CIA - Centre International d'Antibes

Campus Horticole, Avenue Jules Grec, Antibes, France

CIA - Centre International d'Antibes

Juan les Pins, Antibes, France

Sprachcaffe Nica

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

CIA - Centre International d'Antibes

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Ecole des Roches

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Azurlingua

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Alpadia

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Kursevi francuskog za decu i mlade u Nici

Sprachcaffe Nica

Cena: od 2280 €

Cenovnik

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

Škola francuskog za mlade u Nici. Standardni i intenzivni kursevi francuskog u grupama sa decom na istom nivou znanja. Poslepodnevni program obilazaka i druženja.

Škola

Sprachcaffe

Uzrast polaznika 13-21 godina

Polaznici iz celog sveta se odlučuju za škole iz organizacije Sprachcaffe, jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na stranom jeziku sa drugim polaznicima.

Škola francuskog za mlade u Nici je locirana u samom centru grada, na pešačkoj udaljenosti od Engleskog šetališta i plaže.

Škola ima prostrane i svetle učionice, prostoriju za rekreaciju, odmor i druženje. U školi polaznici imaju i pristup internetu.

Škola francuskog za mlade u Nici

Destinacija

Nica

Nica je najveći grad Azurne obale i mnogi je smatraju najlepšim gradom južne Francuske. Kao peti po veličini, zadržala je svoju magičnost, ali se i prilagodila modernom svetu.

Neke od najvećih atrakcija grada su čuveno šetalište uz plažu Promenade des Anglais, stari grad Vieille Ville, park cveća i vrt Phoenix Parc Floral de Nice, trg Massena, katedrala St. Nicolas à Nice, te mnoga pozorišta, trgovi, cvetne bašte i šetališta. Od zabavnih aktivnosti na raspolaganju su razni vodeni sportovi, kupanje na plaži, šoping u poznatim ulicama poput Cours Saleya i tržnim centrima poput Nicetoile, poseta bioskopima i mnoge druge. Tokom boravka u Nici, posetioci imaju mogućnost da posete i čuvene obližnje gradove Kan i Monako.

skola francuskog u nici

Nastava

Standardni kurs francuskog jezika uključuje 20 časova nedeljno u trajanju od 45 minuta u grupama sa najviše 15 polaznika. Koncipiran je tako da poveća sigurnost pri upotrebi francuskog jezika. U ponudi škole je i intenzivni kurs koji uključuje 30 časova nedeljno. U nastavi se koriste moderne i raznovrsne tehnike predavanja, a nastavno osoblje ima iskustva u radu sa mladima. Pre početka kursa jezika radi se test znanja, kako bi polaznik bio smešten u odgovarajuću jezičku grupu sa polaznicima koji imaju isti nivo znanja jezika, a na kraju kursa svaki polaznik dobija sertifikat o uspehu koji je postigao tokom trajanja programa.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Za polaznike se organizuju različite zabavne aktivnosti koje podstiču učenje i upotrebu francuskog jezika. Sve aktivnosti i ekskurzije su u pratnji vaspitača i uključuju poslepodnevne aktivnosti (fudbal, tenis, crtanje, plivanje, muzika, potraga za blagom, košarka, odbojka, dramska sekcija, lokalne posete) i večernje aktivnosti (disko, karaoke, roštilj, veče talenata, bioskop, kuglanje, međunarodne večeri). Polaznicima su organizovane celodnevne i poludnevne ekskurzije, a tačan raspored aktivnosti dobija se po dolasku u školu.

Smeštaj

Rezidencijalni smeštaj se nalazi veoma blizu škole, na oko 10 minuta od škole i plaže i 5 minuta od centra grada. Polaznici su smešteni u jednokrevetnim sobama sa wifi internetom, sa sopstvenim kupatilom, bez klime. Posteljina je obezbeđena, peškiri nisu, a sobe se čiste jednom nedeljno.  Doručak i večera su u obližnjem restoranu, a ručak je u vidu lanč paketa. Smeštaj  traje od nedelje do subote.

Sprachcaffe Nica

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".