Ostale škole u Francuskoj

Francuska

Juan-les-Pins

Kan

Monpelje

Nica

Pariz

Verneuil-sur-Avre

Verneul-sur-Seine

Škola

Centre International d'Antibes

Centre International d’Antibes škola jezika osnovana je 1985. godine i jedna je od glavnih centara za učenje francuskog jezika u Francuskoj.  Škola u svojoj ponudi ima različite kurseve jezika za odrasle, ali i programe sa aktivnostima za decu i tinejdžere na nekoliko lokacija u Francuskoj. Škola u Antibu udaljena je samo nekoliko minuta hoda od centra grada. Objekat  Le Chateau, provansalska seoska kuća tipična za jug Francuske, pretvorena je u školu jezika, sa učionicama, salama za odmor i restoranom sa pogledom na more. Centar grada i plaže udaljeni su samo nekoliko minuta hoda.

Program „Roditelji i deca“ je posebno osmišljen za porodice koje žele da letuju zajedno, a istovremeno imaju koristi od iskustva učenja pogodnog i za roditelje i za decu.  Kursevi francuskog se pohađaju svakog jutra, od ponedeljka do petka, a roditelji imaju mogućnost da učestvuju na kursevima namenjenim odraslima ili da uživaju u slobodnom vremenu za istraživanje čuda francuske rivijere.

Destinacija

Antib

Antib (Antibes) je mediteranski grad koji se nalazi u jugoistočnoj Francuskoj, u samom srcu Azurne obale. Kao vrlo popularan primorski grad ima sve – od bogate kulture i tradicije, pa sve do atrakcija i znamenitosti za sve uzraste. Antib okružuje preko 40 plaža, u gradu postoji zabavni vodeni park Aquasplash i vodeni svet Marineland.

Kurs za odrasle

Standardni kurs francuskog za odrasle se održava od ponedeljka do petka ujutru od 9 do 12.20 časova, u internacionalnim grupama sa polaznicima koji su na istom nivou znanja, Radi se na gramatici, govornim veštinama i pismenom i usmenom razumevanju. Scenariji i aktivnosti igranja uloga se koriste da bi se osiguralo da je svako motivisan da iznese svoje gledište ili zastupa stav.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Kursevi za decu

Kursevi za decu

Program za učenike od 6 i 7 godina u toku danu su na programu sa vršnjacima (do 10 učenika u grupi) i imaju zabavu i druženje na francuskom jeziku, u periodu od 9 do 12.20 časova.

Programi za učenike 8-11 i 12- 17 godina:

Premium program nastava u grupi 10-12 polaznika, u školi Le Chateau

  • Prepodnevni kamp – uključuje standardni kurs francuskog jezika i ručak.
  • Celodnevni kamp – uključuje standardni kurs francuskog jezika, ručak i poludnevne izlete i nadgledane aktivnosti svakog popodneva (bable fudbal, vazdušna joga, zumba, vožnje mlaznim čamcem, kajak, privatna plaža i još mnogo toga). Celodnevni izleti (u Monako ili Nicu) se organizuju subotom ili nedeljom.

Essential program –nastava u grupi do 15 polaznika

  • Prepodnevni kamp – uključuje standardni kurs francuskog jezika i ručak.
  • Celodnevni kamp – uključuje standardni kurs francuskog jezika, ručak i tri poludnevna izleta i aktivnosti nedeljno, uključujući Laser Kuest, Jump KSL, stazu sa visokim preprekama i kuglanje. Celodnevni izleti (u Monako ili Nicu) se organizuju subotom ili nedeljom.

Standardni kurs francuskog jezika sastoji se od ukupno 20 časova od ponedeljka do petka, od 9.00h do 12.20h. Čas traje 45 minuta, sa dnevnom pauzom od 20 minuta između dva bloka časova. Prvi ponedeljak po dolasku u školu polaznici rade test jezika radi procene trentnog nivoa znanja, a nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Nastava je usmerena na usavršavanje osnovnih jezičkih veština – čitanja, pisanja, govora i razumevanja.

Smeštaj

Rezidencija Aragorn je smeštena između Antiba i Huan les Pinsa u mirnom i mirnom okruženju, rezidencija Aragon udaljena je 15 minuta hoda od škole i blizu svih sadržaja. Cena ne uključuje spremanje soba (moguće je uz doplatu), posteljina se menja jednom nedeljno, peškiri nisu obezbeđeni. Nudi moderne, udobne opremljene studije za 2 osobe, savršeno je mesto za uspostavljanje veze sa drugim učenicima škole. Neki studiji su spojeni kao pogodnija opcija za veće porodice ili grupe prijatelja. Depozit 200 € je neophodno ostaviti po dolasku, koji se vraća u slučaju da nije bilo oštećenja. Smeštaj je od nedelje do subote.

Samo jedan član porodice treba da pohađa kurs francuskog u školi da bi cela porodica uživala u smeštaju u rezidenciji. Ako je porodica smeštena u rezidenciji, povratni transfer za decu/tinejdžere od rezidencije do škole je uključen u cenu. Ukoliko porodica nije smeštena u našoj rezidenciji, povratni transferi za decu/tinejdžere iz škole „Le Chateau” iznosi 100 €/nedeljno.

Škola ima opciju iznajmljivanja stanova različitih veličina, a polaznici mogu da bukiraju i sopstveni smeštaj.

Video

CIA - porodični kurs francuskog

Ecole Le Château, 28 Av. du Château, 06600 Antibes

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".