Ostale škole Stipendije za srednje škole u Velikoj Britaniji

Stipendija za internatsku školu CATS College

Podelite:

CATS College je jedna od najuglednijih nezavisnih britanskih obrazovnih ustanova. Od svog osnivanja 1952. godine, pomogla je hiljadama učenika da iskoriste svoj potencijal, ostvare svoje ambicije i upišu se na mnoge od najprestižnijih svetskih univerziteta.  Škola uz akademski deo nudi i izuzetnu vanastavnu pomoć svim svojim učenicima.

CATS College ima školske centre u Londonu, Kembridžu, Kenterberiju (Velika Britanija) i Bostonu (SAD).

Zbog dugogodišnje saradnje koju Egida ima sa ovom školom, Egidinim kandidatima u zavisinosti od uspeha može biti odobrena stipendija do 50 % na cenu nastave!

Da bi aplicirali za stipendiju, učenici moraju da zadovoljavaju osnovne kriterijume upisa i da polažu test iz matematike i engleskog jezika. S obzirom da je Egida ovlašćeni predstavnik CAT College, testovi se polažu u našim kancelarijama.

Više informacija o CATS College školama po gradovima pogledajte klikom na link: London, Kembridž, Kenterberi, Boston.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".