CIA - Centre International d'Antibes

Campus Horticole, Avenue Jules Grec, Antibes, France

CIA - Centre International d'Antibes

Juan les Pins, Antibes, France

Sprachcaffe Nica

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

CIA - Centre International d'Antibes

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Ecole des Roches

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Azurlingua

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Alpadia

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Premium letnji kamp francuskog na Azurnoj obali

CIA - Centre International d'Antibes

Cena: od 1490 €

Cenovnik

Juan les Pins, Antibes, France

Premium letnji kamp francuskog na Azurnoj obali – sveobuhvatni program za mlade namenjen je deci i tinejdžerima koji su razdvojeni u dve uzrasne grupe, 8-11 godina i 12-17 godina, da bi nastava i aktivnosti im bile najbolje prilagođene. Izborom Premium programa, učenici će dobiti sve što Azurna obala može da ponudi, sa velikom pažnjom posvećenom svakom učeniku.

Škola

CIA - Centre International d'Antibes

Uzrast polaznika 8-11 i 12-17 godina

Centre International d’Antibes škola jezika osnovana je 1985. godine i jedna je od glavnih centara za učenje francuskog jezika.  Škola u svojoj ponudi ima različite kurseve jezika za odrasle, ali i programe sa aktivnostima za decu i tinejdžere na nekoliko lokacija u Francuskoj. Ovaj Premium sveobuhvatni program za mlade namenjen je deci i tinejdžerima koji su razdvojeni u dve uzrasne grupe, 8-11 godina i 12-17 godina, da bi nastava i aktivnosti im bile najbolje prilagođene.

Destinacija

Juan-les-Pins

Juan-les-Pins je mondensko letovalište na Azurnoj obali, na obodu Antina, poznato po svojoj šarolikosti, plažama i bogatom društvenom životu. Lepota i šarm ovog mesta privlači slavne ličnosti iz celog sveta.

Nastava

Nastava se održava u školi „Le Château” u kojoj učenici imaju ručak i neke poslepodnevne aktivnosti. Škola ima 22 učionice, kantinu, baštu i panoramski pogled na Mediteran.

Nastava podrazumeva standardni kurs francuskog jezika 20 časova nedeljno, održava se radnim danima od 9.00h do 12.20h u malim internacionalnim grupama od najviše 10 učenika. Polaznici uzrasta 12 do 17 godina, mogu da se odluče i za intenzivni kurs, koji podrazumeva dodatnih 6 časova nedeljno, u mini grupama od 6 polaznika, ova dodatna nastava je u poslepodnevnm terminu nakon ručka, od 13.45h do 16.00h. Učenici se testiraju prvi dan i raspoređuju se u grupe u skladu sa nivoom znanja, od početnog  do naprednog nivoa. Prioritet profesorima je da uspostave zabavnu atmosferu u kojoj je prijatno razgovarati da bi svi napredovali u komunikacijskim veštinama.

Polaznici uzrasta od 8 do 11 godina, imaju nastavu prilagođenu njihovom uzrastu, zabavne interaktivne vežbe kroz koje se motivišu da učestvuju i na taj način i usvajaju jezik. Profesori znaju da prevaziđu njihovu stidljivost i postižu da se deca bore za reč (na francuskom!) da bi iskazali svoje mišljenje ili učestvovali u igri.

Vannastavne aktivnosti

Vannastavne aktivnosti

Osoblje škole je 24h na raspolaganju deci, posvećeni su da se učenici osećaju prijatno i bezbedno. Nakon časova su organizovani odlasci na privatne plaže, akva parkove ili odmor i druženje u vili.  

Aktivnosti na vodi podrazumevaju uključuju vožnje gliserom, banana ride, vožnje na gumi, u balonima na vodi, jedrenje, SUP, skuteri, zatim tu su laser quest, vazdušna joga…

Večernje aktivnosti su pravljenje različitih šou programa, društvene igre, šetnje po gradu…

Svake nedelje se organizuju izletu druge gradove, tako da će učenici posetiti Kan i Monako.

Uz posebnu dozvolu roditelja, učenici od 16 i 17 godina mogu samostalno u večernjim časovima da napuste kampus.

Izborom Premium programa, učenici će dobiti sve što Azurna obala može da ponudi, sa velikom pažnjom posvećenom svakom učeniku, zato što se program organizuje samo za 100 učenika po nedelji.

Smeštaj

Smeštaj

Učenici su smešteni u dve luksuzne vile koje su jedna pored druge i smešteni su u jednokrevtene ili dvokrevtene klimatizovane sobe. Vile su  samo nekolikominuta udaljene od plaža i centra. Učenici su po uzrastu taspoređeni u vilama. Svaka vila je okružena velikom baštom, a u vili Castel Arabel je bazen i kantina i u njoj se održava većina aktivnosti. Obe vile imaju sve moderne pogodnosti, TV sobu, višenamensku zobu za zabavu, WIFI na celoj teritoriji imanja… Školski autobus polaznike vozi do škole i na aktivnosti.

Dolazak na program je nedeljom, a odlazak subotom i za dolazak danima vikenda u cenu je uključen transfer sa aerodorma u Nici.

Video

CIA - Centre International d'Antibes

Juan les Pins, Antibes, France

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".