Onlajn kursevi nemačkog jezika za decu i tinejdžere

Actilingua Academy - Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 172 €

Cenovnik

Onlajn nemački za decu u internacionalnim grupama koje nudi škola ActiLingua namenjeni su tinejdžerima koji žele da uče od kuće i da se povežu sa drugim međunarodnim učenicima.

Škola

Actilingua Academy

ActiLingua Academy predstavlja jedinstvenu i modernu školu jezika, sa skoro 30 godina iskustva, koja je tokom godina stekla reputaciju kao jedna od vodećih škola nemačkog kao stranog jezika u svetu. Od svog osnivanja 1988. godine do današnjeg dana, škola se razvila u uspešnu obrazovnu instituciju zbog svoje raznovrsne ponude kurseva jezika, visokog standarda nastave i moderne nastavne opreme.

Onlajn (online) kursevi nemačkog jezika koje nudi škola ActiLingua namenjeni su tinejdžerima koji žele da uče od kuće i da se povežu sa drugim međunarodnim učenicima. Škola nudi mogućnost savremenog učenja jezika kroz onlajn nastavu putem savremenih softvera uz podršku iskusnih profesora i pedagoškog tima. U ponudi su grupni online časovi nemačkog jezika koji su dostupni putem računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode iskusni profesori, a koja osim učenja jezika, pruža mogućnost interakcije sa polaznicima iz drugih krajeva sveta preko platforme Zoom. Pored određenog broja grupnih časova, u cenu kursa uključena su 2 onlajn kulturno-društvena programa nedeljno.

Nastava

GRUPNA NASTAVA podrazumeva usavršavanje standardnog nemačkog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja. Nastava se odvija radnim danima u grupama u koje se polaznici raspoređuju nakon online testa nemačkog jezika. U pitanju je interaktivan rad u internacionalnoj grupi u kojoj profesor drži predavanje, daje instrukcije, zadatke i vežbe koje se rade na e-platformi. Kurs počinje svakog ponedeljka. Za apsolutne početnike, kurs počinje određenim datumima.

Termin nastave:

Standardni  kurs (20 časova nedeljno): 09:00h – 12:15h ili 14:15h – 17:30h

Dodatni časovi (10 časova nedeljno): 07:15h – 08:45h ili 12:30h – 14:00h ili 17:45h – 19:15h

Nakon pohađanaj kursa, svi polaznici dobijaju sertifikat o pohađanju kursa.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".