English in Cyprus - porodični program

Vasileos Konstantinou 138, Limassol, Cyprus

English in Cyprus

Vasileos Konstantinou 138, Limassol, Cyprus

Ostale škole na Kipru

Škola engleskog jezika na Kipru

English in Cyprus

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 490 €

Cenovnik

Vasileos Konstantinou 138, Limassol, Cyprus

Kursevi engleskog na Kipru, čari mediteranskog ostrva. Škola je u gradu Limasol, na oko 10 minuta pešačke udaljenosti od centra grada. Pored programa učenja jezika za odrasle, škola nudi i porodične programe, kao i letnje škole jezika za decu i mlade.

Škola

English in Cyprus

English in Cyprus je vodeća škola englskog jezika za internacionalne polaznike na Kipru. Smeštena je u gradu Limasol, na oko 10 minuta pešačke udaljenosti od centra grada. Pored programa za odrasle, škola nudi i porodični program, kao i letnje škole jezika za decu i mlade

Nova i klimatizovana školska zgrada raspolaže sa 18 opremljenih učionica, studentskim kafeom, besplatnim WiFi internetom kroz celu školu, kompjuterskom laboratorijom i bibliotekom.ž

Vannastavne aktivnosti – Škola za svoje polaznike organizuje različite aktivnosti nakon nastave. U ponudi su tematske večeri, posete, obilasci znamenitosti, krstarenje katamaranom, safari, posete akva parku, planinarenje  i mnoge druge aktivnosti. Vannastavni program je opcioni, mnoge aktivnosti su besplatne, dok se pojedine doplaćuju od 17 € do 60 € po aktivnosti.

Kursevi engleskog na Kipru

Destinacija

Limasol

Kipar je bivša britanska kolonija gde je upotreba engleskog jezika široko rasprostranjena. Ova zemlja, nalazi se južno od Turske i istočno od Grčke, a prepoznatljiva je kao popularna turistička destinacija, sa niskim troškovima života, pa je poseti i do 2,4 miliona turista godišnje.

Limasol je drugi kiparski grad po veličini, sa populacijom od oko 150 hiljada stanovika. Tokom godina, grad je postao jedan od važnijih u oblasti turizma i trgovine.  Grad je smešten na južnoj obali Kipra, dom je univerziteta Cyprus University of Technology, a specifičan je po klimi koju karakterišu visoke letnje temperature i izuzetno blage zime. Neke od znamenitosti grada su ostaci drevnih gradova Amathus i Kourion, dvorac Kolossi, katedrala Agia Napa, muzeji, pozorišta, različiti restorani, butici, prodavnice,  kao i mnoštvo plaža poput Kourion, Governor’s, Lady Mile i drugih.

škola engleskog na moru

Kursevi

U nastavi se koristi metodologija bazirana na komunikativnom pristupu, a nastavno osoblje je visoko kvalifikovano i obučavano za rad i podučavanje odraslih polaznika. Po dolasku u školu svaki polaznik radi orijentacijski test radi procene trenutnog nivoa znanja jezika. Nakon toga, polaznici se raspoređuju u jezičke grupe prema nivou koji poseduju. Po završetku kursa svaki polaznik dobija sertifikat škole o stečenom nivou znanja tokom trajanja kursa.

Standardni kurs engleskog jezika

20 časova nedeljno

Intenzivni kurs jezika

25 časova nedeljno

Kombinovani kurs engleskog jezika

20 časova standardnog jezika, 5 izbornih časova, 5 individualnih časova

Priprema za IELTS

25 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u školskoj rezidenciji, u hotelima sa apartmanima, u letnjoj rezidenciji ili u lokalnim porodicama. Blue Crane školska rezidencija namenjena je polazniciima od 18 ili više godina. Smeštaj obuhvata jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne apartmane sa privatnom kuhinjom i kupatilom. U ovoj opciji smeštaja postoji mogućnost doplate za obroke na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. tokom boravka u rezidenciji, shuttle povratni trasnfer do škole je uključen u cenu. Porodični smeštaj dobar je izbor za polaznike koji žele da upoznaju način života i poznatu gostoljubivost Kiprana. Smeštaj u porodici obuhvata jednokrevetnu ili dvokrevetnu (za dve osobe koje putuju zajedno) sobu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Od škole poodice su udaljene do 30 minuta gradski  prevozom. Potoji mogućnost doplate školskog shuttle busa. Smeštaj traje od nedelje do nedelje

English in Cyprus

Vasileos Konstantinou 138, Limassol, Cyprus

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".