Ostale škole u Sjedinjenim Američkih Državama

Arlington

Atlanta

Dover-Fokskroft

Fort Loderdejl

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Oakdale

Olympic Valley

Pasadena

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Kursevi engleskog na Menhetnu

Rennert International

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 775 $

Cenovnik

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Škola engleskog u Njujorku, na Menhetnu u škola Rennert International.  Smeštena je u East 41st ulici, u srcu Menheta na istočnoj strani Njujorka. Pored standardnih kurseva, škola nudi i plus programe glume, muzike, plesa, filmske umetnosti, fotografije i mode.

Škola

Rennert International

Rennert International škola osnovana je 1973. godine sa misijom da postane visoko kvalitetna škola jezika, specijalizovana za podučavanje jezika u malim grupama. Danas je ova škola poznata i priznata međunarodna obrazovna institucija sa školskim centrima u Njujorku i Majamiju. Može se pohvaliti velikim brojem polaznika iz čak 65 zemalja sveta koji su prepoznali kvalitet rada, profesionalizam i posvećenost svakom polazniku.

Ova škola engleskog jezika u Njujorku nalazi se u East 41th ulici, u srcu Menhetna na istočnoj strani Njujorka. U blizini je Grand Central stanice, Ujedinjenih Nacija i između 2. i 3. Avenije. Centar ima 22 klimatizovane učionice na drugom, trećem i devetnaestom spratu zgrade, sa kojih se pruža divan pogled na grad. Tu su i multimedijalni centar sa besplatnim pristupom internetu, dve prostorije za odmor i druženje studenata, aparati sa grickalicama,  osvežavajućim pićima i toplim napicima. Flaširana voda je besplatna za polaznike škole.

Vreme van nastave – Škola redovno organizuje aktivnosti za vreme kojih polaznici i nastavnici imaju priliku da se bolje upoznaju – tada Njujork postaje vaša učionica! Među ponuđenim aktivnostima su obilasci kulturnih i istorijskih znamenitosti, poludnevne i celodnevne ekskurzije u Boston ili Vašington, predstave na Brodveju, džez večeri ili odlasci na košarkaške utakmice i mnoge druge aktivnosti.

Skola engleskog u Njujorku

Destinacija

Njujork

Njujork zasigurno predstavlja jedan od najuzbudljivijih gradova na planeti. Centar je finansija, kulture, umetnosti i zabave za sve generacije. Raznolikost populacije u Njujorku i njegova veličina čine da ovaj grad predstavlja svet u malom. Sa tolikom dozom dinamike nikome ne može biti dosadno, tako da grad koji nikad ne spava ostaje u srcu svih onih koji ga posete.

Samo neke od znamenitosti ovog kosmopolitskog grada svakako su Times Square, Central Park, čuveni Broadway, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, centar grada Midtown Manhattan, Rockefeller Center, najpopularnije ulice grada kao što 5th Avenue i Madison Avenue, zgrade koje su simboli grada – Chrysler Building i Empire State Building, te pregršt muzeja, galerija, restorana, barova, kafića, butika i tržnih centara.

Škola engleskog u Njujorku

Kursevi

U ponudi ima sledeće kurseve jezika:

Polu-intenzivni kurs jezika

16 časova nedeljno

Intenzivni kurs jezika

20, 22 ili 30 časova nedeljno

Ispitni kursevi

pripremaju za polaganje TOEFL ispita

Poslovni engleski

20 ili 22 časova nedeljno

Poslovni engleski za iskusne profesionalce

15 i 30 časova nedeljno, U ponudi su i posebni kursevi poslovnog engleskog za finansije, pravo, trgovinu i marketing kao i kursevi za avijatičare

Engleski plus progami

gluma, muzika, ples, filmska umetnost, fotografija i moda koji se mogu pohađati isključivo u kombinaciji sa kursem engleskog jezika

Smeštaj

U ponudi je porodični smeštaj na Menhetnu, u Bruklinu ili Kvinsu, sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i uključenim doručkom (7 dana) ili polupansionom (5 dana).

Pored toga, u ponudi su i studentske rezidencije sa jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkim spratnim kupatilima ili privatnim kupatilima. Studentima su na raspolaganju kuhinje za pripremu hrane, bazeni, teretana, perionice i WiFi. Na zahtev, pored uobičajenog vida smeštaja, mogu da se rezervišu i apartmani, kao i hoteli svih kategorija.

Za svoje polaznike, škola nudi i opciju doplate za transfer od i do aerodroma.

Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".