CIA - Centre International d'Antibes

Campus Horticole, Avenue Jules Grec, Antibes, France

CIA - Centre International d'Antibes

Juan les Pins, Antibes, France

Sprachcaffe Nica

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

CIA - Centre International d'Antibes

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Ecole des Roches

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Azurlingua

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Alpadia

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Letnja škola francuskog u Kanu za decu i tinejdžere

CIA - Centre International d'Antibes

Cena: od 1150 €

Cenovnik

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Francuski za decu Kan, letnja škola jezika na moru. Svi programi su all inclusive i uključuju kurs jezika, pun pansion, smeštaj, zabavne aktivnosti, izlete, obezbeđenje i nadzor. Prevoz organizovanim autobusom od škole do centra ili plaže.

Škola

CIA - Centre International d'Antibes

Uzrast polaznika 12-15 i 16-17 godina

CIA – Centre International d’Antibes je organizacija letnjih škola jezika širom Francuske i pruža tinejdžerima vrhunsku uslugu učenja francuskog jezika i visokog nivoa bezbednosti. Svi programi  su all inclusive i uključuju standardni kurs jezika, pun pansion, smeštaj, zabavne aktivnosti, izlete, obezbeđenje i nadzor, prevoz organizovanim autobusom do centra ili plaže, povratni transfer od aerodroma u Nici do Kana ili od železničke stanice u Kanu.

Carnot kampus, u kom se održava nastava, smešten je u srcu Kana i najatraktivniji je kampus u gradu. Nalazi se na 15 minuta hoda do centra grada i plaže. U kampusu su sobe, učionice, restoran i kafeterija, otvoreni bazen, sportski tereni, prostorija sa računarima.

Francuski za decu Kan

Destinacija

Kan

Grad glamura i najprestižnijeg evropskog filmskog festivala, Kan je treći grad po veličini na francuskoj rivijeri. Ovaj grad prepun je velelepnih građevina, palata i luksuznih hotela i vrlo je popularna destinacija zbog svoje mediteranske klime i brojnih atrakcija, restorana i prodavnica koje mame turiste. Čuveno šetalište Kroaset (Croissete), Srpska ulica, marina sa najskupljim jahtama i slikanje na stepenicama Palate festivala (Palais des Festivals) gde se slikaju i filmske legende ne smeju se propustiti. Poseta starom gradu i šetnja krivudavim ulicama koje vode do sat-kule i crkve na brdu sa kog se pruža savršen pogled na zaliv je nezaobilazna. Monako, Nica i Sen Trope su blizu i interesantni za dnevne izlete.

Francuski za decu Kan, na Azurnoj obali

Nastava

Kurseve francuskog jezika vode visoko školovani i iskusni profesori. Standardni kurs uključuje 20 časova nedeljno. Čas traje 45 minuta. Nastava se održava 09:00-12:20 h, sa pauzama. Maksimalan broj polaznika u grupi je 15. Postoji opcija doplate za intenzivni kurs od 26 časova nedeljno. Nastava se održava 09:00-12:20 h svakog radnog dana i 13:45-16:00 h dva puta nedeljno u grupama od 8 polaznika. Nastava se ne održava prvog ponedeljka po dolasku kada se radi ulazni test na osnovu koga se polaznici raspoređuju u grupe prema nivou znanja.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Za polaznike su organizovane brojne vannastavne aktivnosti koje vodi iskusno školsko osoblje. Organizuju se jedna poludnevna (Antib, ostrva Lerins i Marineland okeanarijum – predstave sa kitovima i delfinima) i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno (Monako, Nica, Aquasplash vodeni park). U ponudi su i razne poslepodnevne i večernje aktivnosti poput jedrenja, fudbala, košarke, odbojke na pesku, predstava, tematskih večeri, kabarea, disko i roštilj večeri i drugih. Uz doplatu, polaznici mogu odabrati neke od aktivnosti programa Kiosk poput odlaska u bioskop, kuglanja, poseta kanskom festivalu elektronske muzike, laser tag igre i slično.

 

Smeštaj

Smeštaj polaznika obezbeđen je u rezidenciji u kampusu ili u lokalnim porodicama.

Smeštaj u kampusu podrazumeva apartmane od dve dvokrevetne sobe, pri čemu sobe dele kupatilo (maksimalno 4 osobe). Obezbeđen je pun pansion, doručak, ručak i večera (švedski sto), a vikendom polaznici imaju ručak za poneti.

Porodični smeštaj obezbeđen je u porodicama koje su proverene od strane škole. Ovaj smeštaj uključuje dvokrevetnu sobu i pun pansion s tim da su doručak i večera u porodici (osim petkom uveče i tokom roštilj večeri), a ručak na kampusu (vikendom ručak za poneti). U oba vida smeštaja je posteljina obezbeđena, a potrebno je poneti svoje peškire. Sobe na kampusu se čiste osnovno svakog dana, a jednom nedeljno osoblje čisti sobe kompletno. Polaznici su odgovorni za izgled svojih soba. U porodičnom smeštaju polaznici imaju zadatak da održavaju red u svojoj sobi.

CIA - Centre International d'Antibes

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".