CIA - Centre International d'Antibes

Campus Horticole, Avenue Jules Grec, Antibes, France

CIA - Centre International d'Antibes

Juan les Pins, Antibes, France

Sprachcaffe Nica

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

CIA - Centre International d'Antibes

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Ecole des Roches

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Azurlingua

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Alpadia

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Letnja škola francuskog i tenisa

Azurlingua

Cena: od 1790 €

Cenovnik

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Letnji kamp francuskog i tenisa, u Nici na Azurnoj obali. U ponudi je nekoliko kampova za različit uzrast dece. Učenicima je sve obezbeđen na jednom mestu – nastava francuskog jezika, smeštaj, obroci i vannastavni program.

Škola

Azurlingua

Uzrast polaznika 12-17 godina

Od svog osnivanja 1990. godine ova škola stekla je izuzetno iskustvo u podučavanju francuskog jezika kao stranog jezika. Pored programa za odrasle polaznike, škola u ponudi ima i programe za mlađe polaznike na različitim lokacijama širom grada. Programe pohađaju polaznici iz preko 40 zemalja sveta, što predstavlja pravo internacionalno okruženje za usavršavanje.

Dečiji program organizuje se u tri letnja kampa u Nici: Parc Impérial, Eucalyptus i Jean Médecin.  U kampusima je deci obezbeđeno sve na jednom mestu – nastava francuskog jezika, smeštaj, obroci i vannastavni program. Nastavu drže profesori koji su obrazovani i obučavani za rad sa mladim učenicima kojima francuski nije maternji jezik. Polaznicima je na raspolaganju standardni ili intenzivni kurs francuskog jezika, a nastava je interaktivna sa zabavnim elementima.

Letnji kamp francuskog i tenisa

Destinacija

Nica

Ovaj grad na francuskoj rivijeri predstavlja centar Mediterana i glavni je grad Azurne obale (La Côte d’Azur). Po broju populacije predstavlja peti grad u Francuskoj i jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Smešten je nedaleko od poznatih gradova poput Kana, Monte Karla, Antiba i drugih. Duž grada i plaže proteže se čuvena Promenade des Anglais, prepoznatljiva po brojnim buticima, kafićima, restoranima i hotelima.

Nica svojim posetiocima nudi bezbroj znamenitosti i aktivnosti. Pored starog grada Vieille Ville, trgova Massena i Rossetti, katedrale Sainte-Reparate i drugih istorijskih znamenitosti, Nica u svojoj ponudi ima i pregršt aktivnosti za ljubitelje zabave – biciklističke ture, staze za pešačenje, vrtove i parkove, tržne centre za šoping, spa i fitnes centre, sportove na vodi, kupanje na plažama Blue Beach, Castel Plage, La Plage de Coco i mnoge druge.

Nastava

Standardni kurs jezika podrazumeva 20 časova, dok intenzivni kurs podrazumeva 26 časova francuskog jezika nedeljno. Nastava se odvija u malim grupama do maksimalno 15 polaznika po grupi, a svaki čas traje 45 minuta. Po dolasku u školu, polaznici rade inicijalni test jezika radi procene nivoa znanja, a nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Intenzivni kurs jezika podrazumeva dodatnih 6 časova jezika nedeljno, a dodatni časovi odvijaju se u malim grupama do maksimalno 10 polaznika po grupi.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola organizuje zanimljiv vannastavni program za svoje polaznike. Tokom dana u ponudi su brojni sportovi poput odbojke, košarke i fudbala, različite radionice, plesovi, rukotvorine i obilasci grada. U cenu je uključena i jedna celodnevna i jedna poludnevna ekskurzija, posete Kanu, Monaku, Sen Tropeu, uživanje u atrakcijama Nice i dr.

Smeštaj

SMEŠTAJ – Kampus Parc Impérial nalazi se u mirnom kraju Nice, na oko 15 minuta pešačke udaljenosti od plaže i 20 minuta od centra grada. Raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, a pored toga ima i kafeteriju u kojoj se služe obroci, kao i različite sportske terene i igrališta. Kampus Eucalyptus nalazi se blizu centra grada, u rezidencijalnom delu Nice. Kampus je nedavno renoviran i nudi visok standard smeštaja. Polaznici su smešteni u četvorokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Pored nekoliko sportskih terena raspolaže sa parkom u kojem se polaznici mogu družiti. Kampus Jean Médecin raspolaže jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, kao i zajedničkim prostorom za druženje opremljenim stolovima za stoni fudbal i bilijar, video igricama i televizijom. Kampus se nalazi na udaljenosti od 800 metara od škole Eucalyptus, u kojoj će polaznici smešteni u ovom kampusu pohađati nastavu. Polaznike će do škole voziti školski autobus. Sva tri kampusa pokrivena su WiFi internetom. U cenu programa uključena su sva tri obroka koja se služe u kantinama kampusa. Obroci se služe po principu švedskog stola, što znači da polaznici sami mogu uzeti ono što im odgovara. Ukoliko polaznici ne konzumiraju određenu hranu ili imaju bilo kakvu alergiju, o tome je potrebno skrenuti pažnju školi. Danima vikenda kada se organizuju ekskurzije, polaznicima je obezbeđen ručak u vidu lanč paketa.

Azurlingua

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".