Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji kamp engleskog u Londonu

Embassy Summer Shoreditch Campus

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 1740 £

Cenovnik

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Letnji kamp u Londonu organizovan je na koledžu u popularnom i veoma živom delu grada zvanom Shoreditch. Kampus se nalazi na 4 minuta hoda od smeštaja u delu grada zvanom Will Wyatt Court u prvoj zoni Londona.

Škola

Embassy Summer Shoreditch Campus

Uzrast polaznika 13-17 godina

Embassy Summer u svojoj ponudi ima čitav niz centara širom Velike Britanije, Severne Amerike, Irske i Malte a specijalizovani su za organizaciju all inclusive dečijih programa već godinama unazad. Uspeh Embassy Summer programa se ogleda u tome što se veliki broj polaznika odlučuje za ovu školu po preporuci polaznika koji su ranije pohađali kurseve u ovoj prestižnoj školi. U ponudi ima različite programe, a program u Londonu organizovan je na koledžu u popularnom i veoma živom delu Londona zvanom Shoreditch.

Kampus je smešten na samo 4 minuta hoda od smeštaja u delu grada zvanom Will Wyatt Court u blizini metro stanice Old Street u prvoj zoni Londona. Pored učionica, smeštajnog objekta i kantine, kampus raspolaže bibliotekom, računarskom prostorijom i terenom za košarku.

letnji kamp u Londonu

London

Ovaj kosmopolitski grad je najveća metropola, ekonomski, transportni i kulturni centar Velike Britanije. Kontinuirani rast i razvoj grada vidi se i danas, jer predstavlja zanimljiv spoj viktorijanskog nasleđa i tekovina savremenog društva. Važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija i vrlo važno poslovno odredište, pa grad godišnje poseti preko 1,5 miliona ljudi.

Samo neke od znamenitosti po kojima je prepoznatljiv su Tower Bridge, The Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Museum of London, The Monument, Big Ben i mnoge druge. Za ljubitelje zabave tu su biciklističke ture, vožnja kanuom, krstarenje Temzom, zabavni centri poput HintHunt, ClueQuest, parkovi, prodavnice, butici i još mnogo toga.

letnja škola London

Nastava

Nastava se odvija u dobro opremljenim učionicama u okviru kampusa. Sastoji se od 20 časova jezika nedeljno koji se održavaju radnim danima. Svaki čas traje 45 minuta i nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 15 polaznika. Grupe su internacionalne i polaznici se u njih raspoređuju nakon urađenog testa, na osnovu pokazanog nivoa znanja engleskog jezika.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola organizuje razne aktivnosti za svoje najmlađe polaznike. U cenu programa uključeno je 5 dnevnih i 4 večernje aktivnosti, kao i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno.

Neke od aktivnosti mogu biti obilasci znamenitosti grada, potraga za blagom, filmske večeri, časovi plesa, disko večeri i mnoge druge. Celodnevna ekskurzija podrazumeva celodnevni obilazak nekog od gradova poput Kembridža, Oksforda i dr.

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u dobro opremljenim rezidencijama udaljenim 4 minuta hoda od kampusa na kom se održava nastava. Sobe polaznika su jednokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Sve sobe imaju radni sto, orman, ogledalo i WiFi internet, a polaznicima je na raspolaganju i zajednička prostorija za druženje sa ostalim polaznicima. Recepcija i obezbeđenje dežuraju 24 h. Posteljina je obezbeđena, a potrebno je poneti sopstvene peškire. Pored toga, polaznici mogu da koriste uslugu pranja veša.

Obroci se služe u kantini u okviru kampusa, a u cenu je uključen pun pansion. Uglavnom se priprema lagani doručak (cerealije, tost, džem, kafa/čaj), dok je ručak topao obrok (izuzev vikendom i danima kada se organizuje celodnevna ekskurzija kada se priprema lanč paket). Večera se sastoji od jednog ili dva topla jela u kombinaciji sa mešanim salatama, hlebom, jogurtom, sokom ili vodom.

Nadzor u kampusu je celodnevni i osoblje škole sve vreme vodi računa o polaznicima. Nadzor je organizovan kako u zgradi u kojoj se odvija nastava, tako i u rezdenciji u kojoj su polaznici smešteni. Pored toga, sve vreme tokom vannastavnog programa osoblje škole vodi računa o deci.

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".