ActiLingua Academy - kamp engleskog jezika

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

Village Camps

Dorfstraße 419, 5721 Piesendorf, Austria

ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

St. Gilgen International School

Ischlerstraße 13, 5340 St. Gilgen, Austria

Humboldt Institut

Lothringerstraße 4/3.Stock, 1040 Wien, Austria

Letnja škola engleskog i nemačkog sa aktivnostima na otvorenom

St. Gilgen International School

Cena: od 3660 €

Cenovnik

Ischlerstraße 13, 5340 St. Gilgen, Austria

Letnja škola engleskog i nemačkog u internatu u Austriji  je odličan način da se učenici upoznaju sa internatskom školom i načinom života, usavrše poznavanje stranog jezika (engleski ili nemački kurs) i druže sa mladima iz celog sveta.

Škola

Letnja škola engleskog i nemačkog

St. Gilgen International School je prestižna internacionalna, internatska škola osnovana  2008. godine. Danas škola po akademskoj godini edukuje i do 250 polaznika iz različitih delova sveta. Izuzev osnovnog i srednjeg obrazovanja, u svojoj ponudi ima i letnje jezičke kampove za decu i tinejdžere.

Letnji program organizuje se u izvanrednim objektima škole koji su raspoređeni po celom mestu. Postoiji čak nekoliko rezidencija u kojima su polaznici smešteni. Škola poseduje i IT kabinet i biblioteku, umetničku garažu, prvoklasni studio glume i pozorište – St. Gilgen Kino i još mnoštvo toga. Škola koristi i veliki broj sportkih objekata širom mesta – terene za fudbal, odbojku, košarku, trčanje, skijanje, ragbi, triatlon i drugo. Letnji program je odličan način da se učenici upoznaju sa internatskom školom i načinom života.

Letnja škola engleskog i nemačkog

Destinacija

Sent Gilgen

Sent Gilgen je slikovito mesto na obali jezera Wolfgang, smešteno na severu Austrije na oko 30 km zapadno od Salzburga. Okružuje ga nestvarno lepa priroda, pa učenici uživaju u zdravom načinu života na svežem vazduhu i daleko od zagađenja gradova, a opet dovoljno blizu bogatog kulturnog centra poput Salzburga. St. Gilgen nudi izbor razlitih aktivnosti za dinamičan odmor u internacionalnom okruženju sa decom  iz celog sveta.

sent gilgen letnja skola u austriji

Nastava

Organizuju se tri programa:

OUTDOOR ACTIVITIES & LANGUAGE CAMP (10-15 godina) – program predstavlja kombinaciju 15 sati jezika (engleski/nemački) sa aktivnostima na otvorenom i upoznavanjem austrijske kulture. Časovi jezika dizajnirani su za polaznike svih nivoa znanja i usmereni su na razvoj komunikacije i konverzacionih veština. Zbog veličanstvene prirode koja okružuje školu, aktivnosti na otvorenom podrazumevaju vodene sportove, penjanje na stene, biciklizam, planinarenje, vožnja kanua, kajana, vožnja bicikla, plivanje u jezeru, odlazak u vodene parkove i kampovanje na Alpima.

GOLF AND LANGUAGE CAMP (10-15 godina) – program podrazumeva kurs jezika od 15 sati nastave (engleski/nemački) zajedno sa časovima golfa koje drže profesionalni treneri. Deca imaju priliku da uče i usavrše odabrani jezik bez obzira da li su potpuni početnici ili sa određenim niovoom znanja. Tokom dvonedeljnog programa predviđena su 4 sata golf treninga raspoređenih na 9 dana. Golf obuke se izvode u malim grupama sa profesionalnim trenerima i uz upotrebu tehničke opreme kao što je trackman ili puttLab, a na program se mogu prijaviti i polaznici koji nemaju predznanje u ovom sportu.

FULLY IMMERSIVE ENGLISH CAMP (12-15 godina) – program je namenjen starijoj deci koji žele što više vremena da posvete usavršavanju jezika i stvore akademski temelj za nastavak školovanja na engleskom jeziku. Za ovaj program neophodan je minimum A2 nivo engleskog jezika. Nastava je dizajnirana da bude zabavna i interaktivna, a deca će imati prilliku da razvijaju engleski jezik koji se krosti u realnim životnim situacijama. Popodneva i večeri biće posvećena edukativnim posetama, čitanju knjiga ili gledanju filmova na engleskom jeziku.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vreme van nastave predviđeno je za upoznavanje austrijske kulture zajedno sa mnoštvom aktivnosti u prirodi. Deca imaju priliku da uče da pripremaju tradicionalne austrijske obroke, spoznaju različite oblike umetnosti, uče ples i mnoge druge aktivnosti. Aktivnosti u prirodi najčešće obuhvataju sportove poput plivanja, penjanje uz stenu, vožnju bicikla u prirodi, kajak, pa čak i kampovanje u podnožju Alpa. Pored pomenutih aktivnost deca će organizovano obilaziti znamenitosti i zanimljive lokalitete u okolini St. Gilgena. Subota je predviđena za celodnevnu ekskurziju koja može biti odlazak u vodeni park u Salzburgu ili odlazak u Beštesgarden, mesto u Bavarskim Alpima na granici Austrije sa Nemačkom.

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizuje se u rezidencijama koje su pod okriljem škole, a koje su raspoređene po celom mestu St. Gilgen. Polaznici su u rezidencijama raspoređeni prema polu, a smeštaj obuhvata pretežno dvokrevetne sobe sa privatnim kupatilom (peškiri i posteljina su obezbeđeni).

Svaka rezidencija ima nadzor i osoblje koje vodi računa o njima,a polaznicima je 24 časa na raspolaganju i medicinsko osoblje. Program obuhvata pun pansion, a ishrana je organizovana u lokalnim restoranima nedaleko od rezidencija. Zastupljena je austrijska kuhinja, ali postoji i veliki izbor međunarodnih jela.

St. Gilgen International School

Ischlerstraße 13, 5340 St. Gilgen, Austria

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".