ŠVARCZE, Frilingue multijezički kamp

language

Engleski, Francuski, Nemački

location

Švarcze, Švajcarska

Letnji kamp u Švajcarskoj, sa aktivnostima u prirodi i na jezeru. Učenici iz različitih govornih područja Švajcarske i celog sveta. Polaznici imaju priliku da koriste jezik koji su došli da uče sa novim prijateljima kojima je to maternji jezik.

Institut Monte Rosa - Winter camp

language

Engleski, Francuski

location

Montre, Švajcarska

cash

od 2450 CHF

Zimski kamp u Švajcarskoj – Institut Monte Rosa. Zimski programi omogućavaju dečacima i devojčicama da uče jezik (engleski ili francuski)  ili da usavrše svoje komunikacione veštine u međunarodnom okruženju, uz prateće aktivnosti – SKIJАNJE, SNOUBORDING  I DRUGE ZIMSKE SPORTOVE KOJE VOLE SVI TINEJDŽERI.

BRAUNVALD, Frilingue ski i snoubord kamp

language

Engleski, Nemački

location

Braunwald, Švajcarska

cash

1950 €

Zimski ski & snoubord kamp u Švajcarskoj je prilika za druženje u internacionalnom okruženju, uz učenje engleskog, francuskog ili nemačkog jezika.

Les Roches

language

Engleski

location

Crans Montana, Švajcarska

Les Roches studije Hospitality & Leisure Management, rangiran je u top 3 najbolje svetske obrazovne institucije iz oblasti Hospitality & Leisure Management

letnja škola francuskog

Alpadia Language Schools

language

Francuski

location

Montre, Švajcarska

cash

od 2810 CHF

Letnja škola francuskog jezika Alpadia Montre-Rivijera, nalazi se u centru Montrea, u blizini promenade duž Ženevskog jezera. Uzrast polaznika 13-17 godina.

američka srednja škola u Švajcarskoj

Tasis – The American School in Switzerland

language

Engleski

location

Montagnola, Švajcarska

TASIS američka srednja škola u Švajcarskoj je američki internat u srcu Evrope, osmišljen tako da pripremi učenike za američke koledže i univerzitete.

srednja škola u francuskom delu Švajcarske

Leysin American School

language

Engleski

location

Lezen, Švajcarska

Leysin American srednja škola u francuskom delu Švajcarske ima male razrede, prosečne veličine od 12 učenika. Školu pohađaju deca iz 60 različitih zemalja.

elitna škola u Švajcarskoj

Institut auf dem Rosenberg

language

Engleski, Nemački

location

Sent Galen, Švajcarska

Elitna škola u Švajcarskoj, nastava na engleskom i nemačkom jeziku. Nastavni programi: britanski, američki, nemački, IB Diploma

internatska srednja škola u Švajcarskoj

Institut Montana Zugerberg

language

Engleski, Nemački

location

Cug, Švajcarska

Internatska srednja škola u Švajcarskoj, u gradu Cug. Nastavni programi: IGCSE, IB Diploma, High School Diploma, Swiss Gymnasium (razredi  7-12).