Kamp

Frilingue

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 8-17 godina

Termin: 07.01-14.01.2024.

Frilingue je švajcarski organizator kampova za mlade iz Švajcarske i celog sveta. Kampovi se nalaze u najlepšim predelima ove zemlje i otvoreni su tokom cele godine.

Ovaj zimski kamp se organizuje u selu Braunvald (Braunwald) koje se nalazi na sunčanoj visoravni u Glaruskim Alpima, na nadmorskoj visini od 1256 metara, sa prelepim pogledom na sela u dolini i planinske vrhove koji ga okružuju. Selo je veoma specifično zato što u njemu nema saobraćaja, jedini način da se dođe do sela je uspinjačom. Veoma je popularno turističko mesto sa velikim brojem hotela i omiljeno među Švajcarcima. Iz sela polaze žičare, a pored staza se nalazi specijalni poligon za obuku početnika.

Smeštaj i nastava polaznika je u hotelu Adrenalin koji se nalazi na 2 minuta od ski staza.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

PRIJAVA NA PROGRAM DO 20.10.2023.
Nakon ovog datuma, novi polaznici se primaju u zavisnosti od raspoloživih mesta na kampu.

Skijanje & snoubord

Skijanje & snoubord

Obuka se organizuju u malim grupama, u koje su polaznici raspoređenim u skladu sa svojim skijaškim nivoom. Kvalifikovani instruktori drže časove i vode polaznike na adekvatne staze u skladu sa njihovim sposobnostima.

Nastava

Jezici: engleski, nemački, francuski

Nastavu vodi tim mladih i entuzijastičnih predavača koji koriste zabavne i interaktivne metode. Časovi se organizuju u malim grupama od 6 polaznika što omogućava da se profesori više posvete svakom polazniku. Učenici prilikom prijave odlučuju koji jezik žele da uče, engleski, nemački ili francuski.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Vannastavne aktivnosti

Vannastavne aktivnosti

Kamp za svoje polaznike organizuje zanimljiv program večernjih aktivnosti u cilju druženja, internacionalizacije i zabave polaznika (disko veče, karaoke, kvizovi, filmsko veče, potraga za blagom, odlazak na bazen…). Celodnevni izlet se organizuje subotom i polaznici će posetiti neki od gradova u okolini kampa (Glarus, Cirih, Flumserberg, jezero Walensee…). Na poludnevnom izletu, polaznici će imati neku od aktivnosti : odlazak na zatvoreni bazen, laser tag, adrenalin park, kuglanje…).

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je u četvorokrevetnim i šestokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Tokom kampa, učenici u sobama samo noće, s obzirom da je ceo dan isplaniran i popunjen različitim aktivnostima. Domaća hrana se priprema u hotelu namenski za polaznike kampa i ponajviše se koriste proizvodi sa švajcarskih farmi, a svaki dan se služi svež hleb iz lokalnih pekara. Doručak je samoposluživanje i sadrži žitarice, jogurt, sveže voće, jaja, tost, slatke namaze,  voćne sokove, čaj… Ručak se služi u hotelu ili polaznici dobijaju lanč paket ukoliko idu na izlet. Večera se bazira na različitim kuhinjama sveta, ima dve ponuđene opcije i meni za celu sedmicu se objavi unapred da bi ukoliko je neophodno bile napravljene korekcije uskladu sa zahtevima kampera.

Utisci

Ski & snoubord kamp u Švajcarskoj

2024 Ski i snoubord kamp u Švajcarskoj

2023 Zimska škola jezika i kamp skijanja Švajcarska

BRAUNVALD, Frilingue ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".