ACET Active Centre of English Training

Wellington House, 16 St Patrick's Pl, Wellington Rd, Cork, T23 AK82, Ireland

Twin English Centre

4 N Great George's St, Rotunda, Dublin, Ireland

EC English Language Centres

La Touche House, 1 Grove Rd, Rathmines, Dublin, D06 F761, Ireland

Center of English Studies Dublin

31 Dame St, Dublin 2, D02 CX73, Irish

Nova i moderna škola engleskog jezika u Dablinu

EC English Language Centres

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 700 €

Cenovnik

La Touche House, 1 Grove Rd, Rathmines, Dublin, D06 F761, Ireland

Škole engleskog u Irskoj u Dablinu. EC English Language Centres je nova škola engleskog jezika u Dablinu, otvorena 2017. godine. Enterijer škole predstavlja poslednju reč savremenog dizajna i umetnosti, a lokacija nudi sjajno okruženje za učenje.

Škola

EC Dublin

EC u Dablinu je novi školski centar koji je počeo sa radom 2017. godine, sa kapacitetom da primi do 135 polaznika i da im omogući kvalitetnu nastavu. Pored devet svetlih i moderno opremljenih učionica, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke prostorije za učenje, biblioteka, prostorija za druženje i odmor, besplatan WiFi i dr. Locirana u neposrednoj blizini gradskog centra, školska zgrada sa enterijerom koji predstavlja poslednju reč savremenog dizajna i umetnosti, nudi sjajno okruženje za učenje. Sa brzim pristupom gradskom prevozu, polaznici su u mogućnosti da posete lokalne znamenitosti: Stephen’s Green Park, Dublin Castle i Medieval Quarter.

Vreme van nastave – Odišući viševekovnim istorijskim nasleđem i okružen živopisnim pejzažima koji oduzimaju dah, Dublin svojim posetiocima nudi brojna mesta koja mogu da posete i aktivnosti kojima mogu da se bave u slobodno vreme. Škola svojim polaznicima takođe organizuje brojne aktivnosti i druženja nakon nastave, obilaske i ekskurzije.

Škole engleskog u Irskoj, dablin, ec

Destinacija

Dablin

Dablin predstavlja poslovni, sportski, književni i kulturni centar Irske. Ovaj užurbani kosmopolitski grad smešten je na istočnoj obali uz reku Liffey koja ga deli na dva dela. Nakon kratke vožnje gradskim prevozom od centra grada, posetioci mogu da pronađu jahačke klubove, teniske i golf terene od kojih neki važe za najbolje u svetu.

U svojoj ponudi, Dablin ima pregršt znamenitosti, bogatu prirodu i različite atrakcije za turiste. Neke od znamenitosti koje su obeležja grada su Guinness Storehouse, limeni most Halfpenny, katedrale Christ Church i Saint Patrick’s, Irska „bela kuća“ Aras an Uachtarain, The Famine Sculpture i mnoge druge.

Za ljubitelje zabave, grad u ponudi ima mnoštvo barova, restorana, specijalizovanih prodavnica, tržne centre poput Liffley Valley, parkove poput Phoenix i St. Stephen’s Green, plaže poput Sandymount Strand i mnoge druge atrakcije.

dablin, EC

Kursevi

General English

20 časova nedeljno

Intensive English

30 časova nedeljno

English for Work

30 časova nedeljno, 20+10 poslovni

English in the City

30 časova nedeljno, 20+10 u gradu

Exam Preparation (IELTS, TOEFL)

sa 20 časova specijalizovane nastave nedeljno koji pripremaju polaznike za što bolji rezultat na ispitu.

Cambridge Exam Preparation (FCE,CAE,CPE)

ispitni kursevi u trajanju od 1 do 11 nedelja priprema za polaganje ovih ispita priznatih širom sveta.

Smeštaj

Smeštaj u porodici predstavlja najbolji način za upotrebu engleskog jezika i nakon  nastave i sjajna je prilika za upoznavanje irske kulture i običaja. Postoji izbor između jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa doručkom ili polupansionom, a polaznicima su na raspolaganju i ostale zajedničke prostorije sa besplatnim WiFi internetom. Kupatilo može biti zajedničko ili može da se bukira smeštaj sa sopstvenim kupatilom uz doplatu. Posteljina, peškiri i pranje veša su obezbeđeni. Porodice su udaljene od 15-45 minuta vožnje gradskim prevozom.

Smeštaj u studentskoj rezidenciji  učenicima predstavlja još nezavisniji vid boravka, a ujedno i odličnu priliku za druženje sa ostalim polaznicima kursa i sklapanje brojnih internacionalnih prijateljstava. Sobe su jednokrevetne, sa sopstvenim kupatilom, a nekoliko polaznika deli kuhinju i prostoriju za odmor i druženje. Posteljina je obezbeđena, a polaznici sami donose svoje peškire. Usluga pranja veša i čišćenja prostorija je obezbeđena. Rezidencija  je  udaljena od škole od 15 do 45 minuta vožnje gradskim prevozom.

EC English Language Centres

La Touche House, 1 Grove Rd, Rathmines, Dublin, D06 F761, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".