Swiss Education Group letnji programi

SEG Swiss Education Group, Avenue des Alpes, Montreux, Switzerland

Collège du Léman - Summer Performing Arts With Juilliard

Route de Sauverny 74, 1290 Versoix, Switzerland

Alpadia Langauge Schools

Benediktinerkloster 5 6390 Engelberg CH– Switzerland

Institut Monte Rosa

Avenue de Chillon 57, 1820 Territet, Switzerland

Les Elfes letnji kamp

Chemin de Cli 7, 1936 Verbier, Switzerland

Les Elfes zimski kamp

Chemin de Cli 7, 1936 Verbier, Switzerland

Le Rosey

Rosenberg Camps

Höhenweg 60, 9000 St. Gallen, Switzerland

Letnji umetnički kampovi u Švajcarskoj

Collège du Léman - Summer Performing Arts With Juilliard

Cena: od 5900 CHF

Cenovnik

Route de Sauverny 74, 1290 Versoix, Switzerland

Letnji kamp plesa, muzike i glume u Švajcarskoj pod okriljem organizacije Nord Anglia Education. Organizuje se u saradnji sa renomiranom umetničkom školom Julliard. Julliard School je vodeća svetska škola u umetničkom obrazovanju i sinonim je za najviše standarde.

Škola

Collège du Léman - Summer Performing Arts With Juilliard

Uzrast polaznika 10-18 godina

Summer Performing Arts with Juilliard je dvonedeljni intenzivni program namenjen najmlađim polaznicima koji žele da istraže svet muzike, glume i plesa. Umetnički program organizuje se na leto 2020. godine pod okriljem organizacije Nord Anglia Education i u saradnji sa renomiranom umetničkom školom Julliard. Julliard School je vodeća svetska škola u umetničkom obrazovanju i sinonim je za najviše standarde. Program koji nudi pomaže deci da transformišu i usavrše svoje umetničke veštine i pravo je iskustvo mlade muzičare, plesače i glumce.

Dnevni raspored tokom programa uključuje probe, vežbanja, treninge i zajednički rad u ansamblima. Kulminacija je u završnom, nezaboravnom nastupu koji oblikuje dalji umetnički život deteta! Pored toga, vaše dete će prisustvovati prvoklasnim nastupima umetnika sa Julliard-a i njihovih gostiju. Program je osmišljen tako da se svaki polaznik uključi u ansambl odgovarajućeg nivoa, kako bi se stvorilo izazovno, smisleno i sadržajno iskustvo za sve. Pored pružanja podrške vašem detetu da preduzmu krupne korake u odabranoj umetničkoj oblasti, takođe će kreativno sarađivati sa vršnjacima koji imaju ista interesovanja u svim poljima muzike, plesa i glume. Program je na engleskom jeziku i neophodno je da svi polaznici imaju barem srednji nivo.Na kraju dvonedeljnog intenzivnog programa, polaznici će prikazati svoj napredak u slavljeničkom performansu. Roditelji su pozvani i dobrodošli da prisustvuju ovom događaju. Da bi dete pohađalo  program odgovarajućeg nivoa  i u skladu sa svojim iskustvom,  program je podeljen na dva nivoa.

Letnji kamp plesa

Destinacija

Ženeva

Ovaj jedinstveni program organizuje se u Ženevi, na kampusu prestižne Collège du  Léman internacionalne internatske škole. Reč je o instituciji koja je deo Nord Anglia grupacije elitnih škola i kao takva svojim učenicima obezbeđuje najviše standarde u obrazovanju, kao i jedinstvenu mogućnost učenja u međunarodnom okruženju. Kampus škole je udaljen samo 20 minuta od centra grada, a pored učionoca raspolaže različitim objektima uključujući bazen, sportske terene, teniski teren, kao i niz kapaciteta za slobodne aktivnosti učenika. Uz svakodnevne časove iz odabrane umetničke oblasti, polaznici će uživati u brojnim vannastavnim aktivnostima: upoznavanje švajcarske prirode kroz šetnje i planinarenje, upoznavati švajcarsku kulturu i muziku iz celog sveta, jer program uključuje i odlazak na čuveni Montreux Jazz festival, upoznavanje Ženeve i odlazak na kupanje na jezero…

 

Nastava

DISCOVERY PROGRAMME

Dizajniran je za decu sa širokim spektrom interesovanja. Deca će na ovom programu imati mogućnost da izaberu glavni i sporedni predmet iz jedne od tri discipline – ples, gluma, muzika. Veći deo dana posvećen je izučavanju glavnom predmeta i ovaj program idealan je za decu koja imaju višestruka interesovanja (primer: gluma i glas, klavir i ples). Prijem na program zaniva se na audiciji za glavni predmet, a nekada i za sporedni.

YOUNG ARTIST PROGRAMME

Dizajniran je za decu koja imaju napredna znanja i žele da se fokusiraju na odabranu disciplinu, bilo da je reč o plesu, glumi, instrumetnu, glasu ili klaviru. Program je dobar izbor za decu koja svoju disciplinu proučavaju najmanje dve godine i već imaju iskustvo nastupanja na naprednom nivou. Selekcija za program vrši se na osnovu audicije.

SADRŽAJ PROGRAMA PO OBLASTIMA

Muzički program podrazumeva rad u  velikom ansamblu kao što je orkestar, bend ili hor. Nastava podrazumeva individualne i grupne časove. Dete se stavlja pred različite umetničke izazove, učestvuje u kreativnim i tehničkim radionicama, probama i časovima, ali učestvuje i u predavanjima o životu muzičara. Neki časovi mogu da uključuju kompoziciju, fizičku svest (Alexander tehnika, joga), radionicu improvizacije, preduzetništvo i razvoj muzičke karijere, tehnike savladavanja treme i mnoge druge. 

Plesni program sastoji se od različitih plesnih stilova, uključujući balet, moderani ples i tap. Program podrazumeva rad u plesnim grupama, ali i individualni rad u cilju razvoja bolje komunikacije, plesačke svesti i umetničkog talenta svakog polaznika pojedinačno. Detetu će se pružiti umetnički izazov kroz umetničke, tehničke i kreativne radionice, probe, kao i učestvovanjem u različitim predavanjima vezanim za život plesača poput: moć specijalizovanih časova pokreta, dobrobit organizma i kondicija, razvoj karijere plesača, koreografija i mnogih drugih.

Program glume usmeren je na  ispitivanje različitih pristupa i metoda u glumi. Dete će svakodnevno učestvovati u pozorišnim probama, kao i predavanjima o glumačkim tehnikama i životu kao glumac. Neka od mogućih predavanja su gluma ispred kamere, borba na pozornici, improvizacija, razvoj glumačke karijere, joga i mnoge druge.

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u internatskim kućama u okviru kampusa škole. Svaka kuća poseduje zajedničku prostoriju za druženje i kuhinju, a smeštaj je u dvokrevetnim sobama u kojima su polaznici raspoređeni prema polu i uzrastu. Ishrana je na bazi punog pansiona.

Video

Collège du Léman - Summer Performing Arts With Juilliard

Route de Sauverny 74, 1290 Versoix, Switzerland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".