Ostale stipendije za srednje škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Bornmut

Brajton

Edinburg

Effingham

Falmut

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Liverpul

Mančester

Mickleham Village

Oksford

Oswestry

Oukam

Portsmut

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Torki

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Vorting

Earlscliff škola je smeštena u mestu Folkstoun, lučkom gradu na jugoistoku Engleske. Nalazi se na oko 10-15 minuta pešačke udaljenosti od svih značajnijih delova grada, plaže, uključujući i sam centar gde se nalaze prodavnice, butici, kafići i restorani. Zgrada škole datira još iz 1870. godine kada je bila obrazovni centar, a danas je renovirana i ide u korak sa savremenim tokovima. Smeštaj u internatu podrazumeva uglavnom dvokevetne sobe sa privatnim kupatilom. Đacima je u smeštaju na raspolaganju WiFi.

Đaci se podstiču da vode zdrav životni stil i na raspolaganju sui m brojne sportske aktivnosti: fudbalski trening i mečevi jednom nedeljno, košarka, badminton, jahanje, tenis, golf i plivanje. Takođe imaju mogućnost odlaska u odlično opremljenu teretanu i fitnes centar na pešačkoj udaljenosti od škole, a na raspolaganju im je  i otvoreni bazen. Zapravo, učenici koriste sve prednosti što žive i školuju se u malom mirnom gradiću na moru. Grad Folkston ima direktnu železničku vezu sa centrom Londona (St Pancras Station) i stiže se za 55 minuta.

U zavisnosti od rezultata prethodnog obrazovanja i motivacije koju pokažu na intervjuu, moguće je dobiti od 5 do 50% stipendije. S obzirom na činjenicu da škola prima mali broj đaka, broj odobrenih stipendija je mali. Izuzetno je važno prijaviti se na vreme i biti među prvim kandidatima, zbog limitiranog broja sredstava.

Egida Internatioal proverava svu neophodnu dokumentaciju za prijavu i stipendiju i savetujemo učenika kako da se predstavi na najbolji način, i pratimo rokove za prijavu.

Više infomacija o školi Earscliffe možete pogledati na linku.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".