letnja škola engleskog Beču

ActiLingua Academy - kamp engleskog jezika

language

Engleski

location

Beč, Austrija

cash

od 748 €

Letnja škola engleskog u Beču, za mlade iz Beča i okoline i iz celog sveta. Škola Actilingua nudi visok standard učenja jezika u kombinaciji sa atraktivnim i zanimljivim programom aktivnosti nakon nastave.

internship u austriji

Internship u Austriji

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 1805 €

Internship u Austriji je kombinacija kursa nemačkog jezika i radne prakse.Namenjen je onima koji žele da steknu internacionalno radno iskustvo.Posebno se preporučuje studentima.

studije u Beču

Modul University

language

Engleski

location

Beč, Austrija

Studije u Beču na Modul univerzitetu, internacionalnom privatnom univerzitetu, koji je osnovala Privredna komora Beča.

studiranje u Beču

Webster University

language

Engleski

location

Beč, Austrija

Studiranje u Beču  na Webster univerzitetu. Univerzitet je akreditovan od strane HLC u Americi (Higher Learning Commission). Priznat je i od strane austrijskog Ministarstva nauke i istraživanja kao privatni fakultet (AQ Austria). 

internacionalna srednja škola u Austriji

St. Gilgen International School

language

Engleski

location

Sent Gilgen, Austrija

Internacionalna srednja škola u Austriji, blizu Salcburga. Nastavni program: osnovna škola, srednja škola, IB program (poslednja 2 razreda srednje škole)

srednja škola Salcburg

Srednja škola u Austriji, Salcburg, nastavni program: American High School Diploma, Junior High Program, Advanced Placement (AP), College Preparation

srednja škola u Beču

Srednja škola u Beču čiji kampus je na oko 40 minuta gradskim prevozom od centra Beča, a koji se prostire u rezidencijalnom delu grada.

Državne škole u Austriji

Državne škole u Austriji

language

Nemački

location

Austrija, Austrija

Državne škole u Austriji – na osnovu profila učenika pronalazi odgovarajuća porodica i škola u lokalnoj zajednici. Najbolje deo je što to može biti bilo gde u Austriji, od vrhova Alpa do obale Dunava.

Letnja škola nemačkog i engleskog Austrija

Village Camps

language

Engleski, Nemački

location

Zell am See, Austrija

cash

od 1560 €

Kamp se organizuje u pitomom seocetu Piesendorf, smeštenom u spektakularnom planinskom okruženju, na obali istoimenog jezera. Broj polaznika u kampu je ograničen na samo 80 kampera, koji vrlo brzo postaju deo Village porodice.