Estudio Sampere

language

Španski

location

Alikante, Španija

cash

od 418 €

Učenje španskog jezika na moru – Alikante je dinamičan i moderan grad, najpoznatiji po najlepšim plažama sa belim peskom.

Estudio Sampere

language

Španski

location

Salamanka, Španija

Škola španskog jezika u Salamanci – Estudio Sampere. Salamanca jedan je od najznačajnijih univerzitetskih gradova na zapadu Španije. Obilje kulturno istorijskih spomenika, svrstalo je grad na UNESCO listu kulturne baštine.

Estudio Sampere

language

Španski

location

Madrid, Španija

cash

od 418 €

ola španskog jezika u Madridu – Estudio Sampere je prva škola španskog jezika u Madridu, osnovana 1956. godine. Danas, 60 godina kasnije,  ovaj porodični posao vodi treća generacija porodice Sampere, organizujući kurseve španskog jezika.

Kursevi španskog u Madridu

Enforex Madrid

language

Španski

location

Madrid, Španija

cash

od 438 €

Kursevi španskog u Madridu – školski centar nalazi se u samom srcu grada, u blizini univerzitetske zone, sa restoranima i barovima na svakom koraku. 

EU Business School - Summer Business School

language

Engleski

location

Barselona, Španija

cash

od 3600 €

Summer Business School in Barcelona – Biznis letnja škola u Barseloni se organizuje u trajanju od 3 ili 6 nedelja od jula do avgusta. Program na engleskom jeziku je posebno namenjen trenutnim studentima, nedavno diplomiranim studentima i mladim profesionalcima koje zanimaju poslovne studije ili osnivanje sopstvene kompanije. Tokom trajanja kursa, polaznici će temeljno upoznati poslednje […]

studije biznisa i menadžmenta u barseloni

Studije biznisa i menadžmenta na fakultetu ESEI u Barseloni. Student stiče diplomu britanskih državnih univerziteta (Anglia Ruskin ili Hertfordshire).

Les Roches Marbella najbolje studije

Les Roches Marbella

language

Engleski

location

Marbelja, Španija

Les Roches Marbella najbolje studije Hospitality & Leisure Management – rangiran je u top 3 svetske obrazovne institucije iz ove oblasti.

Rafa Nadal Academy tenis

Rafa Nadal Academy

language

Engleski

location

Majorka, Španija

cash

od 2.175 €

Rafa Nadal Academy – Letnja tenis akademija organizuje se pri sportskom centru i rezidencijalnom kompleksu u Španiji, na ostrvu Majorka

stipendija za studije u Španiji

Stipendija za studije u Španiji

language

Engleski, Španski

location

Mursija, Španija

Stipendije za studije u Španiji, za osnovne i master studije na engleskom i španskom jeziku za akademsku 2020/21. godinu, na fakultetu UCAM u Mursiji