Rafa Nadal Academy

Rafa Nadal Academy by Movistar, Manacor, Spain

Sotogrande International School

Sotogrande International School, Avenida de la Reserva, Sotogrande, Spain

Ostali sportski kampovi

Barselona

Madrid

Malaga

Marbelja

Mursija

Puçol

Salamanka

Španija

Toledo

Valensija

Letnji teniski kamp u Španiji, Rafa Nadal Academy

Rafa Nadal Academy

Cena: od 2.175 €

Cenovnik

Rafa Nadal Academy by Movistar, Manacor, Spain

Rafa Nadal Academy – Letnja tenis akademija organizuje se pri sportskom centru i rezidencijalnom kompleksu u Španiji, na ostrvu Majorka,  koji je osnovao ovaj slavni teniser zajedno sa svojim timom.

Kamp

Rafa Nadal Academy

RAFA NADAL ACADEMY by Moviestar program organizuje se pri sportskom centru i rezidencijalnom kompleksu koji je osnovao ovaj slavni teniser zajedno sa svojim timom. Akademija sadrži  najnaprednije objekte za vrhunski trening koje uključuju 26 teniskih terena različitih površina, fitnes centar sa modernom opremom, 2 bazena (zatvoreni i otvoreni), mini-teren za fudbal, restoran i kafe, specijalizovanu kliniku za sportsku medicinu, fizioterapiju, ishranu, kao i prostrano dvorište za relaksaciju.

Choices International je renomirana organizacija poznata po kampovima specijalno kreiranim za decu u Velikoj Britaniji i Španiji. Organizator je brojnih sportskih kampova poput Chelsea FC Foundation Soccer School, International Tennis Academy Wimbledon, International Elite Golf Academy, plesnih kampova i drugih.

Rafa Nadal Academy tenis

Destinacija

Majorka

Majorka je najveće špansko ostrvo u Balearskom arhipelagu, zajedno sa Ibicom i Menorkom. Izuzetan geografski položaj učinio je da ovo ostrvo pored bujne vegetacije ima vrlo prijatnu i umerenu mediteransku klimu koja je idealna za igranje tenisa tokom cele godine. Glavni i najveći grad ostrva je Palma de Majorka koja je smeštena na njegovoj južnoj obali.

Rafa Nadal akademija nalazi se gradu Manakor (Manacor, Mallorca) koji je rodno mesto ovog vrhunskog svetskog tenisera i drugi grad po veličini na ostrvu. Lokacija akademije je odlična, jer je udaljena svega 30 minuta od međunarodnog aerodroma u Palma de Majorki i samo 10 minuta od obale i veličanstvenih plaža.

Program kampa

Treninge vode profesionalci koji koriste revolucionarne i proverene metode kombinujući ih sa veštinama koje su unapredile profesionalnu karijeru Rafaela Nadala: mobilnost, pobednički duh, intenzitet u treningu i igri, mentalitet konkurencije i koncentracija. Program sadrži 20.5 sati treninga nedeljno (od ponedeljka do subote) u  kombinaciji sa drugim aktivnostima tokom dana.

Koncept programa jeste da deca imaju nezaboravno iskustvo u jednom od najboljih letnjih sportskih centara u svetu, što podrazumeva da pored iscrpnih teniskih treninga imaju organizovane i dodatne aktivnosti.  Program obuhvata 10 časova fitnesa i rekreativnih sportova nedeljno kao što su košarka, fudbal ili drugi. Šest sati predviđeno je za program „Buiilding a Champion“ koji obuhvata različite teorijske i praktične teme kao što su mentalne vežbe, ishrana i hidratacija. Subota je predviđena za turnir u Akademiji, a poslepodne se organizuju aktivnosti poput odlaska na plažu, vožnja brodom, veslanje, kajak, ronjenje ili druge. Nedelja je slobodan dan kada deca mogu uživati u kampu i družiti se.

Uslov za pohađanje programa jeste da dete treninra tenis  minimalno 4-6 sati nedeljno. Po dolasku u akademiju treneri proveravaju teniski nivo deteta i u skladu sa rezultatima se dete raspoređuje u adekvatnu grupu prema nivou koji ima. Nije neophodno da deca profesionalno treniraju tenis, jer je program kreiran i za rekreativne igrače, ali je važno da poznaju osnove tenisa.

Potrebno je poneti 2-3 lična reketa i sportsku opremu, plus minimum 2 para patika za različite podloge.

Smeštaj

Smeštaj polaznika obezbeđen je u kampusu, a sastoji se od modernih dvokrevetnih soba visokog standarda koje imaju privatno kupatilo, TV, WiFi internet i klimatizovane su. Deca su podeljna u dva bloka rezidencije prema polu i obezbeđen je 24 časovni nadzor objekta. Programom je obuhvaćen pun pansion (doručak, ručak, užina, večera), a obroci se služe u restoranu kompleksa. Smeštaj traje od nedelje do subote.

Rafa Nadal Academy

Rafa Nadal Academy by Movistar, Manacor, Spain

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".