CIA - Centre International d'Antibes

Campus Horticole, Avenue Jules Grec, Antibes, France

CIA - Centre International d'Antibes

Juan les Pins, Antibes, France

Sprachcaffe Nica

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

CIA - Centre International d'Antibes

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Ecole des Roches

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Azurlingua

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Alpadia

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Letnji kamp francuskog jezika u Parizu i odlazak u Diznilend

Alpadia

Cena: od 1990 €

Cenovnik

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Letnja škola francuskog Pariz, u srednjoškolskom internatu u mirnom predgrađu za uzrast polaznika od 13 do 17 godina. Danima vikenda su celodnevne ekskurzije koje mogu biti Diznilend, Tour de Montparnasse, palata u Versaju, šoping, plovidba Senom…

Škola

Alpadia

Uzrast polaznika 13-17 godina

Kamp posluje pod okriljem švajcarske organizacije Alpadia Language Centres koja ima škole jezika u centrima širom Švajcarske, Nemačke, Francuske i Velike Britanije. Srednjoškolski internat Saint Nicolas u kojem se organizuje letnja škola francuskog jezika za mlade se nalazi u Injiju, na 5 hektara  zelene površine.

Škola ima moderne i prijatne učionice i prvorazrednu opremu za sve kulturne i sportske aktivnosti. Poseduje multimedijalnu prostoriju sa računarima, salu sa video projektorom i audio sistemom za filmske i disko večeri, prostorije za odmor i igru… U okviru parka nalaze se brojni sportski tereni (fudbal, košarka, rukomet, atletske staze i drugi). Od prvog dana tim specijalno obučenog školskog osoblja je tu da pruži deci svaku vrstu pomoći i da nadgleda sva dešavanja.

Letnja škola francuskog Pariz

Destinacija

Pariz

Uživati u pogledu na grad sa vrha Ajfelove kule, posmatrati gradske mostove iz brodića, gledati 3D projekcije u Muzeju nauke, pozirati pored voštane figure omiljene slavne ličnosti, šetati živopisnim ulicama ili se diviti čudima Versaja – sve to, i više, možete doživeti pohađanjem kursa jezika u Parizu!

Inji (Igny), živopisan gradić u predgrađu Pariza predstavlja oazu svežeg vazduha i zelenila na 40 minuta vozom od centra glavnog grada. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, polaznici mogu da kombinuju nastavu, sportske aktivnosti i rezidencijalni smeštaj u prelepom i savršeno sigurnom okruženju, istovremeno koristeći prednosti blizine Pariza kako bi otkrili sve čari „grada svetlosti“.

Letnja škola francuskog u Parizu

Nastava

Nastavni programi su specijalno osmišljeni za mlade polaznike i prilagođeni svim nivoima znanja. Nastavno osoblje je sastavljeno od mladih i energičnih ljudi koji predaju na svom maternjem jeziku i odabrani su prema svojim predavačkim sposobnostima, entuzijazmu i pažnji koju posvećuju svakom polazniku. Po dolasku u kamp polaznik radi test poznavanja jezika, na osnovu koga se svrstava u određenu grupu sa internacionalnim polaznicima prema nivou znanja. Polaznicima se pruža mogućnost izbora standardnog kursa (20 časova nedeljno) ili intenzivnog kursa (25 časova nedeljno).

Na ovom programu polaznici mogu izabrati i neki od izbornih programa iz Premium Plus ponude, uz doplatu. U ponudi su programi Stadiums, Amusement Park i City. Program Stadiums omogućava zainteresovanima za fudbal posetu obližnjim fudbalskim stadionima kako što su PSG i Stade de France. Program Amusement Park vodi polaznike Diznilend, dok program Exclusive Tours polaznicima pruža priliku da istraže muzej voštanih figura Grévin i plove Senom rečnim brodićem i obiđu grad turističkim autobusom. Svaki od izbornih programa podrazumeva 3 časa nedeljno iz odabrane Premium Plus ponude.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program. Tokom dana organizuju se sportske aktivnosti (fudbal, košarka, odbojka, rukomet, hokej, stoni tenis ili badminton) ili se obilaze grad i njegove znamenitosti (istorijske i turističke atrakcije), ide se u šoping i dr. U večernjem terminu organizuju se kvizovi, disko večeri, roštilj, filmske projekcije i večeri tematskog tipa. Danima vikenda u cenu je uključena i celodnevna ekskurzija koja može biti Diznilend, Tour de Montparnasse, palata u Versaju, šoping, plovidba rekom ili druge, u zavisnosti od rasporeda i vremenskih prilika.

Smeštaj

Smeštaj je u školskoj rezidenciji u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom. Ishrana je na bazi punog pansiona. Nadzor je prilagođen godinama i vrsti odabranog smeštaja, a osoblje se trudi da bude vrlo diskretno tako da deca imaju osećaj slobode u sigurnom i bezbednom okruženju.

Alpadia

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".