Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London, UK

DLD College

DLD College London, Westminster Bridge Road, London, UK

Kensington Park School

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, United Kingdom

TASIS The American School in England

TASIS The American International School in England, Coldharbour Lane, Thorpe, UK

Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Dorking, UK

CATS College London

CATS London, 43-45 Bloomsbury Square, Holborn, London WC1A 2RA, UK

Srednja škola u Londonu

DLD College

Program za školsku 2020/21. godinu

Skinite PDF

Podelite:

DLD College London, Westminster Bridge Road, London, UK

Srednja škola u Londonu

Nastavni programi: GCSE, A-Level, BTEC, International Foundation

Škola

DLD College

DLD College London je osnovan 1931. godine kao škola koja je pripremala učenike za prestižne fakultete Univerziteta u Oksfordu i Univeziteta u Kembridžu. Nakon godina uspešnog rada na više londonskih lokacija, škola se septembra 2015. godine seli u potpuno novu namenski građenu zgradu u srcu Londona, sa pogledom na Vestminster i Temzu. Ova zgrada će postati novo obeležje Londona, s obzirom na savremenu arhitekturu staklene kule u kojoj su na prizemlju i prva dva sprata nastavni kapaciteti, dok je na preostalih 15 spratova smeštaj za učenike u 250 soba sa sopstvenim kupatilom. Kapaciteti škole nude sve najsavremenija nastavna učila, muzičke laboratorije, umetnički studiji, kompjuterske sobe, pozorišna i bioskopska sala, prostorije za druženje učenika…

Učenici su smešteni u jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom, a dečaci su odvojeni od devojčica. Svaki sprat ima zajedničku prostoriju sa opremljenom mini kuhinjom u kojoj učenici mogu da spremaju užinu, da se druže i da zajedno rade na školskim projektima. Kompletan pansion je obezbeđen u restoranu škole.

Većina učenika škole je internacionalna i predstavnici su svih krajeva sveta, a zajednički cilj im je da steknu dobro obrazovanje i nastave studije na britanskim univerzitetima ili univerzitetima širom sveta.

srednja škola London

Profil

Profil škole

Lokacija škole: London

Godina osnivanja: 1931.

Tip škole: mešovita (dečaci i devojčice)

Broj učenika: oko 500

Najbliži aerodrom: London

Nastavni programi: GCSE, A-Level, BTEC, International Foundation

Cena nastave za internacionalne učenike za školsku 2020/21. godinu: GCSE, A-Level, BTEC, International Foundation  – 31.000 ₤,

Cene smeštaja u internatu: zavisi od tipa sobe, po automatizmu đaci dobijaju Bronze Ensuite sobu čija cena iznosi 24.675 £, moguće je aplicirati i za druge tipove soba.

Dodatni troškovi: registracija 500 £, prijava 10.700 rsd (ili 90 €), depozit 2.000 £, knjige i nastavni materijal, osiguranje, dodatni časovi, troškovi ispita, troškovi ekskurzija, izleta, Guardian service, avio karte, vize, transferi…

srednja škola u Londonu

Izdvajamo

  • Prestižna škola u samom Londonu;
  • Učenici nastavljaju školovanje na najboljim svetskim univerzitetima.

Uslovi upisa

Neophodno je priložiti diplomu osnovne škole i svedočanstva prethodnih razreda, kao i preporuke iz prethodne škole. Škola može zahtevati i dodatne intervjue i testiranja. Nivo engleskog jezika zavisi od razreda koji učenik upisuje, za dvogodišnji GCSE je IELTS 4.5, za jednogodišnji GCSE je IELTS 5.0, za dvogodišnji i A level u trajanju od 18 meseci je IELTS 5.5, dok je za jednogodišnji A level traženi nivo jezika IELTS 6.5 i ne može ga upisati svaki učenik. Traženi nivo engleskog jezika za BTEC program je IELTS 5.5, dok je za International Foundation  Programme IELTS 5.0.

Egida International zastupa učenika u izabranoj školi i pomaže mu da dobije što je moguće bolje finansijske, školske i smeštajne uslove. Važno je da se na vreme počne sa procesom, odabirom škole i prijavljivanjem, s obzirom na to da najbolje škole imaju limitiran broj mesta i često liste čekanja. Nakon razgovora sa učenikom i njegovom porodicom, na kojem analiziramo interesovanja učenika, planove za kasniju oblast studiranja, dosadašnje školske rezultate, kao i planirani budžet, dajemo predlog najadekvatnijih škola i srednjoškolskih programa.

Egida Vas vodi kroz celokupan proces aplikacije i upisa u željenu školu. Pomažemo u sastavljanju motivacionih pisama, pisama preporuke i izbora svih pratećih dokumenta, popunjavamo i šaljemo aplikacije za željenu školu i apliciramo za vizu za učenika. Da bismo Vam olakšali donošenje konačne odluke o izboru škole, organizujemo Vam posetu, obilazak i razgovor sa akademskim timom i učenicima škola koje su Vam se najviše svidele.

DLD College

DLD College London, Westminster Bridge Road, London, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".