fakultet za dizajn u Firenci

FIDI je fakultet za dizajn u Firenci specijalizovan u oblastima arhitekture, grafičkog dizajna, dizajna nameštaja i enterijera.

umetnički kursevi u Italiji

Accademia Italiana Summer

language

Engleski, Italijanski

location

Firenca, Italija

location

Rim, Italija

cash

od 1000 €

Umetnički kursevi u Italiji održavaju se u centrima fakulteta Accademia Italiana u Rimu i Firenci tokom letnjeg perioda. Obuhvataju modu, dizajn…

Srednja škola u Italiji

CCI - Canadian College Italy

language

Engleski

location

Lanćano, Italija

Srednja škola u Italiji CCI pruža učenicima iz celog sveta nastavu na engleskom jeziku po kanadskom obrazovnom sistemu. Specifična je njena lokacija u srednjevekovnom gradiću. Učenici imaju i časove italijanskog jezika, kako bi mogli da iskuse boravak u Italiji na pravi način.

drzavne srednje škole u italiji

Državne srednje škole

language

Italijanski

location

Italija, Italija

Državne srednje škole u Italiji – program kulturne razmene podrazumeva da učenik živi u porodici i pohađa državnu srednju školu. Namenjen je učenicima koji žele da nauče ili usavrše italijanski jezik i upoznaju način života, kulturu i tradiciju.

letnji kamp italijanskog jezika

Linguaviva

language

Italijanski

location

Linjano, Italija

cash

od 1940 €

Letnji kamp italijanskog jezika u Linjanu predstavlja kombinaciju učenja italijanskog jezika, vannastavnih aktivnosti, ekskurzije i izleta.

škola italijanskog u Toskani

Orbitlingua

language

Italijanski

location

Orbetelo, Italija

cash

od 1610 €

Škola italijanskog u Toskani za decu uzrasta od 13 do 17 godina. Deca dnevno imaju organizovane sportske i kulturne aktivnosti i dve ekskruzije nedeljno.

letnja škola italijanskog

Piccola Universita Italiana

language

Italijanski

location

Trst, Italija

cash

od 990 €

Letnja škola italijanskog za decu u Trstu u kampusu Opera Figli del Popolo, na svega 5 minuta šetnje od škole jezika Picolla. Kursevi sve jezičke nivoe, pun pansion i program aktivnosti i ekskurzija.

italijanski u italiji, siena

Scuola Leonardo da Vinci Sijena

language

Italijanski

location

Sijena, Italija

cash

od 430 €

Škola italijanskog u Italiji Scuola Leonardo da Vinci, ponosi se školom u Sijena. Ovo je magično mesto koje se nalazi u srcu Toskane i vekovima privlači posetioce iz celog sveta.

akademija kostima i mode rim

Accademia Costume & Moda Roma

language

Engleski, Italijanski

location

Rim, Italija

Osim osnovnih i master studija moguće je pohađati i kratke programe u trajanju od nekoliko meseci, kao i letnje kurseve iz oblasti mode i dizajna.