letnja škola engleskog na Kipru

English In Cyprus

language

Engleski

location

Limasol, Kipar

cash

od 700 €

Letnja škola engleskog na Kipru odvija se u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža.

srednja škola na Kipru

Pascal English Schools

language

Engleski

location

Nikozija, Kipar

Pascal srednja škola na Kipru je internatska škola koja akreditovana od strane Ministarstva obrazovanja i kulture Kipra,nastava je na engleskom jeziku.

letnji kamp engleskog Kipar

LIMASOL English in Cyprus

language

Engleski

location

Limasol, Kipar

cash

1610 €

POLAZAK SA PRATNJOM English in Cyprus je najveća škola engleskog jezika na Kipru, u nekoliko svojih centara prima polaznike svih uzrasta, a organizuje i programe za roditelje sa decom. Program za mlade je veoma specifičan zato što se insistira na na razvoju prave “kamperske atmosfere”, druženja i osećaja zajedništva i tokom celog dana se govori engleski jezik.

Engleski na Kipru za porodice

English in Cyprus - porodični program

language

Engleski

location

Limasol, Kipar

cash

od 790 €

Engleski na Kipru za porodice, odmor i usavršavanje – da roditelji i deca imaju nastavu u isto vreme, ali u posebnim grupama u skladu sa uzrastom, a nakon časova provode poslepodne i veče zajedno i uživaju u svom odmoru.

engleski na Kipru

English in Cyprus

language

Engleski

location

Limasol, Kipar

cash

od 330 €

Škola English in Cyprus smeštena je u gradu Limasol, na oko 10 minuta pešačke udaljenosti od centra grada. Pored programa učenja jezika za odrasle, škola nudi i porodične programe, kao i letnje škole jezika za decu i mlade.