Ostale škole u Sjedinjenim Američkih Državama

Atlanta

Bradenton

Dover-Fokskroft

Feniks

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Majami

Nju Hejven

Oakdale

Okland

Olbani

Olympic Valley

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Škola

Rennert International

Rennert International škola osnovana je 1973. godine sa misijom da postane visoko kvalitetna škola jezika, specijalizovana za podučavanje jezika u malim grupama. Danas je ova škola poznata i priznata međunarodna obrazovna institucija sa školskim centrima u Njujorku i Majamiju. Može se pohvaliti velikim brojem polaznika iz čak 65 zemalja sveta koji su prepoznali kvalitet rada, profesionalizam i posvećenost svakom polazniku.

Školski centar u Njujorku nalazi se u srcu Menhetna, pored 5 avenije i  Bryant parka, smešten u divnom kampusu Berkeley koledža. Škola se rasprostire na 2 sprata sa ukupno 12 savremenih i moderno opremljenih učionica, dizajnirane da pomognu studentima da se opuste i uživaju u učenju.

Vreme van nastave – Škola redovno organizuje aktivnosti za vreme kojih polaznici i nastavnici imaju priliku da se bolje upoznaju – tada Njujork postaje vaša učionica! Među ponuđenim aktivnostima su obilasci kulturnih i istorijskih znamenitosti, poludnevne i celodnevne ekskurzije u Boston ili Vašington, predstave na Brodveju, džez večeri ili odlasci na košarkaške utakmice i mnoge druge aktivnosti.

Skola engleskog u Njujorku

Destinacija

Njujork

Njujork zasigurno predstavlja jedan od najuzbudljivijih gradova na planeti. Centar je finansija, kulture, umetnosti i zabave za sve generacije. Raznolikost populacije u Njujorku i njegova veličina čine da ovaj grad predstavlja svet u malom. Sa tolikom dozom dinamike nikome ne može biti dosadno, tako da grad koji nikad ne spava ostaje u srcu svih onih koji ga posete.

Samo neke od znamenitosti ovog kosmopolitskog grada svakako su Times Square, Central Park, čuveni Broadway, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, centar grada Midtown Manhattan, Rockefeller Center, najpopularnije ulice grada kao što 5th Avenue i Madison Avenue, zgrade koje su simboli grada – Chrysler Building i Empire State Building, te pregršt muzeja, galerija, restorana, barova, kafića, butika i tržnih centara.

Škola engleskog u Njujorku

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

Polu-intenzivni kurs jezika

16 časova nedeljno

Intenzivni kurs jezika

20, 22 ili 30 časova nedeljno

Ispitni kursevi

pripremaju za polaganje TOEFL ispita

Poslovni engleski

20 ili 22 časova nedeljno

Poslovni engleski

20 ili 22 časa nedeljno

Profesionalni engleski

15, 18 ili 30 časova nedeljno. U ponudi su i posebni kursevi poslovnog engleskog za finansije, pravo, trgovinu i marketing kao i kursevi za avijatičare.

Engleski plus progami

ples, moda, muzika, digitalna fotografija, radionica glume, film ili digitalno snimanje filma koji se mogu pohađati isključivo u kombinaciji sa kursem engleskog jezika

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u lokalnim porodicama ili rezidencijama. U ponudi je porodični smeštaj na Menhetnu, u Bruklinu ili Kvinsu, sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i uključenim doručkom (7 dana) ili polupansionom (5 ili 7 dana). Pored toga, u ponudi su i studentske rezidencije sa jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkim spratnim kupatilima ili privatnim kupatilima, ali bez obroka. Studentima su na raspolaganju kuhinje za pripremu hrane, bazeni, teretana, perionice i WiFi. Na zahtev, mogu da se rezervišu i apartmani, kao i hoteli svih kategorija.

Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".