Alpadia Language Schools

Alpadia Montreux-Riviera, Rue de la Gare 33, 1820 Montreux, Switzerland

Swiss Education Group letnji programi

SEG Swiss Education Group, Avenue des Alpes, Montreux, Switzerland

Collège du Léman - Summer Performing Arts With Juilliard

Route de Sauverny 74, 1290 Versoix, Switzerland

Alpadia Langauge Schools

Benediktinerkloster 5 6390 Engelberg CH– Switzerland

Institut Monte Rosa

Avenue de Chillon 57, 1820 Territet, Switzerland

Les Elfes letnji kamp

Chemin de Cli 7, 1936 Verbier, Switzerland

Le Rosey

Instituto Le Rosey, 1180 Rolle, Switzerland

Rosenberg Camps

Höhenweg 60, 9000 St. Gallen, Switzerland

Ostale škole jezika u Švajcarskoj

Letnja škola nemačkog u Švajcarskoj

Alpadia Langauge Schools

Cena: od 2860 CHF

Cenovnik

Benediktinerkloster 5 6390 Engelberg CH– Switzerland

Letnji kamp nemačkog u Švajcarskoj  organizuje se u centru mesta Engelberg. Sama škola locirana je u prelepom, renoviranom manastiru iz 12. veka. Uzrast polaznika 10-17 godina

Škola

Alpadia Langauge Schools

Letnja škola nemačkog  jezika  Alpadia Engelberg, nalazi se u centru mesta Engelberg,  sama škola locirana je u prelepom, renoviranom manastiru iz 12. veka. Škola je moderno opremljena, učionice su prostrane i svetle, dostupni su besplatan internet, fitnes sala i kantina gde polaznici imaju ručak pre popodnevnih vannastavnih aktivnosti.

Škola u ponudi ima standardni kurs jezika koji se sastoji od 20 časova nedeljno i intenzivni kurs koji se sastoji od 25 časova nedeljno, pri čemu su ovi dodatni časovi fokusirani na konverzaciju te se intenzivni kurs preporučuje polaznicima koji žele više praktične upotrebe jezika. Teme koje se obrađuju su aktuelne i zabavne i profesori se trude da svaki polaznik na najbolji mogući način pokaže i usavrši svoje znanje nemačkog jezika i pokaže što brži napredak.

letnji kamp nemačkog u Švajcarskoj

Destinacija

Engelberg

Engelberg je mestašce sa oko 5000 stanovnika u kantonu Obwalden, u nemačkom govornom području  Švajcarske. Od 19. veka postaje međunarodno poznat kao planinsko odmaralište i skijalište. Najbliži veći grad je Lucern, a najbliži internacionalni aerodrom je u Cirihu (oko sat vremena udaljenosti).

Engelberg

Nastava

Škola u ponudi ima standardni kurs jezika koji se sastoji od 20 časova nedeljno i intenzivni kurs koji se sastoji od 25 časova nedeljno. Nastava je osmišljena za mlade i dinamične polaznike koji žele više praktične upotrebe jezika. Teme koje se obrađuju su aktuelne i zabavne i profesori se trude da svaki polaznik na najbolji mogući način pokaže i usavrši svoje znanje francuskog jezika i pokaže što brži napredak.

Kursevi su dostupni za polaznike svih nivoa znanja (od početnog do naprednog nivoa). Prvog dana nastave radi se test jezika kojim se procenjuje nivo kod polaznika, a rezultati svrstavaju polaznika u odgovarajuću grupu.  Redovno se rade nedeljne provere napretka jezičkih sposobnosti. Profesori su mladi, zabavni i obučeni da predaju nemački kao strani jezik. Na kraju programa dobija se sertifikat Alpadia škole, kojim se potvrđuje pohađanje programa, postignut nivo jezika i rezultati školskih testova.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Za polaznike su u ponudi sportske aktivnosti poput košarke, odbojke, stonog tenisa, badmintona, fudbala, plivanja… Organizovana su sportska takmičenja i poseta zabavnom parku. Uz doplatu je moguće izabrati i dodatne aktivnosti. Regija Engelberga je bogata sadržajima za uživanje na otvorenom i za kulturološke posete. Pored šetnji po prirodi i planinarenja, različitih sportova, umetničkih radionica, obilazaka švajcarskih gradova (Bern, Cirih, Interlaken), šopinga, posete zoološkom vrtu, učenici će posetiti i dve specifične atrakcije:  Engelberg zabavni avanturistički park u šumi i Brunni tobogan na livadi na kojem se razvija brzina do 40km/h dok se spušta kroz prelepe pejzaže.

Od učenja jezika, preko sportova i planinarenja, vožnje bicikla, obilazaka gradova i šopinga polaznici ovog kampa će doživeti fantastičan program u prelepom prirodnom okruženju.

Dodatne izborne aktivnosti – Škola u svojoj ponudi ima i Premium Plus programe koji se organizuju uz doplatu. U ponudi su programi kreativne umetnosti, adrenalinski sportovi i tenis. Program Creative Arts je namenjen polaznicima koji žele da razviju svoje kreativne veštine kroz umetničke i dizajnerske radionice. Program Adrenalin namenjen je ljubiteljima ekstremnih sportova. Polaznici se mogu oprobati u kartingu, pucanju iz laserskih pušaka, a za najhrabrije tu je accrobranche. Program Tennis  podrazumeva časove tenisa koje drži iskusan trener. Svaki od izbornih programa podrazumeva 3 časa nedeljno iz odabrane Premium Plus ponude. Termini početka kampa u 2021. godini su: 04.07, 11.07, 18.07, 25.07. i 01.08.2021.

Smeštaj

Smeštaj polaznika je organizovan u rezidencijama koje se nalaze u okviru kampusa škole. Rezidencije su renovirane i moderno uređene. Deca su smeštena u prostrane jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa krevetom, radnim stolom, lavaboom i prostorom za odlaganje stvari. Kupatilo je spratno i zajedničko. Polaznici imaju obezbeđen pun pansion. Smeštaj je organizovan od nedelje pre početka kursa do subote po završetku programa.

Alpadia Langauge Schools

Benediktinerkloster 5 6390 Engelberg CH– Switzerland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".