Škola

AM Language School

AM Language Studio osnovana je 1987. godine i predstavlja jednu od prvih škola jezika na Malti. Akreditovana je od strane Ministarstva obrazovanja ove zemlje i nudi kurseve jezika visokog standarda za polaznike svih uzrasta. Karakteriše je prijateljska i topla atmosfera, a predavači su visoko kvalifikovani za podučavanje internacionalnih polaznika.

Škola se nalazi u gradu Sliema, atraktivnoj turističkoj destinaciji koja predstavlja odličan spoj obrazovanja i odmora. Ono što olakšava boravak na ovom parčetu raja jeste i činjenica da skoro sve aktivnosti možete obaviti kao pešak. Škola raspolaže sa 14 savremenih i klimatizovanih učionica, a polaznici imaju pristup kafeu i otvorenoj terasi na krovu škole za druženje.

Vreme van nastave – Malta pruža mnogo mogućnosti da se ispuni slobodno vreme. Škola organizuje različite aktivnosti od kojih su neke besplatne, a neke dostupne uz doplatu. Za sve polaznike organizuje se žurka dobrodošlice i organizovan obilazak grada uz lokalnog vodiča. Pored toga polaznicima su dostupni obilasci znamenitosti, različite ekskurzije i druženja uz doplatu.

am language school

Destinacija

Sliema

Malta je mala ostrvska zemlja bogate istorije koja se nalazi u Sredozemnom moru. Bez obzira što je jedna od najmanjih zemalja u Evropi, Malta nikada neće prestati da zadivljuje milione turista koji je obiđu tokom godine. Pored 7000 godina istorijske baštine, uključujući i 35 Megalitskih hramova koji su najstarije građevine na svetu, prirodno okruženje Malte nije samo lepo, već i fascinantno.

Sliema je mali primorski gradić na severoistoku Malte. Nekada je bio dom malteške aristokratije, a danas je postao važna trgovinska oblast popularna zbog šopinga, velikog broja restorana, barova i hotela. Sliema se nalazi odmah pored mesta St. Julian’s, centra noćnog života na Malti.

sliema malta

Kursevi

Neki od kurseva u ponudi škole su:

  • Standardni kurs jezika (20 grupnih časova nedeljno)
  • Intenzivni kurs jezika (30 grupnih časova nedeljno)
  • Priprema za IETLS (20 grupni časova nedeljno)
  • Poslovni engleski (20 ili 30 časova nedeljno u mini-grupi).

Nastava počinje svaki ponedeljak tokom cele godine, izuzev kod programa koji imaju unapred precizirane datume početka kursa. Po dolasku u školu radi se test jezika, a na osnovu rezultata polaznici se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u lokalnim porodicama, zajedničkim stanovima i hotelima, u zavisnosti od kriterijuma i izbora samog polaznika. Porodična opcija dobra je za polaznike koji žele da upoznaju lokalnu kulturu i dodatno praktikuju engleski jezik. Smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona i uz mogućnost doplate za privatno kupatilo (kupatilo se najčešće deli sa domaćinom). Tu su i zajednički stanovi za polaznike koji žele internacionalno iskustvo i koji svoj boravak žele da uveličaju družeći se sa drugim polaznicima iz različitih delova sveta. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetne i dvokrevetne sobe bez obroka, dok je moguće doplatiti za privatno kupatilo. Za one koji žele punu privatnost i komfor, škola preporučuje smeštaj u hotelima sa 3, 4 ili 5 *.

AM Language Studio

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".