ActiLingua Academy - kamp engleskog jezika

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

Village Camps

Dorfstraße 419, 5721 Piesendorf, Austria

ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

St. Gilgen International School

Ischlerstraße 13, 5340 St. Gilgen, Austria

Humboldt Institut

Lothringerstraße 4/3.Stock, 1040 Wien, Austria

Letnji kursevi nemačkog u Beču za mlade, za uzrast 15 - 18 godina

Humboldt Institut

Cena: od 2310 $

Cenovnik

Lothringerstraße 4/3.Stock, 1040 Wien, Austria

Beč nemački za mlade u okviru privatne gimnazije Bertha-von-Suttne, koja je u stvari brod koji se nalazi na samoj obali Dunava. Ova ekskluzivna lokacija predstavlja jedinstveno iskustvo budući da nije reč o klasičnom školskom objektu.

Škola

Humboldt Institut

Humboldt Institut osnovan je 1977. godine za predavanje nemačkog kao stranog jezika u Nemačkoj.  Godinama unazad programe škole pohađalo je preko 60.000 polaznika iz 160 zemalja sveta. Pored različitih programa za odrasle, organizuju se i letnje škole za mlade na različitim lokacijama u Nemačkoj i u centru u Beču, u Austriji.

Nastava za mlade u Beču se odvija u okviru privatne gimnazije Bertha-von-Suttne, koja je u stvari brod koji se nalazi na samoj obali Dunava. Ova ekskluzivna lokacija predstavlja jedinstveno iskustvo budući da nije reč o klasičnom školskom objektu. Škola raspolaže sa 36 savremeno opremljenih učionica, kantinom u kojoj se radnim danima služe obroci za polaznike, sportskim terenom i mnoštvom drugih objekata.

Bec nemacki za mlade

Destinacija

Beč

Beč je metropola sa jedinstvenim šarmom koju mnogi zamišljaju kao stari i miran grad koji obiluje tradicijom i istorijskim građevinama. Specifičnost ovog grada ogleda se upravo u tome – zamislite istorijske zgrade iz 18. i 19. veka pomešane sa savremenom arhitekturom, koje formiraju impresivan umetnički prostor u samom centru Evrope.

U Beču postoji pregršt znamenitosti, atrakcija i zabavnih aktivnosti. U okviru čuvene palate Schonbrunn prostire se veliki park u kojem je smešten najstariji zoološki vrt na svetu – Tiergarten. Od palate Hofburg put vas vodi do Mariahilfer Strasse, ulice sa bezbroj prodavnica koja govori u prilog tome da je Beč jedan od evropskih centara mode. Jedan od važnih gradskih trgova je i Stephansplatz, u okviru kojeg je smeštena čuvena katedrala Svetog Stefana, najviša građevina u Beču. Za ljubitelje zabave, preporuka je da obiđu luna park Prater.

Kursevi nemačkog u Beču

Nastava

Program za tinejdžere je specijalno osmišljen za njihov uzrast. Polaznici pohađaju intenzivnu nastavu od 30 časova nedeljno u grupama od 10 polaznika. Kroz nastavu se usavršavaju osnovne veštine nemačkog jezika, a to su čitanje, pisanje, govor i razumevanje.

Prvi dan po dolasku u školu, svi polaznici rade test jezika, na osnovnu čijeg rezultata se svrstavaju u internacionalnu grupu. Program uključuje nastavu, smeštaj, ishranu, vannastavne aktvnosti i nadzor školskog osoblja.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Dvonedeljni program aktivnosti obuhvata jednu celodnevnu ekskurziju (subotom) i dve poludnevne ekskurzije (sredom), dok četvoronedeljni program obuhvata 3 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. Celodnevna ekskurzija može da podrazumeva obilazak palate Schonbrunn, arheološkog parka Carnuntum ili drugo, dok poludnevne ekskurzije uglavnom podrazumevaju obilaske znamenitosti Beča: čuvenog muzeja Albertina, palate Hofburg, zabavnog parka Prater, najpoznatije bečke pijace Naschmarkt ili drugo, u zavisnosti od rasporeda.

Smeštaj

Polaznici su smešteni u savremenoj rezidenciji Wien Brigittenau u samom centru Beča. Smeštaj obuhvata dvokrevetne sobe sa kupatilom, a polaznici su po sobama raspoređeni prema polu. Rezidencija je udaljena oko 15 minuta hoda od škole u kojoj se odvija nastava, a do koje idu u pratnji školskog osoblja. Polaznicima je obezbeđen pun pansion, a svi obroci služe se u rezidenciji, izuzev ručka radnim danima, koji se iz praktičnih razloga služi u školi. Smeštaj u rezidenciji počinje u nedelju pred početak nastave i traje do subote po završetku nastave.

Humboldt Institut

Lothringerstraße 4/3.Stock, 1040 Wien, Austria

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".