CIA - Centre International d'Antibes

Campus Horticole, Avenue Jules Grec, Antibes, France

CIA - Centre International d'Antibes

Juan les Pins, Antibes, France

Sprachcaffe Nica

Sprachcaffe Nice 3 Rue Pierre Dévoluy 06000 Nice

CIA - Centre International d'Antibes

90 Boulevard Carnot, 06400 Cannes, France

Ecole des Roches

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Azurlingua

Lycée Parc Imperial, Avenue Paul Arène, Nice, France

Alpadia

ALPADIA Paris-Igny, 10 Avenue de la Division Leclerc, 91430 Igny, France

Kamp francuskog jezika uz karting, tenis, avijacija, kuvanje i etiquette

Ecole des Roches

Cena: od 2800 €

Cenovnik

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Ekskluzivni kamp francuskog jezika u internatskoj srednjoj školi Ecole des Roches. Ovo je prestižna internatska škola, osnovana 1899. godine i nalazi se u malom i bezbednom mestu Verne sur Avre. Programi francuskog jezika uz izbornu aktivnost: karting, tenis, avijacija, kuvanje i etiquette (kurs lepog ponašanja).

 

Škola

Ecole des Roches

Uzrast polaznika 11-18 godina

Ecole des Roches je prestižna internatska škola, osnovana davne 1899. godine. Do danas se ponosi hiljadama polaznika iz čak 107 zemalja sveta. Krase je vrednosti do kojih strogo drži, ali i internacionalno okruženje u malom i sigurnom mestu Verne sur Avre, na samo 90 minuta od Pariza.

Kampus škole se prostire na zelenoj površini u mirnom i sigurnom okruženju. Polaznicima je obezbeđeno apsolutno sve, od akademski jake nastave, do obilazaka poznatih mesta, uzbudljivih sportova i zabavnih aktivnosti, smeštaja u kampusu, obroka i celodnevnog nadzora. Školski kampus ima sportske stadione sa teniskim i drugim terenima, umetnički i audio-vizuelni studio, kao i prostorije za razonodu, kreativne radionice i hobije.  Pored toga, raspolaže sa preko 200 računara i besplatnim WiFi pristupom za svoje polaznike.

Ekskluzivni kamp francuskog jezika

Destinacija

Verne sur Avre

Verne sur Avre je malo mesto smešteno na jugozapadu Normandije, istorijske francuske regije koja leži na obali Lamanša. U pitanju je mesto koje ima svega 7.000 stanovnika i koje krasi neverovatan krajolik, zelenilo i priroda. Za ljubitelje flore i faune, u mestu postoji rezervat sa divljim životinjama Les Bois des Aigles.

Najvažnija znamentost grada je crkva Svete Marije Magdalene (Eglise de la Madeleine), koja je izgrađena između 12. i 16. veka. Crkva je izgrađena u gotskom stilu i visoka je čak 56 metara, pa je odlično vidljiva iz celog okruženja. Pored ove, u mestu postoji još nekoliko crkvi i istorijskih znamenitosti poput sive kule (Tour Grise).

kamp francuskog jezika i tenisa u Francuskoj

Nastava

Škola organizuje niz odličnih tinejdž programa u letnjem i zimskom periodu. Svi programi uključuju 17 sati francuskog jezika, u kombinaciji sa vannastavnim aktivnostima ili dodatnim časovima odabranog tematskog programa.

KLASIK PROGRAM (Intensive French Camp) namenjen je polaznicima od 10 do 17 godina. Program se sastoji od 32 sati nastave za 2 nedelje (16h nedeljno) koji se kombinuju sa bogatim vannastavnim programom koji obuhvata različite sportove, radionice, umetnost i druženja, obilaske i ekskurzije. Program je namenjen deci svih nivoa znanja jezika.

TEMATSKI PROGRAM je dvonedeljni program namenjen deci od 12 do 17 godina. Program predstavlja kombinaciju časova francuskog jezika (16 sati nedeljno) sa jednom od oblasti po izboru polaznika. Preostalo vreme van časova predviđeno je za različite sportove i obilaske. Izbor oblasti je sledeći:

  • KARTING omogućava polaznicima da otkriju mehanku kartinga i kako da najbolje održavaju svoje vozilo. Polaznici moraju imati visinu minimum 145 cm.
  • TENIS koji omogućava jačanje stečenih veština, unapređenje tehnike i upoznavanje drugih mladih igrača. Program je namenjen iskusnim teniskim igračima.
  • HORSEBACK RIDING je kurs jahanja namenjem polaznicima koji već imaju iskustva u jahanju, gde će se u sklopu dvonedeljnog kursa teorijsko znanje kombinovati sa treninzima jahanja, u trajanju od 6 sati nedeljno. Za realizaciju programa potrebno je minimum 4 prijavljena polaznika.
  • AVIJACIJA koja je odličan izbor za sportske entuzijaste i obuhvata učenje o delovima aivona i rukovanje avionom. Minimalan uzrast za ovaj program je 15 godina i polaznici moraju imati visinu minimum 165cm. Za realizaciju programa potrebno je minimum 4 prijavljena polaznika.
  • FRENCH COOKING program namenjen je mladim polaznicima koji žele da otkriju tajne francuske umetnosti življenja. Program obuhvata teme o gastronomiji (uz jednodnevni boravak u hotelu ili restoranu gde će moći da u praksi primene sve što su naučili) kao i teme o modi, izgledu, držanju, francuskom plesu i drugo.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti obuhvataju različite sportove (tenis, plivanje, jahanje, aerobik, fudbal, rukomet, košarka, badminton, odbojka i druge), ali i mnogo dodatnih zabavnih aktivnosti nakon nastave: disko veče, roštilj, izbor za mis i mistera, karaoke, društvene igre, maskenbal, ples, časovi kuvanja i drugo. Program obuhvata i dve ekskurzije nedeljno, koje podrazumevaju obilaske Pariza, Versaja, posetu Ruenu, obilazak Lamanša i druge.

Smeštaj

Polaznici su smešteni u kampusu škole, a sobe mogu biti dvokrevetne do osmokrevetne i imaju privatno kupatilo. Ishrana je na bazi punog pansiona i obroci se služe u restoranu u kampusu, izuzev danima kada su ekskurzije (ručak je lanč paket). Nadzor dece u kampusu organizovan je 24 časa (jedna odrasla osoba vodi računa o desetoro dece). Deca ne mogu napuštati kampus bez nadzora odraslih, izuzev ukoliko je izlazak deo vannastavnih aktivnosti sa osobljem. Program uvek počinje nedeljom i završava se subotom. Odlazak ili dolazak drugim danima zahteva doplatu za dodatnu noć u kampusu i doplatu za vanredni transfer

Ecole des Roches

École des Roches, Verneuil d'Avre et d'Iton, France

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".