Institut Monte Rosa - Winter camp

Institut Monte Rosa, Avenue de Chillon, Montreux, Switzerland

Alpadia Language Schools

Alpadia Montreux-Riviera, Rue de la Gare 33, 1820 Montreux, Switzerland

SEG-Swiss Hospitality & Culinary Club

SEG Swiss Education Group, Avenue des Alpes, Montreux, Switzerland

Collège du Léman - Summer Performing Arts With Juilliard

Route de Sauverny 74, 1290 Versoix, Switzerland

Alpadia Langauge Schools

Benediktinerkloster 5 6390 Engelberg CH– Switzerland

Institut Monte Rosa - Summer camp

Avenue de Chillon 57, 1820 Territet, Switzerland

Les Elfes letnji kamp

Chemin de Cli 7, 1936 Verbier, Switzerland

Les Elfes zimski kamp

Chemin de Cli 7, 1936 Verbier, Switzerland

Le Rosey

Instituto Le Rosey, 1180 Rolle, Switzerland

Rosenberg Camps

Höhenweg 60, 9000 St. Gallen, Switzerland

Letnji programi u Švajcarskoj - kulinarstvo i hotelijerstvo

SEG-Swiss Hospitality & Culinary Club

Cena: od 1800 CHF

Cenovnik

SEG Swiss Education Group, Avenue des Alpes, Montreux, Switzerland

Letnji programi iz oblasti hotelijerstva i kulinarstva u Švajcarskoj, za polaznike uzrasta 16-20 godina.

Škola

Swiss Education Group letnji programi

Uzrast polaznika 16-20 godina

Švajcarska nudi najbolje u pogledu obrazovanja i načina života. Idealna je lokacija za internacionalne studente, poznata po visokom kvalitetu života, centralnoj lokaciji u Evropi i reputaciji kolevke savremenog hotelijerstva i ugostiteljstva. Bez sumnje, Švajcarska pruža najbolje uslove za studije hotelijerskog i turističkog menadžmenta.

Swiss Education Group (SEG) je švajcarska grupacija koju čini 5 vrhunskih fakulteta raspoređenih na 7 prekrasnih kampusa širom Švajcarske: Hotel Institute Montreux, Culinary Arts Academy Switzerland, Swiss Hotel Management School, IHTTI School of Hotel Management i César Ritz Colleges Switzerland, koje pohađa 6.000 studenta, 111 različitih nacionalnosti. Svaki od fakulteta uživa jedinstvenu lokaciju, nudeći  internacionalnu edukaciju na osnovnim i master studijama iz različitih oblasti ugostiteljstva.

Deo SEG grupacije čini i Swiss Education Academy (SEA) koja na ovim fakultetima organizuje letnje programe iz oblasti kulinarstava, ugostiteljstva, kao i kurseve jezika (engleski, nemački i francuski).

 

letnji programi hotelijerstva i kulinarstva

Programi

Swiss Hospitality Club, Montreux

Ovaj program organizuje se na Hotel Institute Montreux fakultetu, smeštenom u srcu grada Montre, između Ženevskog jezera i Alpa, a na samo sat vremena od aerodroma u Ženevi. Program se organizuje tokom jula i avgusta, a za to vreme polaznici posećuju lokalne atrakcije, uče praktične aspekte ugostiteljstva i učestvuju u večernjim aktivnostima.

Program obuhvata 20 časova nedeljno koji se održavaju od ponedeljka do petka u prepodnevnim časovima (8:30-12:30). U okviru letnjeg programa iz ugostiteljstva polaznici mogu izabrati kurs koji najviše odgovara njihovim interesovanjima, a to su kursevi: Introduction to Hospitality, Entrepreneurship, Leadership, Hotels and Event Management. Svaki od navedenih modula traje jednu nedelju, ali se polaznik može odlučiti i za kombinaciju modula, pa tako pohađati program do 6 nedelja.

Swiss Culinary Club, Le Bouveret

Na ovom programu, polaznici su bazirani na fakultetu Culinary Arts Academy Switzerland u mestu Le Bouveret, na obodima Ženevskog  jezera, na par sati od ženevskog aerodroma i 30 minuta od francuske granice. Ovde polaznici imaju priliku da koriste najmodernije kuhinje i ostale objekte fakulteta, uživajući u pogledu na jezero. Ovaj fakultet je i dom muzeju, odnosno privatnoj kolekciji čuvenog svestskog kuvara Antona Mosimana, tzv. The Mosimann Collection: A Culinary Heritage.

Na kursu se svake nedelje izučavaju različite svetske kuhinje na bazi teorije i praktične nastave:
1. nedelja – Italija (pica, rižoto i tiramisu); 2. nedelja – Švajcarska (čokolada, sir i röstis); 3. nedelja – Francuska (patka u pomorandži, kiš i deserti); 4. nedelja – Španija (paelja, tortilja i gaspačo). Nastava se odvija ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom pre i posle podne. Grupe na nastavi su prosečne veličine od 15 polaznika, a nastava je na engleskom jeziku.

Za prijavu na program nije potreban sertifikat o znanju jezika, ali se zbog lakšeg praćenja nastave preporučuje što veći nivo

Ukoliko se polaznik odluči za studije na nekom od SEG fakulteta, troškovi školarine umanjuju se za ceo iznos programa!

Smeštaj

Na oba programa, polaznici su smešteni u dvokrevetnim, deluks sobama, od kojih svaka ima svoje kupatilo, na bazi punog pansiona. Pored društvenih, večernjih aktivnosti, u cenu programa uključene su ekskurzije subotom i nedeljom.
Za vreme programa Swiss Culinry Club, polaznici su smešteni u Montreu, na oko 20 minuta od Le Bouveret-a, u kapacitetima fakulteta Hotel Institute Montreux, što im i van nastave pruža mogućnost za kvalitetno provedeno vreme, budući da je fakultet lociran u centru Montrea, pa je polaznicima svakog dana organizovan prevoz do fakulteta gde se odvija nastava.

SEG-Swiss Hospitality & Culinary Club

SEG Swiss Education Group, Avenue des Alpes, Montreux, Switzerland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".