BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ Actilingua Academy

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

VINDZOR Plus, Wellington College

Wellington College, Duke's Ride, Berkshire, Crowthorne, UK

LARNAKA, English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

Iona College, North Avenue, New Rochelle, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Wiltshire, PGL - Liddington

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Ostali polasci sa pratnjom

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Online

Rusija

Slovenija

Španija

Turska

Ukrajina

Letnja škola na Kipru, grupni polazak

LARNAKA, English in Cyprus

Cena: 1850 €

Cenovnik

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

Letnja škola engleskog na Kipru, polazak sa pratnjom. Ceo program (nastava i smeštaj) se organizuju na istom mestu, na kampusu univerziteta UCLan Cyprus koji se nalazi u selu Pili u predgrađu Larnake.

PROGRAM SA PRATNJOM

POPUST 100 € za termin 03.07-17.07.2022. –  Važi za sve prijave do 31.05.2022.

Škola

English in Cyprus

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 10-17 godina

Termini programa:

03.07-17.07.2022. 

31.07-14.08.2022.

POPUST 100 € za termin 03.07-17.07.2022. –  Važi za sve prijave do 31.05.2022.

English in Cyprus je najveća škola engleskog jezika na Kipru, programe organizuje u partnerstvu sa britanskom edukativnom organizacijom Bayswater Summer. Školu odlikuje zabavan i motivišući pristup podučavanju engleskog jezika, polaznici uče i usvajaju nova znanja kroz upoznavaje sa različitim kulturama i sklapanje poznanstava sa mladima iz celog sveta.

Ceo program (nastava i smeštaj) se organizuju na istom mestu, na kampusu univerziteta UCLan Cyprus koji se nalazi u selu Pili u predgrađu Larnake, koja je treći grad po veličini i značaju na Kipru.  Lokacija pruža bezbedno okruženje u neposrednoj blizini turističkih centara Larnaka i Aja Napa. Na kampusu se  kapaciteti za druženje polaznika, zajedničke prostorije, dvorište i bazen.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Destinacija

Larnaka

Kipar je prelepo ostrvo, treće po veličini u Mediteranu i moderna država sa impresivnom istorijom. Kipar je bio britanska kolonija, a 1960. godine stiče nezavisnost, engleski jezik je u širokoj upotrebi i vozi se sa leve strane.  Ostrvo ima 326 sunčanih dana godišnje i najčistiju morsku vodu u Evropi, široke i uređene plaže, planine sa izvorima slatke vode i bogatu istoriju sa tragovima grčke, rimske, vizantijske, otomanske i britanske kulture. Ipak, najlepša legenda o ostrvu po kojoj ga i zovu “ostrvo ljubavi” je da je na njemu iz morske pene rođena boginja Afrodita.

Larnaka se nalazi u južnom delu ostrva i jedna je od najznačijnijih turističkih destinacija, te zbog uz nju nalazi najveći aerodrom, luka i marina.

Nastava

Nastava se organizuje u savremenim, klimatizovanim učionicama univerziteta. Profesori su kvalifikovani i iskusni izvorni govornici engleskog, sa glavnim ciljem da učine učenje zabavnim. Svi polaznici imaju procenu znanja na početku programa, na osnove koje će biti razvrstani u grupe sa učenicima iz drugih zemalja koji su na istom nivou. Jednoim nedeljnu se organizuje provera znanja da bi se utvrdio napredak i učenici imaju individualnu govornu vežbu sa profesorom koji im daje procenu i savete kako da poboljšaju svoj vokabular i komunikacijsku upotrebu jezika.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv program nakon časova za koji je zadužen posvećen tim sastavljen od mladih, motivisanih, talentovanih animatora a svaki se izdvaja posebnom veštinom (plesači, glumci, sportisti…). Svi su prošli i dodatnu obuku da bi njihov rad sa decom bio zabavan i bezbedan. Dnevne aktivnosti mogu biti odlazak na plažu, aktivnosti na bazenu univerziteta, sportske igre, umetnost i gluma, dok večernje aktivnosti obuhvataju karaoke, disko večeri, modne revije, večeri talenta i drugo.

OBILASCI I IZLETI Tokom dvonedeljnog boravka učenici će imati 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske (obilazak gradova, krstarenje iz luke u Pafosu, odlazak na planinu Troodos…).

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana

Moderna rezidencija pruža smeštaj u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, koje su organizovane u apartmane. Obezbeđeni su peškiri i posteljina i menjanju se dva puta nedeljno. Učenici treba da ponesu svoje peškire za bazen i plažu. U kampusu se nalaze mašine za pranje i sušenje veša koje učenici mogu da koriste (kupovinom žetona). Sobe se spremaju svaki dan, a zajedničke prostorije svaki drugi dan.

Školski sef je samo za čuvanje pasoša polaznika. Ceo kampus je pokriven  internetom.

Obroci se služe u kantini rezidencije, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, grickalice i keks/kolač).

Utisci

Letnja škola engleskog na Kipru

Letnja škola engleskog – Kipar 2021 utisci Profesor Vladimir je otputovao na Kipar sa grupom učenika uzrasta od 12 do 17 godina. Njihove utiske sa programa najbolje ćemo Vam preneti galerijom njihovih fotografija. Kampus UCLAN je nov moderan kampus sa prostranim apartmanima i sobama, prostorijama za druženje, sportskim terenima, bazenom, a tu su i učionice […]

LARNAKA, English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".