Stonyhurst College

Stonyhurst College, Stonyhurst, Clitheroe, UK

Rendcomb College

Rendcomb College, Rendcomb, Cirencester, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London, UK

Kingham Hill

Kingham Hill School, Kingham, Chipping Norton, UK

DLD College

DLD College London, Westminster Bridge Road, London, UK

Oswestry School

Oswestry School, Upper Brook Street, Oswestry, UK

The Royal School

The Royal School, Haslemere, Haslemere, UK

St. Teresa Effingham

Independent School - St Teresa's Effingham Surrey, Beech Avenue, Effingham, Dorking, UK

Truro School

Truro School, Trennick Lane, Truro, UK

Buckswood School

Buckswood School, Rye Road, Hastings, UK

D'Overbroeck's College

d'Overbroeck's, Banbury Road, Oxford, UK

Claremont School

Claremont Senior School, Bodiam, Robertsbridge, UK

Queen's College

Queen's College, Trull Road, Taunton, UK

Queen Ethelburga’s College

Queen Ethelburga’s College

Royal Russel School

Royal Russell School, Coombe Lane, Croydon, UK

RMS for Girls

The Royal Masonic School for Girls, Rickmansworth, UK

Cobham Hall

Cobham Hall Independent School, Kent Downs AONB, Brewers Road, Gravesend, UK

St. Lawrence College

College Rd, Ramsgate CT11 7AE, United Kingdom

Oxford Sixth Form College

12-13 King Edward St, Oxford OX1 4HT, United Kingdom

King's Ely

The Old Palace, Ely CB7 4EW, United Kingdom

Državne srednje škole u Velikoj Britaniji

United Kingdom

King’s College Saint Michaels

St. Michael's College, Oldwood Rd, Saint Michaels, Tenbury Wells WR15 8PH, United Kingdom

Kensington Park School

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, United Kingdom

Earlscliffe

29 Shorncliffe Rd, Folkestone CT20 2NB, United Kingdom

TASIS The American School in England

TASIS The American International School in England, Coldharbour Lane, Thorpe, UK

Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Dorking, UK

Warminster School

Warminster School, Church St, Warminster BA12 8PJ, United Kingdom

CATS College Cambridge

Cats College, New St, Cambridge CB1 2QR, UK

CATS College Canterbury

CATS Canterbury, 68 New Dover Rd, Canterbury CT1 3LQ, UK

CATS College London

CATS London, 43-45 Bloomsbury Square, Holborn, London WC1A 2RA, UK

Privatna srednja škola u Londonu

CATS College London

CATS London, 43-45 Bloomsbury Square, Holborn, London WC1A 2RA, UK

London srednja škola stipendije za internacionalne učenike, CATS College nudi stipendije  na nastavu za učenike koji pokažu odlične rezultate. Škola se nalazi u prvoj zoni Londona, u ekskluzivnom i istorijskom delu grada Bloomsbury, okružen parkovima, muzejima, galerijama, pozorištima.

Škola

CATS College London

CATS College je jedna od najuglednijih nezavisnih britanskih obrazovnih ustanova. Od svog osnivanja 1952. godine, pomogla je hiljadama učenika da iskoriste svoj potencijal, ostvare svoje ambicije i upišu se na mnoge od najprestižnijih svetskih univerziteta. U zavisnosti od centra škola nude različite opcije programa koje su osmišljene da omoguće maksimalan uspeh svakog polaznika.

CATS College London se nalazi u prvoj zoni Londona, u ekskluzivnom i istorijskom delu grada Bloomsbury, okružen parkovima, muzejima, galerijama, pozorištima. Kampus obuhvata tri zgrade, dizajniran je da obezbedi stimulativno okruženje, prvoklasne objekte i atmosferu koja je idealna za učenje. U okviru kampusa se nalazi 40 učionica opremljnih najsavremenijim interaktivnim tablama, namenske prostorije, čitaonice za samostalno učenje, prostorije za odmor i razonodu, laboratorije, kantina i kafeterija, bioskop. Iako se nalazi u metropoli, škola nudi i razne opcije sportskih aktivnosti. Školsko osoblje se trudi da se deca osamostale kroz niz aktivnosti i đaci se ohrabruju da iskažu svoju kreativnost i pun potencijal, da se bave svim onim što ih interesuje u vidu različitih sekcija, klubova i akademija. Smeštaj je organizovan u jednoj od školskih rezidencija, pri čemu se jedna nalazi na pešačkoj udaljenosti od škole a druga je udaljena kratkom vožnjom metroom ili u porodičnom smeštaju.

Škola ima Bloomberg Business Lab sa 16 Bloomberg terminala i četiri ekrana koji prikazuju najnovije finansijske vesti i informacije o globalnoj ceni akcija. Program je osmišljen da pomogne učenicima da dostignu svoj pun potencijal, steknu uvid u studiranje na univerzitetu i dožive poslovni svet. Kao jedina srednja škola u Evropi sa ovim objektom, CATS College London osmislio je nastavni plan koji integriše terminale i svoja predavanje, izlažući učenike vodećoj platformi za globalno poslovanje i finansijske vesti, podatake, analitičke alate i istraživanja. Učenici će iskusiti stvarni svet poslovanja i finansija, u učionici sa pristupom istoj informativnoj platformi koju koriste vodeći donosioci odluka u poslovanju, finansijama i vladi. Sama činjenica da ste za vreme školovanja imali priliku da naučite kako funkcioniše i aktivno ga koristite u zadacima koje obavljate, biće prednost koja će vas izdvojiti u odnosu na ostale kandidate prilikom aplikacije na fakultet.

