PARIZ Alpadia, Passy

language

Engleski, Francuski

location

Pariz, Francuska

cash

2350 €

Letnja škola francuskog i engleskog jezika u Parizu se organizuje na kampusu privatne internatske škole i sve što je neophodno učenicima se nalazi na jednom – učionice, smeštaj, prostor za druženje i zabavu, sportski tereni, a sve je okruženo travnjacima i zelenilom.

škola za hotelijerstvo gastronomiju

Ecole Ferrières

language

Engleski

location

Pariz, Francuska

U čuvenom zamku kod Pariza nalazi se Ecole Ferrières škola za hotelijerstvo, gastronomiju i menadžment luksuznih delatnosti.

marangoni škola za modu dizajn Parizu

Istituto Marangoni

language

Engleski

location

Pariz, Francuska

Instituto Marangoni škola za modu i dizajn u Parizu, predavači su akademski profesori, modni kreatori, brend i marketing stručnjaci, modni urednici

fakultet dizajn biznis Parizu

IFA nudi široku ponudu jedinstvenih studijskih programa koji su kreirani u odnosnu na potražnju u modnoj industriji, u cilju pripreme studenata za život, izazove i posao nakon što završe svoje obrazovanje. Stipendije i do 100%.

srednja škola u Francuskoj

Notre-Dame International School

language

Engleski

location

Verneul-sur-Seine, Francuska

Notre-Dame International School je internacionalna srednja škola u Francuskoj koja se nalazi u blizini Pariza. Nastavni program IB Diploma.

Srednje škole u Francuskoj

Državne srednje škole u Francuskoj

language

Francuski

location

Francuska, Francuska

Srednje škole u Francuskoj – učenik živi u porodici koja mu je domaćin, dok pohađa lokalnu državnu  školu. Učenik ima mogućnost da upozna zemlju “iznutra”, mimo tipičnih turističkih atrakcija i usavršava francuski jezik.

Škola francuskog za mlade u Nici

Sprachcaffe Nica

language

Francuski

location

Nica, Francuska

cash

od 2280 €

Škola francuskog za mlade u Nici. Standardni i intenzivni kursevi francuskog u grupama sa decom na istom nivou znanja, poslepodnevne obilasci i druženja.

Francuski za decu Kan

Atoll Junior

language

Francuski

location

Kan, Francuska

cash

od 1850 €

Francuski za decu Kan, letnja škola jezika na moru, programi uključuju kurs, pun pansion, smeštaj, zabavne aktivnosti, izlete, obezbeđenje i nadzor.

Ekskluzivni kamp francuskog jezika

Ecole des Roches

language

Francuski

location

Verneuil-sur-Avre, Francuska

cash

od 2800 €

Ekskluzivni kamp francuskog jezika u školi Ecole des Roches. Časovi francuskog i karting, tenis, avijacija, kuvanje i etiquette (kurs lepog ponašanja).