaju sa šarenolikosti boja i oblika koji se pružaju i rasipaju na million smerova oko vas.

Times Square, Statue of Liberty, Central Park, Brooklyn Bridge, Empire State Building, United Nations Headquarters, Fifth Avenue, Flatiron Building, Wall Street, Grand Central Terminal, Rockefeller Center, Ellis Island i Chrysler Building, samo su neke od poznatih znamenitosti i turističkih atrakcija grada.

kursevi engleskog jezika u Njujorku

Kursevi

Škola u svojoj ponudi ima različite kurseve engleskog jezika, u zavisnosti od interesovanja polaznika:

General English

20 časova jezika nedeljno

Semi-Intensive English

20 + 7 časova nedeljno

Intensive English

20 + 8 + 7 časova nedeljno

Business Intensive

20 + 8 + 7 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u porodicama ili rezidencijama. Porodični smeštaj dobar je izbor za one polaznike koji uz usavršavanje jezika žele da upoznaju kulturu, tradiciju i američki način života boraveći kod svog domaćina. Smeštaj u porodici porazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu sa 7-14 obroka nedeljno (doručak ili polupansion), dok ostale prostorije delite sa domaćinom (kuhinja, kupatilo, dnevna soba i druge). Rezidencije su namenjene polaznicima koji žele više nezavisnosti i samostalnosti tokom boravka u Njujorku. U školskoj rezidencijima na raspolaganju su jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Minimalan uzrast za boravak u nekim porodicama je porodici je 18 (za mlađe od 18 cena smeštaja na upit) , a za boravak u rezidenciji minimum godina je 17.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Kaplan International New York

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".