BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ Actilingua Academy

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

VINDZOR Plus, Wellington College

Wellington College, Duke's Ride, Berkshire, Crowthorne, UK

LARNAKA, English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

Iona College, North Avenue, New Rochelle, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Wiltshire, PGL - Liddington

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Ostali polasci sa pratnjom

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Online

Rusija

Slovenija

Španija

Turska

Ukrajina

Letnja škola nemačkog u Beču, program sa pratnjom

BEČ Actilingua Academy

Cena: od 1950 €

Cenovnik

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

Letnja škola nemačkog  u Beču. Program se organizuje u samom centru Beča, u privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija. Ovaj prostrani školski kampus nalazi se u centralnom delu grada, u 4. okrugu (bezirk) na pešačkoj udaljenosti od dvorca Belvedere, botaničke bašte i drugih znamenitosti.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Actilingua Academy

LETNJA ŠKOLA NEMAČKOG U BEČU 

Uzrast: 11-17 godina 

POLAZAK SA PRATNJOM 

Termin: 03.07-16.07.2022.

POPUST 100 € za prijave do 28.02.2022.

Actilingua Academy osnovana je 1988. godine i stekla je svetsku reputaciju zbog široke ponude kurseva nemačkog jezika za sve uzraste. U toku leta, škola organizuje i kurseve engleskog jezika za mlade. Program se organizuje u samom centru Beča, u privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija. Ovaj prostrani školski kampus nalazi se u centralnom delu grada, u 4. okrugu (bezirk) na pešačkoj udaljenosti od dvorca Belvedere, botaničke bašte i drugih znamenitosti. Školsko imanje sadrži sve što je neophodno za siguran i zabavan boravak – učionice, rezidenciju, kantinu, sportske terene i veliki park.

letnja škola engleskog Beču

Destinacija

Beč

Beč, glavni grad Austrije i jedan od najposećenijih gradova Evrope, svoj šarm i bogatu istoriju duguje svojoj fantastičnoj lokaciji na obalama Dunava. Beč je 2019. godine po deseti put za redom proglašen kao grad sa najboljim kvalitetom života na svetu, čemu doprinosi i visok nivo sigurnosti i bezbednosti u gradu. Jedna je od najstarijih metropola, carski grad i mesto ukrštanja različitih kultura i uticaja, Beč je jedno od omiljenih odredišta turista iz celog sveta, pa ga godišnje posete milioni, najviše zbog brojnih kulturno-istorijskih spomenika, palata i raznovrsne ponude zabavnih sadržaja. Prilikom svake šetnje može se uživati u istorijskim znamenitostima: carska palata Hofburg danas sedište predsednika Austrije, dvorac Šenbrun, najstariji zoološki vrt na svetu Tirgarten, dvorac Belvedere, muzeja Albertina, gradske katedrale Sv. Stefana… Nezaobilazni su i šoping zona Mariahilfer Strasse  i poznato područje zabave i rekreacije Prater.

Nastava

Prepodne je predviđeno za kurs nemačkog jezika koji obuhvata 20 časova nedeljno, čas traje 45 minuta. Svi polaznici rade test jezika radi procene trenutnog nivoa i nakon toga se raspoređuju u adekvatne internacionalne jezičke grupe. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština i odvijaju se u internacionalnim grupama. Naglasak je stavljen na upotrebu jezika u realnim situacijama, komunikativnim jezičkim igrama i radu u grupama i parovima.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Program obuhvata različite zabavne aktivnosti i druženje sa polaznicima iz celog sveta. Poslepodneva su predviđena za kreativne radionice (dizajn majica, pravljenje razglednica, novina, pravljenje maski, narukvica), sportove (odbojka, fudbal), obilazak grada, muzeja, odlazak u šoping, zabavu u parku, na bazen, zoološki vrt i drugo. Prednost grupnog polaska je što će Egidin profesor učenike voditi u dodatne obilaske po izboru dece, organizovati obilaske za nedelju koja je po programu škole slobodan dan itd. U večernjem terminu organizuju se žurke, roštilj, obilazak Beča noću, gledanje filmova, ples i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj

Rezidencije se nalaze u okviru kampusa škole i polaznici imaju izbor dva tipa smeštaja koji se nalaze u različitim krilima škole. Standard smeštaj je u četvorokrevetnim ili šestokrevetnim sobama, a kupatila su spratna i deli ih više polaznika. Superior smeštaj je u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa tušem, a toaleti su zajednički za više soba. Polaznici su u sobama sa polaznicima iz drugih zemalja.

Ishrana je na bazi punog pansiona i obroci se služe u kantini u kampusu, na bazi švedskog stola. Doručak obuhvata najčešće suhomesnate proizvode, sir i cerealije, pecivo i hleb, uz čaj, kafu ili kakao. Za ručak i večeru je uvek kuvani obrok sa predjelom, glavnim jelom i desertom i deca imaju izbor između dva jela od kojih je jedno vegetarijansko.

Trenutni zahtev škole Actilingua je da svi polaznici imaju digitalni sertifikat o vakcinaciji protiv Kovid-19, vakcinom odobrenom od strane Evropske agencije za lekove (EMA).

BEČ Actilingua Academy

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".