ACET Active Centre of English Training

Wellington House, 16 St Patrick's Pl, Wellington Rd, Cork, T23 AK82, Ireland

Twin English Centre

4 N Great George's St, Rotunda, Dublin, Ireland

EC English Language Centres

La Touche House, 1 Grove Rd, Rathmines, Dublin, D06 F761, Ireland

Frances King

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Center of English Studies Dublin

31 Dame St, Dublin 2, D02 CX73, Irish

Kursevi engleskog jezika u Irskoj

Twin English Centre

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 540 €

Cenovnik

4 N Great George's St, Rotunda, Dublin, Ireland

Škola engleskog u Dablinu, pod imenom Alpha College je osnovana 1989. godine, a od 2020. postaje deo Twin Group porodice škola. Smeštena je u savremeno opremljenoj istorijskoj zgradi u samom srcu grada. Nalazi se na samo par minuta hoda od glavne ulice, O’Connell Street. U neposrednoj blizini je i  ‘Dablinska igla’ koja predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada.

Škola

Twin English Centre

Škola je osnovana 1989. godine u Dablinu, pod imenom Alpha College, a od 2020. postaje deo Twin Group porodice škola. Smeštena je u savremeno opremljenoj istorijskoj zgradi u samom srcu grada. Nalazi se na samo par minuta hoda od glavne ulice, O’Connell Street i čuvenog spomenika ‘Dablinske igle’ koji predstavlja jednu od najvećih atrakcija ovog grada. Brojna pozorišta, bioskopi, ugledni restorani, prodavnice, kao i stanice gradskog prevoza, nalaze se u neposrednoj blizini školskog centra.

Škola raspolaže sa 18 moderno opremljenih učionica sa interaktivnim tablama, centrom sa samostalno učenje, kompjuterskom laboratorijom, WiFi internetom, bibliotekom, zajedničkim prostorijama za odmor i razonodu nakon nastave i kafeom.

Vreme van nastave Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti i druženja za svoje polaznike, od kojih su na raspolaganju brojne sportske aktivnosti poput plesa, golfa, jahanja, plivanja, tenisa, joge i dr.

Destinacija

Dablin

Dablin predstavlja poslovni, sportski, književni i kulturni centar Irske. Ovaj užurbani kosmopolitski grad smešten je na istočnoj obali uz reku Liffey koja ga deli na dva dela. Nakon kratke vožnje gradskim prevozom od centra grada, posetioci mogu da pronađu jahačke klubove, teniske i golf terene od kojih neki važe za najbolje na svetu.

U svojoj ponudi Dablin ima pregršt znamenitosti, bogatu prirodu i različite atrakcije za turiste. Neke od znamenitosti koje su obeležja grada su Guinness Storehouse, limeni most Halfpenny, katedrale Christ Church i Saint Patrick’s, Irska „bela kuća“ Aras an Uachtarain, The Famine Sculpture i mnoge druge.

Za ljubitelje zabave, grad u ponudi ima mnoštvo barova, restorana, specijalizovanih prodavnica, tržne centre poput Liffley Valley, parkove poput Phoenix i St. Stephen’s Green, plaže poput Sandymount Strand i mnoge druge atrakcije.

škole engleskog u irskoj

Kursevi

Po dolasku u školu radi se ulazni test engleskog jezika, radi procene trenutnog nivoa znanja polaznika, a nakon toga polaznici se smeštaju u nastavne grupe prema svom nivou. Kursevi engleskog jezika u Irskoj, u Dablinu:

Standardni kurs jezika

18.3 sata nedeljno

Priprema za ispit (FCE, CAE, IELTS)

18.3 sata

Intenzivni kurs

standardni engleski + komunikacione veštine/engleski za posao - 22.5 sata

Biznis engleski

standardni kurs + engleski za posao + privatni časovi - 26.5 sati

Smeštaj

SMEŠTAJ – Škola je za svoje polaznike obezbedila nekoliko tipova smeštaja. Porodični smeštaj podrazumeva boravak u pažljivo odabranoj irskoj porodici i predstavlja sjajnu priliku za učenje jezika i van nastave, kroz druženje i komunikaciju sa domaćinima. Smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnoj sobi, uz korišćenje zajedničkog kupatila, kuhinje i ostalih zajedničkih prostorija doma koje su na raspolaganju. U cenu programa je uključen polupansion tokom radnih dana, a vikendom pun pansion. Porodice su udaljene od škole 30-45 minuta gradskim prevozom. Polaznicima starijim od 23 godine na raspolaganju je i smeštaj sa privatnim kupatilom, uz bukiranje od minimum 2 meseca unapred.

Pored porodičnog smeštaja, polaznicima je u toku letnjeg perioda na raspolaganju i rezidencijalni smeštaj u školskoj Beckett House rezidenciji koja nudi apartmane sa 6 jednokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilom. Svaki apartman ima prostran dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju. Rezidencija je udaljena 5 minuta hoda od škole i samo 5-10 minuta od centra Dablina. Ova rezidencija dostupna je samo u letnjem periodu (jul-avgust).

Twin English Centre

4 N Great George's St, Rotunda, Dublin, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".