Bloomberg Terminal® neometano integriše najbolje od podataka, vesti i analitike. Terminal je 24-časovni, globalni sistem finansijskih usluga koji pruža transparentne i pouzdane finansijske, ekonomske i vladine informacije koje pokrivaju sve tržišne sektore. On sadrži kompanijske finansijske podatke, podatke o tržištu koje obuhvataju više od 20 godina, grafikone, statistiku, komunikacionu platformu i aktuelne izveštaje o vestima. Bloomberg L.P. obezbeđuje finansijske softverske alate, kao što su platforma za analizu i trgovanje akcijama, usluge prenosa podataka i vesti finansijskim kompanijama i organizacijama preko Bloomberg terminala (preko Bloomberg Professional Service-a),  njegovog osnovnog proizvoda koji generiše prihode. Bloomberg L.P. takođe uključuje Bloomberg News, globalnu televizijsku mrežu (Bloomberg Television), digitalne veb stranice, radio stanice (Bloomberg Radio) i tri magazina: Bloomberg, Businessweek i Bloomberg Markets.

London srednja škola stipendije

Profil škole

Profil škole

 • Lokacija škole: London
 • Godina osnivanja: 1952.
 • Religija: nereligijska
 • Tip škole: mešovita (dečaci i devojčice)
 • Starosna struktura:  15-19+
 • Broj učenika: 1000 (sva tri kampusa zajedno – London, Kembridž, Kenterberi)
 • Najbliži aerodrom: Hitrou
 • Nastavni programi: GCSE, A level, NCUK Foundation
 • Cena nastave za 2021-22 : od 31.485 £;
 • Cena smeštaja za 2021-22: od 17.985 £

STIPENDIJA

Zbog dugogodišnje saradnje koju Egida ima sa školom, našim kandidatima u zavisinosti od uspeha se garantuje stipendija do 50 % na cenu nastave! Za ostvarenje stipendije neophodno je uspešno položiti testove iz engleskog jezika i/ili matematike.

100% OXBRIDGE STIPENDIJA

Škola ima poseban projekat stimulisanja najboljih učenika sa 100% stipendije na cenu nastave i smeštaja za A level ili IB programa (3. i 4. razred srednje škole) za posebno talentovane đake koji su potencijal za upis na Oxford University i Cambridge University. Ova stipendija se isplaćuje nakon što učenik uspešno upišu prvu godinu jednog od ova dva univerziteta.

cats college london stipendije

Izdvajamo

 • Jedna od vodećih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji
 • Izvrsni akademski rezultati učenika i visoki standardi koje učenici postižu
 • Najveći broj učenika u školi su internacionalni đaci
 • Savremena nastavna sredstva

Ova škola organizuje jedan od najvećih univerzitetskih sajmova, na kome učestvuju univerziteti  kao što su KembridžOksfordLSEVarvik i Imperial. Manifestacija se organizuje ekskluzivno za studente CATS koledža, obezbeđujući im neprocenjivu mogućnost, pristup akademskim stručnjacima iz nekih od najboljih obrazovnih institucija u svetu.

Uslovi upisa

Diploma osnovne škole i svedočanstva prethodnih razreda, kao i odgovarajući nivo znanja engleskog jezika, potvrđen međunarodnim sertifikatom (IELTS ili ekvivalent). Pored toga, svi polaznici prolaze intervju putem Skype-a sa akademskim osobljem škole. Škola zadržava pravo i da traži dodatne uslove za upis.

Egida zastupa učenika u izabranoj školi i pomaže mu da dobije što je moguće bolje finansijske, školske i smeštajne uslove. Važno je da se na vreme počne sa procesom, odabirom škole i prijavljivanjem, s obzirom na to da najbolje škole imaju limitiran broj mesta i često liste čekanja. Nakon razgovora sa učenikom i njegovom porodicom, na kojem analiziramo interesovanja učenika, planove za kasniju oblast studiranja, dosadašnje školske rezultate, kao i planirani budžet, dajemo predlog najadekvatnijih škola i srednjoškolskih programa.

Egida Vas vodi kros celokupan proces aplikacije i upisa u željenu školu. Pomažemo u sastavljanju motivacionih pisama pisama preporuke i izbora svih pratećih dokumenta, popunjavamo i šaljemo aplikacije za željenu školu i apliciramo za vizu za učenika.

Da bismo Vam olakšali donošenje konačne odluke o izboru škole, organizujemo Vam posetu, obilazak i razgovor sa akademskim timom i učenicima škola koje su Vam se najviše svidele.

Video

CATS College London

CATS London, 43-45 Bloomsbury Square, Holborn, London WC1A 2RA, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".