Swiss Education Group letnji programi

SEG Swiss Education Group, Avenue des Alpes, Montreux, Switzerland

Alpadia Langauge Schools

Le Rosey

Rosenberg Camps

Ostale škole jezika u Švajcarskoj

Letnja škola nemačkog u Švajcarskoj

Alpadia Langauge Schools

Cena: od 2690 CHF

Cenovnik

Letnji kamp nemačkog u Švajcarskoj  organizuje se u centru mesta Engelberg. Sama škola locirana je u prelepom, renoviranom manastiru iz 12. veka. Uzrast polaznika 10-17 godina

Škola

Alpadia Langauge Schools

Letnja škola nemačkog  jezika  Alpadia Engelberg, nalazi se u centru mesta Engelberg,  sama škola locirana je u prelepom, renoviranom manastiru iz 12. veka. Škola je moderno opremljena, učionice su prostrane i svetle, dostupni su besplatan internet, fitnes sala i kantina gde polaznici imaju ručak pre popodnevnih vannastavnih aktivnosti.

Škola u ponudi ima standardni kurs jezika koji se sastoji od 20 časova nedeljno i intenzivni kurs koji se sastoji od 25 časova nedeljno. Nastava je osmišljena za mlade i dinamične polaznike koji žele više praktične upotrebe jezika. Teme koje se obrađuju su aktuelne i zabavne i profesori se trude da svaki polaznik na najbolji mogući način pokaže i usavrši svoje znanje francuskog jezika i pokaže što brži napredak.

letnji kamp nemačkog u Švajcarskoj

Destinacija

Engelberg

Engelberg je mestašce sa oko 5000 stanovnika u kantonu Obwalden, u nemačkom govornom području  Švajcarske. Od 19. veka postaje međunarodno poznat kao planinsko odmaralište i skijalište. Najbliži veći grad je Lucern, a najbliži internacionalni aerodrom je u Cirihu (oko sat vremena udaljenosti).

Engelberg

Nastava

Škola u ponudi ima standardni kurs jezika koji se sastoji od 20 časova nedeljno i intenzivni kurs koji se sastoji od 25 časova nedeljno. Nastava je osmišljena za mlade i dinamične polaznike koji žele više praktične upotrebe jezika. Teme koje se obrađuju su aktuelne i zabavne i profesori se trude da svaki polaznik na najbolji mogući način pokaže i usavrši svoje znanje francuskog jezika i pokaže što brži napredak.

Kursevi su dostupni za polaznike svih nivoa znanja (od početnog do naprednog nivoa). Prvog dana nastave radi se test jezkia kojim se procenjuje nivo kod polaznika, a rezultati svrstavaju polaznika u odgovarajuću grupu.  Redovno se rade nedeljne provere napretka jezičkih sposobnosti. Profesori su mladi, dinamični i obučeni da predaju francuski kao strani jezik. Na kraju programa dobija se sertifikat Alpadia škole, kojim se potvrđuje pohađanje programa, postignut nivo jezika i rezultati školskih testova.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Za polaznike su u ponudi sportske aktivnosti poput košarke, odbojke, stonog tenisa, badmintona, fudbala, plivanja… Organizovana su sportska takmičenja i poseta zabavnom parku. Uz doplatu je moguće izabrati i dodatne aktivnosti. Regija Engelberga je bogata sadržajima za uživanje na otvorenom i za kulturološke posete. Pored šetnji po prirodi i planinarenja, različitih sportova, umetničkih radionica, obilazaka švajcarskih gradova (Bern, Cirih, Interlaken), šopinga, posete zoološkom vrtu, učenici će posetiti i dve specifične atrakcije:  Engelberg zabavni avanturistički park u šumi i Brunni tobogan na livadi na kojem se razvija brzina do 40km/h dok se spušta kroz prelepe pejzaže.

Od učenja jezika, preko sportova i planinarenja, vožnje bicikla, obilazaka gradova i šopinga polaznici ovog kampa će doživeti fantastičan program u prelepom prirodnom okruženju.

Dodatne izborne aktivnosti – Škola u svojoj ponudi ima i Premium Plus programe koji se organizuju uz doplatu. U ponudi su programi kreativne umetnosti, adrenalinski sportovi i sportovi na vodi plus. Program Creative Arts je namenjen polaznicima koji žele da razviju svoje kreativne veštine kroz umetničke i dizajnerske radionice. Program Adrenalin namenjen je ljubiteljima ekstremnih sportova. Polaznici se mogu oprobati u kartingu, pucanju iz laserskih pušaka, a za najhrabrije tu je accrobranche. Program Tennis  podrazumeva časove tenisa koje drži iskusan trener. Svaki od izbornih programa podrazumeva 3 časa nedeljno iz odabrane Premium Plus ponude. Termini početka kampa u 2020. godini su: 28.06, 05.07, 12.07, 19.07. i 26.07.

Smeštaj

Smeštaj polaznika predstavlja drugi dom za polaznike dok su na programu. Polaznici su smešteni u porodicama što je ujedno i prilika za upoznavanje sa načinom života porodice u Montreu, ali i za dodatno vežbanje jezika kroz svakodnevnu upotrebu. Porodice su pažljivo odabrane od strane školskog osoblja. Smeštaj podrazumeva dvokrevetne sobe i zajedničku upotrebu dnevne sobe, kupatila i kuhinje sa članovima porodice. U okviru porodice, polaznik ima obezbeđen doručak i večeru, dok se ručak služi u školskoj kantini. Smeštaj je obezbeđen od nedelje pre početka do subote po završetku programa.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".